Alien написа:Holy shit, вчера започнах Death Note... японско анимЕ... ебаси и гениалното нещо, нечовешката история, някакви АБСОЛЮТНИ гении са го мислили това... завързват брутално нещата, напрежението е на невероятно ниво, героите са... невиждано жестоки, атмосферата просто убива, сериозността е на ниво, тоест ги няма тъпите смешки и такива, които да ти скапят кефа, че дори и бая философия вкарват на места... УНИКАЛНО!!!!
Просто гледайте.
bi написа:Alien написа:Holy shit, вчера започнах Death Note... японско анимЕ... ебаси и гениалното нещо, нечовешката история, някакви АБСОЛЮТНИ гении са го мислили това... завързват брутално нещата, напрежението е на невероятно ниво, героите са... невиждано жестоки, атмосферата просто убива, сериозността е на ниво, тоест ги няма тъпите смешки и такива, които да ти скапят кефа, че дори и бая философия вкарват на места... УНИКАЛНО!!!!
Просто гледайте.
Гледай Elfen lied, млко кърваво и странно, но интересно. Не го пускай на деца! Само 12 епизода е.
4getcredo написа:Alien написа:...
Има и "пълнометражна" версия на Death Note. Също много добра!
rarekin написа:Пролет, Лято, Есен, Зима...Пролет....
outfaced написа:BBC Planet Earth
баси кви работи имало по земята![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
на HDDVD версията оставаш опулен от първия до последния кадър
kagami написа:Ооо, Death Note верно е много як!!! Накрая направо ме разби! Понеже от анимето съм гледала само първия епизод и не знаех какъв е главния герой, изненадата беше пълна
PtD написа:Death Note е абсолютна бозица, хора. Не знам с какво толкова ви е впечатлил (освен с перфектна анимация).
Любителите на аниме следва да се поинтересуват от Serial Experiments: Lain
P.S. Death Note може да си купите отвсякъде. Казва се Smith & Weston, със заглушител
kagami написа:И наистина първите 10тина епизода са мега добри. После изведнъж се променя и на мен ми става малко гаден.
А, е това е вече абсолютна бозица. За разлика от Death Note
Sp3c7r3 написа:Любителите на аниме следва да се поинтересуват от TNFOTNS: RG, YD
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 24 госта