Rancid написа:@Alien
Силно ти препоръчвам Great Teacher Onizuka.Няма по-изродско,олигофренско и смешно аниме.Става дума за един пич,който е на 23(там някъде) години и все още не е имал приятелка.Решава да стане учител само заради мацките.Няма да забравя култовият му първи ден в училището.Върви и навсякъде само мацки,а отдолу надпис на японски гласящ "Тук има и момчета, но Онизука вижда само момичетата".
http://vbox7.com/play:d6f65181
1 епизод
agent_Jekov написа::bigeyes:![]()
![]()
BARAKA
![]()
![]()
![]()
Е това е филма!!! Ако имате системи за домашно кино включващи голям телевизор и силен звук, сега е момента да ги пробвате.Препоръчително е да се гледа на DVD качество, каквато версия има в The Pirate Bay.Няма да казвам за какво става дума.
10/10
Водят го много добър, но може и да е боза.С тия 3 часа е рискован.kagami написа:Magnolia - е няма толкова тъп филм!
Alien написа:Bulgaria's Abandoned Children - това е... един изключително... жесток филм. Имало Господ, така ли?!Какъв господ би позволил подобно нещо да се случи на едно дете?!
Аз лично се заклевам, че ще еба майката нещастна на всеки срещнат такъв, който позволява подобни ужасии.
Едит: и само някой да посмее да ми говори за доброто на Бог, след като изгледа този филм... майката ще му разкатая...
Едит 2:
@Господ - официално те приканвам да слезеш и да ми обясниш защо си създал 75 подобни създания. Ако не го направиш в близките 30 минути, да го духаш. Освен това, разбрах, че единствено отричането на светия Дух било непростимо и те пращало в Ада директно, без право на възражение. Аз отричам светия Дух.
Sp3c7r3 написа:Прекалено жалко, че мислиш така. Грешна е и позицията, от която гледаш. Ако изобщо се интересуваш защо мисля така, а и ако ти се занимава да ми обясниш причините за твоята "реакция", имаш ми ICQ, че и PM може...
По темата - The Banquet <= Прекрасен филм
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 23 госта