Тема за вицове, глупости и тн

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Мнениеот NovemberCharlie » Вто Юни 14, 2005 1:36 pm

От импотентност никой не е умрял, но и никой не се е родил
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Рейтинг: 2000

Мнениеот halcor » Вто Юни 14, 2005 3:09 pm

:bigeyes::bigeyes::bigeyes::bowdown::bowdown::bowdown:

[url=http://www.zdnet.com.au/news/security/0,2000061744,39196140,00.htm]Статията е тук[/url]

Anti gypsy-music virus welcomed by victims
By Munir Kotadia, ZDNet Australia
10 June 2005

Add your opinion TalkBack!
Forward in E-mail this story! Format for Printer Friendly

Romanian security firm BitDefender has revealed that after releasing signatures to protect its customers from a virus that deleted files from their computers containing gypsy music, it was inundated with letters of complaint from customers who wanted the virus to spread.

The virus, dubbed Antiman.A, was discovered at the end of April and duped users into executing its payload by pretending to contain news about three Romanian journalists that had been kidnapped. When run, the virus searched the victim's computer for files containing the names of Romanian gypsy music singers.

At the time, BitDefender's chief technology officer Bogdan Dumitru said the virus writer was obviously a Romanian citizen that had "deep discontent" with gypsy music in Romania.

A Bitdefender spokesperson told ZDNet Australia that it released signature files to protect customers within hours of discovering the virus but instead of praise, the company started receiving e-mails from users that thought the virus was 'socially useful' and should be allowed to thrive.

One customer, whose details have withheld, said: "I appreciate your rapid reaction when new viruses are released… Nevertheless, when socially useful viruses are released, I think you could wait at least one day… This is not a virus, this is a utilitarian tool". The message concluded: "If you know the author of this virus, please give him my e-mail address; I'm ready to offer him food and drinks for at least 2 weeks".

Another customer was also hoping detection signatures were delayed but he went on to wish for a variant that could attack legacy systems: "Couldn't you guys wait two or three more days, until my whole neighbourhood was infected? Is there a version of this virus that can erase the cassettes played in cars that are stopped in traffic?"

Last word went to a BitDefender customer that offered to keep the antivirus labs staff busy to try give the virus more time to spread: "I would have gotten all of you drunk just to make sure you didn't get the [detection] tool out… god bless the guy who created this virus."
Аватар
halcor

Мнениеот halcor » Чет Юни 16, 2005 11:16 am

БАЙ ДЖЕДАЙ
братя Калризиян

Бай Джедай звездни станции взирвява
Бай Джедай в карбонит се замразява
Бай Джедай има спидер-сапунерка
Бай Джедай управлява канонерка
Бай Джедай святка със светлинен меч
Бай Джедай стреля с бластер надалеч
Бай Джедай чопли семки без да спира / се дуелира без да спира
Бай Джедай Star Destroyer конструира
Бай Джедай всява страх щом влезе в бара
Бай Джедай пие магическа отвара
Бай Джедай X-wing`а пилотира
Бай Джедай консумира много бира

припев: Бай Джедай! Ега ти ПАУЪРА!!!
Бай Джедай, Бай Джедайййй!

Бай Джедай мисли за междузвездното положение както и междузвездното положение мисли за Бай Джедай!

Бай Джедай реше уукита със гребен
Бай Джедай носи Йода че е дребен
Бай Джедай с Тон-Тон-и се надбягва
Бай Джедай имперски планове открадва
Бай Джедай в шахта за боклук е падал
Бай Джедай щурмоваци е нападал
Бай Джедай следи дроиди със бинокъл
Бай Джедай бие ранкори със кокъл
Бай Джедай със еуокси прави парти
Бай Джедай с Ландо е играл на карти
Бай Джедай и в сената е гласувал
Бай Джедай със Сокол-а е пътувал

Hi, this is Darth Vader. I want to thank to all my stormtroopers and admirals for their continuing love and support over all the years. Take care! The Emperor is not as forgiving as I am.

припев

Бай Джедай има награда за главата
Бай Джедай кара спидер във гората
Бай Джедай в блато се е приземявал
Бай Джедай и медал е получавал
Бай Джедай гони пясъчните хора
Бай Джедай спасява Лея от затвора
Бай Джедай много мъдрости е казал
Бай Джедай пет ръце поне е рязал
Бай Джедай първи спусъка натиска
Бай Джедай има Twi'lek масажистка
Бай Джедай умело Силата използва
Бай Джедай с уважение се ползва

http://starwars.ludost.net/phpBB/viewtopic.php?t=329
Аватар
halcor

Мнениеот bikerider » Чет Юни 16, 2005 12:49 pm

:bigeyes::rofl::roll2::emlaugh::lol::rofl::rofl:
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот thefatcat » Чет Юни 16, 2005 1:11 pm

Бай Джедайййй:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
Nothing is imposible. You are only limited by fear and even that you can overcome.
Аватар
thefatcat

Рейтинг: 1729

Мнениеот George » Чет Юни 16, 2005 5:45 pm

Това за бай Джедай е култово, ще си го запиша някъде
Сега всеки ден, всеки час, навсякъде има матрял
George

Рейтинг: 1200

Мнениеот halcor » Пет Юни 17, 2005 10:22 am

Аватар
halcor

Мнениеот Besen na Kolelo » Пет Юни 17, 2005 12:36 pm

Интервюират Ромка за акция на НСБОП за залавяне опасни
рецидивисти в Пазарджишко.

Излъчено по КАНАЛ 1:

"Супруга съм на три деца. С чувекъ сбрахме пари и
купихми триустаен партамент. Една вечер звъни вратата.
Звънеца чука. Отварям - НИНДЖА. И без да каже нищо, с
карате в бъбреците. Дукат съ усета ми би два шамара с КРАК
и един на детето в гръбначния кош! От ударната вълна
отлитам на 20-30 метра. Абстрахираха децата. А чувекъ го
нема. Ако общината в града не вземе спешни мерки, ще се
самуубеся или ще изчезна безкрайно.
еми к'во да кажа :D просто канал 1 излъчват секви неща :)
I spit on the face of the people who don't want to be cool
Аватар
Besen na Kolelo

Мнениеот bikerider » Пет Юни 17, 2005 12:38 pm

http://hardwarebg.com/forum/showthread.php?t=16077

:bowdown::bowdown::bowdown::bowdown:
:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
:emlaugh::emlaugh::emlaugh::emlaugh::emlaugh:
Аватар
bikerider

Мнениеот NovemberCharlie » Пет Юни 17, 2005 12:42 pm

Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот HepBeH_XaMcTep » Пет Юни 17, 2005 2:24 pm

[quote="thefatcat"]

Бай Джедайййй:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
[/quote]

култово!:hbang::guiter::hbang2:
Изображение
Nikon d300 +Nikon 50mm f1.4, Tamron 17-50 2.8 +SB600 +Minolta 5400hs +RF-602
Аватар
HepBeH_XaMcTep

Мнениеот Sp0nG » Пет Юни 17, 2005 4:54 pm

[quote="bikerider"]

:bowdown::bowdown::bowdown::bowdown:
:emlaugh::emlaugh::emlaugh::emlaugh::emlaugh:

[/quote]
:roll2:btw нали в Арената горе в дясно има банер на Reset Computers и един ведъж се беше оплакал, че постоянно му излизало съобщение да си рестартира компютъра:rofl::rofl:
Аватар
Sp0nG

Рейтинг: 1912

Мнениеот bikerider » Пет Юни 17, 2005 7:12 pm

[quote="bikerider"]

[/quote]

Капитане, можеш ли да добавиш тук тези две смайлита в последния пост от тоя форум? :beer:
Аватар
bikerider

Мнениеот КапитанПланета » Пет Юни 17, 2005 11:26 pm

[quote="bikerider"]

[quote="bikerider"]

[/quote]

Капитане, можеш ли да добавиш тук тези две смайлита в последния пост от тоя форум? :beer:
[/quote]

Пича просто е култов :bowdown::bowdown::bowdown:.

Добавих смайлитата :lolup::lol2::clap:
Four wheels move the body, Two wheels move the soul.
КапитанПланета

Рейтинг: 1705

Мнениеот bikerider » Съб Юни 18, 2005 12:18 am

мерси :beer::clap:
Аватар
bikerider

Мнениеот gadka » Пон Юни 20, 2005 1:17 pm

Еваларката, определено:lol::rofl::rofl::rofl:
Изображение
Аватар
gadka

Мнениеот gadka » Пон Юни 20, 2005 1:27 pm

Един крокодил си вървял из пустинята. Вървял ден, два, три.... И все с надеждата да намери вода, ама не можел. Едва кретал горкия, гледайки жално със засъхнали очички. По едно време срещнал един хипопотам. Казал си: Е, що не взема аз да го питам къде е Нил, нали е хипопотам, би трябвало да знае?....
-Ей, пич, абе тука нещо съм се загубил. Можеш ли да ми покажеш пътя към Нил?
-Пич, не го знам пътя, ама ей там е брат ми. Че ходя да го питам.
След малко се върнали двата хипопотама и умиращия за вода крокодил ги загледал с нетърпение в очите:
-Абе, пич, и брат ми не знае къде е Нил, но решихме да те бием.
Изображение
Аватар
gadka

Мнениеот gadka » Пон Юни 20, 2005 2:05 pm

Айййййй, пак нещо се олях. То го имало по-напред, ама кой да види.:indiffe::uhh::unhappy::banghead::banghead::banghead::banghead:
Изображение
Аватар
gadka

Мнениеот halcor » Вто Юни 21, 2005 8:56 am

Предизборен лозунг:

"Спаси България!
Скрий личната карта на баба си!"
Аватар
halcor

Мнениеот naka76 » Вто Юни 21, 2005 10:21 am

Хрониките на Мара Отварачката

Ден 1 - Пътуваме вече 3 светлинни години....Сигурно са толкова, а може и да не са, защото аз само до толкова мога да броя. В кораба сме аз, една мулатка (позната ми е от някъде, ма не мога да се сетя от къде), Гергана, Митьо-Пайнира и Азис. Бира няма....

Ден 2 - Пайнера ми каза че пътуваме към планетата "Чалгион" в системата "Оп-са". Не го разбрах....нали системата беше 4-4-2...? Азис си прави педикюр с помощник пилота, Гергана търси нещо по пода...твърди че го изгубила, а мулатката мълчи и ме гледа лошо. Сигурно и на нея и се пие бира.....лошо е когато няма бира!

Ден 3 - Още пътуваме, бира няма, но поне Азис ме научи да броя до пет. Гергана още търси, Митьо се напи с корабното гориво, а мулатката мълчи като пукъл.

Ден 4 - Стигнахме на "Чалгион". Кръчма до кръчма...ура, поне ще има бира...и мулатката ще спре да ме гледа на кръв. Гергана остана в кораба да търси онова дето го е изгубила, Азис се шмугна в първия бар с полу-голи мъжаги охранители отпред, а Митьо ни набута с мулатката в едно заведение. Лошо...бира има, но отварячки не....пихме водка. Мулатката ме гледа още по-лошо. Пуснаха някаква песен на местната фолк певачка. Казва се Трепетлика. Пя нещо за космическа страст и изгоряла (сигурно заради трите слънца около "Чалгион") любов, ама аз не слушах много щото полудях....

Ден 5 - Събудих се от възторжени крясъци. Гергана си намерила онова дето го изгубила и сега метка коса и ръце ту в една ту в друга посока и си барабани онова нещо от песента на "Куин". Липсва ми блясъка за устни дето ми ги прави големи като селски мекици...много крадат на тая планета. Пайнера зачезна с Трепетлика и ще говорят за бизнес, а мулатката ме гледа лошо, както винаги!

Ден 6 - Намерих един ковач и го помолих да ми изкове отварачка. Направи ми. Чудна е, но понеже е с камъчета а тука са много крадливи ще взема да си я окача на шията и да си я скрия в деколтето. Сега с мулатката ще пием бира и ще разбера защо ме гледа лошо. Гергана реши да пее в кръчмата, ама не и хареса цвета на микрофона и отказа да пее, ако той (микрофона) не бъде пребоядисан в розово. Гланцът ми за устни се намери....Азис го бил взел. Значи не крадат чалгионците...нищо аз ще си държа отварячката под око...така де под цица. Пайнера привлече Трепетлика в лейбъла си. Отиваме да празнуваме.

Ден 7 - Боли ме глава. Снощи пихме бира....много бира...отварячката си е на мястото но ми липсват бикините. Мулатката забегна някъде, а Гергана боядисва в кръчмата. Трепетлика репетира за таз вечершния концерт! А....защо небето притъмнява? Нали има три слънца? Хлъц, летящи работи в небето...какво ли става?

Ден 8 - Мъка, мъка...нашественици бяха тия летящите работи...и грозни. От друга раса били...с едни кърпи на главата, с едни широки дънки и само за някой си "мой" говорят. Кой е тоя Мой никой не знае, ама сега сме в много лошо положение. Целия "Чалгион" е във военно положение, иззеха ни кораба и сега спим под открито небе (което като си помисля е добре за тена ми, нали има три слънца), наложиха сух режим на бирата и аз съм в депресия, бикините ми липсват още, Азис казва че е влюбен, ама не казва в кой, Пайнера го затвориха в една колиба, Трепетлика и Гергана ги заведоха при шефа на нашествениците, а мулатката е в малко по-приповдигнато настроение.

Ден 9 - Светотатство! Корабът ни служи за компютърен клуб на нашествениците. Бира още няма. Пайнера не бил в някаква колиба а временен охранител на преустроената кръчма....той верно като се замисля е доста охранен. Гергана и Трепетлика били измъчвани жестоко...карали ги да пеят "Аз не искам да съм с тебе....." . Мулатката се оказа предателка...пее в клуба и се кефи, ама като ме види все ме гледа лошо. Азис пърха от щастие. Възлюбеният му е един здрав, як мъж с черен потник, гола глава и странни слънчеви цайси. На очите си има някакви сеткащи неща и го взеха да работи като осветител в кръчмата...какви блицове стават само....Азис поддтичва след него и или го пита кой хирург му е направил светащите неща и ще може ли и на него ама на халката на....така де....или му пее песента която измисли специално за него "Убий ма, убий ма с любоФ". Оня го търпя, търпя и накрая му изсъска "If I whanted you dead...you would be!" после изръмжа и изчезна в тъмното. Искам бира!

Ден 10 - Животът тук е лудост...Трепетлика умря от мъка че изпяла "Не не спирай да го правиш скъпи" и че я карали 6 часа да гони некакви орки в някаква игра. Как са я набутали в монитора не знам, но сигурно е било много мъчително да тича след орките с тия токчета. Мулатката опита да ме убие...завря ме в една огромна чаша за шампанско и реши да ме дави....поне в бира да беше...обаче здравия с цайсите и ме спаси като и каза "Too fast, too furious!"...какво значи не разбрах, но поне съм жива. Нашествениците пречупиха Гергана....сега се мандахерца с некакъв дребен очилатко дето говори на меко и е клептоман....да, клептоман, де що чанти има по чалгионските пазари, всичките ги сви. Азис ми върна бикините...и той е клептоман...оправда се че му трябвали за корабния пилот, но от как и той умрял (по неизвестни причини) не му трябвали вече.

Ден 11 - Нешествениците си заминаха....щото на "Чалгион" стана тъмно. Затъмнение някакво...та само здравия остана. Азис мисли че е останал заради него и му пее "Никой не може да гали косите ти, както аз....". Тоя човек се е побъркал...сигурно лещите му пречат и не вижда че здравия няма коса. Гергана си замина с дребосъка. Пайнера стана кмет на планетата и сега има нов закон според който всяка чалгионка трябва да има силикон в устните и в....така де, да пее чалга и да се прави на умна. Мулатката ме глед много лошо. Поне бира има! Ура.....отварячката беше почнала да ръждясва.

Ден 12 - Паника. На всякъде из "Чалгион" бродят летяши металисти и ядат де що има хора. Ние не ги виждаме, но здравия ги вижда. Спасихме се като по чудо заради него и сега се крием в кораба ни. Не знам от кой да се страхувам повече, от мулатката или от металистите. Азис ме нарече "парцал" и съм му сърдита. Пайнера е непукист. Влезе в междугалактическото icq и си чатка с Нелина и Кати. Бира няма а отвън се чуват крясъци и "and nothing else matters..." Страх ме е. Здравия мълчи кат пукъл и само се ослушва и повтаря "Not for me". Гладен е май....фурми иска....ако ни измъкне, ще се науча да готвя и ще го нагостя с фурми и ....бираааа!

Ден 13 - Разбрах коя е мулатката. Издаде се....била оная мацка от MTV гаджето на Jay-Z дето ми изплагиятства (тая дума я научих днеска и съм много горда) клипа. Сигурно завижда за дето съм толкова хубава, висока и умна....и защото аз си имам отварачка. Пайнера си свали филма "200 годишен човек". От там се сети за Лили Иванова и сега и търси номера на icq-то да си полафят. Гергана не издържа и реши да се предаде...изядоха я...бавно, малко по малко я изядоха и само стегнатото и бюстие остана...жалко че е изцапано с повръщано....можеше и аз да го понося. Здравия съвсем се сбърка. Стои на едно място и си светка с очи в тъмното все едно сме в дискотека. Ох....бира, бира искам....а Азис се боде с едни игли по задника и си повтаря "Трай бабо за хубост!"

Ден 14 - Тръгнахме. Здравия ни води в индиянска нишка към друг кораб, който има гориво. Казахме на Пайнера да не го изпива че всичките ще ни изядат и той обеща да се въздържа. Азис поиска да е първи в колонката, точно зад здравия, а мулатката не я пуснах зад мене щото ще вземе да ми пререже гръкляна и после как ще си показвам хубавата шия по телевизията...Тичам и не питам....Надеждата за бира ме държи.
Аватар
naka76

Мнениеот naka76 » Вто Юни 21, 2005 11:03 am

Когато бях на 16 г. си мечтаех да си имам гадже. На 18 най-после си намерих.
Но нямаше никакви чувства. Затова реших да си търся сантиментално и много чувствително момиче. На 21 си намерих. Тя беше толкова чувствителна, че се разплакваше от най-малкото нещо. По цял ден плачеше за какво ли не, а отвреме навреме заплашваше че ще се самоубие. Затова реших, че ми трябва темпераментно, динамично момиче. На 26 си намерих. Тя кипеше от енергия.
Започваше едновременно десет неща и без да завърши нито едно на другия ден, започваше нови десет. Отначало беше много интересно, но после започнах да се чувствам като идиот около нея. Реших да си търся умно и практично момиче. На 31 я намерих и се ожених за нея. Тя беше много умна и здраво стъпила и с двата си крака на земята. Беше толкова практична, че се разведе с мене и ми взе всичко което имах. Сега съм стар и мъдър. И си търся момиче с големи цици.

Човек вървял през пустинята без капка вода. Накрая видял един оазис и един змей до водата. Човекът събрал смелост и сили и започнал да се бие със змея. По някое време змеят го попитал:
- Какво искаш ти, бе?
- Да пия! - отвърнал човекът.
- Ами пий бе, що се биеш?!

Трите степени на мръсни чорапи:
1. Като ги хвърлиш да залепнат на тавана.
2. Като обуеш левия чорап на десния крак да ти убива.
3. Чорапите да стоят изправени до ботушите.
Аватар
naka76

Мнениеот halcor » Вто Юни 21, 2005 1:29 pm

4. като го метнеш към стената да се залепи за нея
5. като го метнеш към стената да почне да пълзи по нея

Айде на яките картинки:
http://temporary.ru/tmp/julian_beever/
Аватар
halcor

Мнениеот NovemberCharlie » Вто Юни 21, 2005 2:38 pm

Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот kibikoff » Вто Юни 21, 2005 3:33 pm

понеже знам, че има и наУчни работници тук, ето един виц специално за тях ..:angel::angel:

Стоял един заек пред една пещера и си дялкал нещо на един камък.
Минала лисицата и го попитала
- Какво правиш?
- Пиша дипломна работа "Как зайците могата да ядат лисици".
Лисицата се ядосала много и го заплашила, че ще го изяде. Вкарала го в пещерата, но след малко излязал само заека и продължил да си дялка. Не след дълго минал койота и се зачудил, какво прави дългоухия. Заека пак отговорил, че пише дипломна работа "Как зайците могат да ядат койоти". След като койота се ядосал и му казал, че ще го изяде за наказание, заекът го поканил в пещерата да се разберат. Но отново излязъл само заекът.
След още половин час наминал и вълкът.
- Сега ще те изям, но ми кажи какво дялкаш на този камък?!
- Пиша дипломна работа "Как зайците могат да ядат вълци" - отговорил заека.
- Сега ще видиш, ти! - ядосал се вълка.
Отново влезли в пещерата и отново излязал сам след това. В същото време, вътре в пещерата един лъв си чоплил зъбите с клечка, а заекът тихо казал:
- Не е важно, какво пишеш, а кой ти е научния ръководител.

:bouncy::bouncy::bouncy::smash::smash:
kibikoff

Мнениеот NovemberCharlie » Сря Юни 22, 2005 10:52 am

Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот NovemberCharlie » Сря Юни 22, 2005 4:31 pm

Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот halcor » Сря Юни 22, 2005 4:59 pm

Специален поздрав за всички, които пишат на кирливица :)

ние сме им научили латиницата, а те ще ни научат езика...
[img]http://www.jojko.net/gallery/data/media/26/P6100430.JPG[/img]

http://www.jojko.net/gallery/details.ph ... 92af5d29db
Аватар
halcor

Мнениеот balki » Чет Юни 23, 2005 2:46 pm

Вчера в детската градина
спам-а тръшна двама-трима.
Две дечица пък от снощи
нямат вече лични пощи.

Оня ден пък CIH намина,
тръшна май че двайсетина.
Дисковете като нови -
празни до основи.

На Иванчо за играчка
Дядо Мраз дарил търсачка:
бързо диска тя му рови,
файлчетата бавно трови.

Добромирчо порно гледка,
eddie неговата сметка,
скоро FAT-a му проходи,
с'я кат луд той броди.

Днес пък сървъра пострада,
няма си той веч преграда,
sysadmin-a до обяд
оптиката ряза с яд.

Гаден хакер се промъкна,
всичките пароли смъкна.
А сега, деца, кажете,
де са часовете?

На admin-a му се спи,
файл копирал в ftp
кредитните карти всички.
На ви с'я парички!

Над смълчаните полета
пеят траурни звънчета.
Младо хакерче намина,
сървъра съвсем почина.

Две дечица с бодри песни
в къщи хъб-а си отнесли.
Т'ва админ-а го не схвана,
свърши на кабела от LAN-a.

Кабела го гръм удари,
всички в нет-а ни завари,
дъно няма, платки, RAM:
всичко свърши се дотам.
Аватар
balki

Рейтинг: 1242

Мнениеот Cu0 » Пет Юни 24, 2005 3:53 pm

A soldier stationed in Iraq recently received a "Dear
John" letter from his girlfriend back home. It read as
follows:

"Dear Ricky,
I can no longer continue our relationship. The distance between us is
just too great. I must admit that I have cheated on you twice, since
you've been gone, and it's not fair to either of us. I'm sorry.
Please return the picture of me that I sent to you.
Love, Becky.............."
The soldier, with hurt feelings, asked his fellow soldiers for any
snapshots they could spare of their girlfriends, sisters or
ex-girlfriends. In addition to the picture of Becky, Ricky included
all the other pictures of the pretty girls he had collected from his
buddies. There were 57 photos in that envelope.... along with this
note:
"Dear Becky, I'm so sorry, but I can't quite remember who the f***
you are. Please take your picture from the pile, and send the rest
back to me.
Take care,
Ricky ..... "
Аватар
Cu0

Рейтинг: 1777

Мнениеот NovemberCharlie » Пон Юни 27, 2005 2:37 pm

Хи-хи. Вижте чий ICQ номер ми пратиха: 106620078
Аватар
NovemberCharlie

ПредишнаСледваща

Назад към Други