Mi7aKa написа:Дан Браун - Изгубеният Символ
Gasolin написа:Иначе днес "Ресторант на края на света" - Дъглас Адамс . Абсолютна откачалка е тоя, ама книгата е забавна...
25thframe написа:Gasolin написа:Иначе днес "Ресторант на края на света" - Дъглас Адамс . Абсолютна откачалка е тоя, ама книгата е забавна...
Правилното име е "Ресторант на края на вселената"
Една от любимите ми, ако ти е харесала можеш да прочетеш и останалите от поредицата с хавлията. Като е желателно да почнеш с Пътеводителя, ти си прочел втората част от сагата.
hitar_potar написа:потърси изданието, в което всичките книги са събрани в една единствена големичка книга
kikon написа:Паулу Коелю - Вероника решава да умре !
Гений!
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
kikon написа:Паулу Коелю
hitar_potar написа:Кристофър Паолини - "Брисингр" -> трета част от бившата трилогия/бъдеща тетралогия "Наследството".
kikon написа:Паулу Коелю - Вероника решава да умре !
Гений!
PtD написа:![]()
![]()
Пробвай четиво, което НЕ е за умствено-увредени: Херман Хесе - "Сидхарта".
Daniel Panev написа:Ти да не си станала манекенка нещо?
Antares написа::puke2:
kikon написа:Не знам за другите му книги... но мисля да прочета Алхимикът.
kikon написа:Daniel Panev написа:Ти да не си станала манекенка нещо?
Що пък така реши?
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
did написа:kikon написа:Не знам за другите му книги... но мисля да прочета Алхимикът.
Прочети я! От никоя книга не се затъпява, още по-малко - от тази. Аз съм я чел и нито съм станал манекенка, нито съм станал рус, така че няма нищо страшно.
Предъвкваме стари, плоски клишета,
с дъх неприятен на чужди уста.
Gasolin написа:Метро 2044 на Дмитрий Глуховски - Супер добра, попринцип не харесвам философски размишления ама метрото си имаше всичко! Пък и кой не харесва пост-апокалиптични работи..
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта