bikerider
Напълно съм съгласен с нещата, които написа
и особено с
[quote]Те са тези които лъжат, крадат, извращават и потискат ВСИЧКИ. И повярвай ми те не са ЦИГАНИ, те са БЪЛГАРИ. Само дето не заслужават да се наричат така.
[/quote]
иии това
[quote]@RaveUnit: батка, ако нямаш какво смислено да кажеш, що се хабиш? Слушай си rave ритъма промивай си мозъка и това е... нали няма зло???? Що се абиш?
[/quote]
НО!
[quote]Не знам дали си чел книгите му, но той върви точно по стъпките на фюрера. Издаде своя Майн Кампф, каза голяма част от истината, пропусна дребните факти дето преобръщат каруцата, изобщо изигра си маркетинговите козове добре. [/quote]
Ще се наложи да цитирам себе си
"Всеки сам избира къде да крачи - по отъпканите пътища на посредствеността или по своята малка собствена пътека, която скоро ще следват и други."
Само това, че върви по стъпките на фюрера обрича делата му на провал.
И съвсем честно да ти кажа - никакъв патриот не съм аз. Може да се каже, че бях, но се осъзнах.
Българите заслужават това, което им се случва, защото са се превърнали в нещо не повече от чергарите, които обсъждаме.
Един такъв народ, който предава най-смелите си мъже и се предлага на тази или онази сила не заслужава нищо хубаво.