почти на 100% е с Х58
Ако беше разгледал снимката, можеше и да нe прибързваш със заключенията.
Нека да хвърлим по-детайлен поглед:
1. Горе в ляво на I/O панела се мъдри добрия стар Parallel порт, под него, най-вероятно стои Com 1 порт, това беше практика. Докато сме все още на I/O панела да обърнем внимание на височината на крайния Audio панел вляво (гледано отгоре на снимката) там "ще видим" типичните Line-in / Rear out (Blue); Line-out / Front out (Green); Mic-in/ Center&Subwoofer (Pink), които определено не са Intel® High Definition Audio-то което предлага X58.Ако съдя по-височина на другите портове - виждаме още 4xUSB 2.0 + RJ45 LAN, и стандартните PS/2 за мишка и клавиатура. Нещата панела може и да имат малко по-различна подредба, но в общи линии е това, и доста от нещата при по-новите (особенно пък тези със X58) дънни платки не стоят така.
2. Още при първия поглед, правят впечатление добрите стари Gigabyte 3D Rocket GT охладители, които са толкова стари че вече дори ги няма на сайта на Gigabyte, които по-спецификация са за K7 Socket A 462; К8 AMD64 754/939 и от другия отбор за P4 478/LGA 775.
3. RAM модулите на снимката са доста старичкия Corsair XMS DDR1 400MHz , който определено не е съвместим с X58.
4. Видео каритие са доста старичките, макар и с поддръжка на SLI, Ge Force 7800 Series.
5. Има 2 IDE порта, което от доста отдавна не е практика, освен това виждаме изведени само 4 S-ATA порта, което също ни навежда на мисълтта че сме далеч от X58.
6. Всички кондензатори на дъното са от старите. X58 е чипсет от най-висок десктоп клас и 99.9% от дъната с него са със капсуловани кондензатори, (аз съм със X38 Аsus P53 и всичките кондензатори са ми капсуловани)
Intel Skulltrail с два процесора
я погледни сайта на Intel и виж как изглежда Skulltrail преди да пишеш безумици.
@ Ozzie извинявам се за дългото обяснение, дано да си си изяснил някои неща, дъното на снимката е от преди 2-3 поколения и нещата които са по-него също. Със здраве!