bi, това не беше човешко! Разглобил съм се от смях...bi написа:pic
Antares написа:
.......................
.::Задача за Програмисти. А така също и решенията::.![]()
....................
gnao написа:Останаха в оригинала - "Към математическата теория на лова", от сборника "Физиците продължават да се шегуват"
lacho_m написа:КИБЕРТРОН
Няколко цитата от сайта:
"Екип КИБЕРТРОН започва да прилага и развива методология базирана на Теория на Времето с цел разработка на интелекта на хуманоидния робот КИБЕРТРОН и цялостно планиране и управление на проект КИБЕРТРОН"
"Екип КИБЕРТРОН взима решение да използва нов термин "Chaotic Logic Computer" - Компютър с Хаотична Логика, за означаване на устройството от което ще се състои мозъка на КИБЕРТРОН, който ще бъде управляван и развиван от технологията Natural Intellect (NI)"
"Екип КИБЕРТРОН завършва разработката на версия 1 на тялото на хуманоидния робот КИБЕРТРОН. То е с 82 степени на свобода и височина 1.75m"
"Методологията, която системата използва се базира на Теория на Времето, което позволява въвеждането на уникалната функционалност на Virtual Teams Engine, да прави освен количествен и качествен анализ на информацията отнасяща се до съответния проект и/или екип"
"След като Джон Атанасов създава първия електронен компютър, базиран на двоична логика, днес екип КИБЕРТРОН е на път да създаде първия интелигентен робот, базиран на не двоична логика, т.е. робот с интелект базиран на компютър с хаотична логика"
Болница батко, болница....![]()
![]()
![]()
![]()
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
THEZOGGO написа:Търся си за нещо за училище. Пиша в търсачката:
История на 19 в.
И ми излиза като първи линк ебати глупоста. Възмутен съм!![]()
![]()
http://www.google.bg/search?hl=bg&q=%D0 ... %B2.&meta=
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта