bluskanie написа:Уникално куче
axelmax написа:http://img29.imageshack.us/img29/3053/p1010576l.jpg
Alpina написа:Не, нямаше да позволя да се случи...
Още преди да настъпи този момент я заведох за приспиване понеже спря да и да яде и..., а като решихме да се оперира веднага мина на имуностимулатори, започнах да я храня със специална за целта паста, та още след 12 часа започна сама да яде, да се разхожда... абе почти все едно всичко и е наред... А когато е умряла е била на болкообезболяващи и няколко лекаря около нея, така че съм сигурен че не се е мъчила...
TheAnimal написа:Alpina написа:Не, нямаше да позволя да се случи...
Още преди да настъпи този момент я заведох за приспиване понеже спря да и да яде и..., а като решихме да се оперира веднага мина на имуностимулатори, започнах да я храня със специална за целта паста, та още след 12 часа започна сама да яде, да се разхожда... абе почти все едно всичко и е наред... А когато е умряла е била на болкообезболяващи и няколко лекаря около нея, така че съм сигурен че не се е мъчила...
Моите съболезнования Сашко. Моето коте почина преди година на 18 годинки. Симптомите и бяха същите като на твоето коте, но за съжеление нямаше късмета да почине спокойно. Умря в мъки пред очите ми, благодарение на наша съфорумка която отказа да я преспи. Изключително много ми липсва, доста често си рева за нея, е на сега си размазах спиралата пак. Който е казал че времето лекува, явно не е изпитвал любов и привързаност
Alpina написа:Не, нямаше да позволя да се случи...
mil4o3 написа:(cvb) как може да качиш такова гадно нещо ,тъкмо се радвах на котки-те на (Alexmax ,DonDanito и Inzagi ) , сладкото куче на (Ozzie) и изведнъж тая гадост,съдизам.
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 8 госта