skiman написа:Рапидографите Скрибент са класика...
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
TOYAGA написа:skiman написа:Рапидографите Скрибент са класика...
Мда. Страшни боклуци беха!Като си взех Rotring имах чувството, че съм се родил отново...
NovemberCharlie написа:1. ...Не ме биха ..
2. ... Пак не ме биха.
NovemberCharlie написа:2. Пазарджик, България. Аз, 10-годишно балканче, боядисано в оранжево и "скокче". Скочих. После ме кърпиха в болницата. Пак не ме биха.
П.П. Ротринг руууз!
did написа:NovemberCharlie написа:1. ...Не ме биха ..
2. ... Пак не ме биха.
хората винаги помнят само приятните неща, а лошото го забравят.
Ооо, да имах и вносно колело. А у нас имахме и видео. Бях баровеца на квартала.PtD написа:NovemberCharlie написа:2. Пазарджик, България. Аз, 10-годишно балканче, боядисано в оранжево и "скокче". Скочих. После ме кърпиха в болницата. Пак не ме биха.
П.П. Ротринг руууз!
Ааа, занимавал си се с XFR, a? Буржоазно влияние!
NovemberCharlie написа:did написа:NovemberCharlie написа:1. ...Не ме биха ..
2. ... Пак не ме биха.
хората винаги помнят само приятните неща, а лошото го забравят.
sto100jan написа:Аз лично помня хабсолютно всички гадории на т.нар. златно време . И въобще не ме умиляват , колкото и да е в дисонанс с общата мелодика на носталгична нега.....
Гадно беше , много гадно даже![]()
И бедно....
PtD написа:Бедността беше горе-долу равномерно разпределена, нямаше ексцесии.
bikerider написа:Имали ли сте познати бармани, сервитьори и прочие ангажирани в сферата на услугите?
bikerider написа:защо намеси сегашното положение... ...eдинствено разтегливостта на "горе-долу" спасява твърдението ти за равномерност
PtD написа:...малко по-хубава кола, вносни вещи... абе по днешните стандарти - дреболии...
PtD написа:bikerider написа:защо намеси сегашното положение... ...eдинствено разтегливостта на "горе-долу" спасява твърдението ти за равномерност
Защото тогава, в сравнение със сега, беше "горе-долу равномерно" - малко по-голяма квартира, малко по-хубава кола, вносни вещи... абе по днешните стандарти - дреболии. Ами че министърът на образованието живееше в съседния блок!
Quiz написа:затова се чакаше за ЛАДА по 2 години (поне). А вносни вещи имаха само тези, които (или чиито родители) можеха да пътуват "по служба" навън.
PtD написа:Но не беше толкова черно, колкото някои го описват, нито толкова бяло, колкото други си го спомнят
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта