За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5
Black Sun Empire - Driving Insane (Album). Един от най-добрите Drum'n'Bass албуми излизали някога. Преди време точно с него се зарибих по тази музика, сега, няколко години по-късно когато го преслушвам, разбирам защо толкова много съм харесвал музиката на BSE - тя просто не е от тази планета.
Занимавам се с внасянето на колела/части за колела от PinkBike/Aнглия/, за повече информация - ЛС! Mоля, да ми пишат само наистина заинтересовани хора! Линк към по-големите внесени части до момента.
Да, слушам от време на време, преди няколко години основно DnB, gabba и hardcore, сега вече ме влечат повече "жиците" Мерси за поздрава, self vs. self ми е любимото парче от албума Поздрав с Nosferatu - The future
Ейхей, та това все едно аз го казах. The Future на Nosferatu ми беше една от любимите песни, всъщност една от първите gabba песни които съм чувал. Поздрав с DJ Paul vs. The Headbanger Това е първата габа песен която съм слушал. А можеш също така да се чувстваш поздравен с Capital Murder на Scott Brown
"Listen to the wind singing in the grass, my love As you lay yourself down to rest Listen to the cry of the river in autumn cold, my dear Before I close the gates deep down inside..."