Това трябва да се случва...

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Мнениеот PtD » Съб Яну 21, 2006 12:05 am

[quote="bikerider"]
Като ще си говорим за такива неща технологията е напреднала съвсем достатъчно.
[/quote]

Еее, има още какво да се желае... 24ч аудио- и видеонаблюдение, по-съвършени автоматични разпознаватели на звук и картина. Телеметрични импланти за биологични показатели. А защо не и вграден чип-"полицай", наказващ на момента престъпмислите?

[quote]
Работата е ние доброволно да приемем глобалната Платонова република. Ама за това трябва да се поизмъчим, да поизмрат малко хора, тия дето не се вписват в кастите на Платон. Давенето е един подходящ начин...
[/quote]

Со кротце, со благо, со малце кютек... :pimp:
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Рейтинг: 2000

Мнениеот pes » Съб Яну 21, 2006 12:14 am

е да бе чип в главата!!! Аз си мисля за престъпления постояно, ма това не значи че ги правя, а с таз технология ше ме арестуват всеки път, когато някой ме изнерви!
Повечето от това, което знаем за човека, се дължи на изследванията на сладкия грах и един вид винени мушици.
pes

Рейтинг: 1200

Мнениеот uha_rampage » Съб Яну 21, 2006 12:16 am

Защо полицаите не си вършат работа...
1. Щото от ромиТЕ изкарват доста парички допълнитено от хм... 'рекет' :) Познато ли ви е шофьори? :)
2. Ако вземе да направи нещо срещу някой СИганин веднага ще го подхванат за "расова дискриминация"

Кофти се получава при фирмите, на които ромиТЕ дължат пари! Когато отидете да им спрете тока ще ви пребият(сещате ли се за случея, когато пребиха дори полицаите дошли с патрулката да съпровождат ел-техниците?). Мдам не става така... За разлика от българите повечето роми са единни и отстояват интересите си(щях да напиша "правата", но добре, че се осъзнах).

Нали се сещате ако някой българин пребие полицай какво ще стане? Ще му разкатаят играта.
Но ако е мургавелко и зад него стои цяла тумба цигани и организации, които да го защитават полицайте остават с хмм... пръст в устата. :)

Каква ми е идеята...

В тази държава българинът гледа само да уреди дупарата си някъде и не му пука за нищо друго... Всеки е сам за себе си
(ето например bikerider - сам се бори срещу корупцията в държавата). Хората не осъзнават, каква сила са ако са единни... Българинът е безкрайно толерантен и смирен.
И докато е така ще ни тъпчат, а ромиТЕ ще се плодят и ще пребъдат :)
www.rampage.hit.bg
Drujba-2 County - кварталът на богатите :)
Аватар
uha_rampage

Рейтинг: 1700

Мнениеот uha_rampage » Съб Яну 21, 2006 12:19 am

[quote]Ауу, дане засегнах нечий любимец? Въй, трябва вече да си меря приказките, то само за циганите може да се говори по този начин, нали?
[/quote]

Малиии, изобщо не си засегнал никой любимец.
Успокой се, поеми си въздух и продължавай да говориш/пишеш по който си искаш начин :beer:
www.rampage.hit.bg
Аватар
uha_rampage

Мнениеот pes » Съб Яну 21, 2006 12:21 am

Порблема е, че липсва кой да води стадото/нацията ни си е такава от аспарухово време/!УфцЪите бягат на посоки без лидер.
Повечето от това, което знаем за човека, се дължи на изследванията на сладкия грах и един вид винени мушици.
pes

Мнениеот did » Съб Яну 21, 2006 12:23 am

слет мен напрееЕЕЕЕЕеееет!!!

Edit: правопис. извинявайте, не мога да напиша 3 верни думи.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот bikerider » Съб Яну 21, 2006 12:25 am

@uha_rampage:
Има едни Големи Батковци, ама Много Големи Батковци, които само чакат тук да настане етнически хаос. Индиректно за тях работи И Сидеров. Не знам дали си чел книгите му, но той върви точно по стъпките на фюрера. Издаде своя Майн Кампф, каза голяма част от истината, пропусна дребните факти дето преобръщат каруцата, изобщо изигра си маркетинговите козове добре. Той разчита точно на честни, но манипулирани патриоти какъвто вярвам си ти. Признавам, че се поддадох на "магията" му. За щастие бързо се опомних, когато видях какво ПРАВИ. Просто съпоставих нещата и си спомних на какво са били подложени мирните цивилни жители
в Германия СЛЕД войната. На Сидеров му липсват само мустачките, тиковете и крещенето.

Това ли искаш? Сръбския сценарий?
Повярвай ми, предпочитам умерените лъжи на другите политици и капиталистическата форма на несвобода пред агонията от бомба с обеднен уран. Другото са пози и пъчене в стил "на гол тумбак чифте пищови"...

Edit: bikerider се бори с корупцията, като говори за нея. Щото като гледам повечето хора им е все тая... Пак е нещо нали?
Е да де, друго си е да те води един Лидер... ама накъде те води реално даваш ли си сметка?
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот bikerider » Съб Яну 21, 2006 12:27 am

@PtD: дреболийки... въпрос на цена.
Аватар
bikerider

Мнениеот uha_rampage » Съб Яну 21, 2006 12:42 am

bikerider :beer:
Напълно съм съгласен с нещата, които написа
и особено с
[quote]Те са тези които лъжат, крадат, извращават и потискат ВСИЧКИ. И повярвай ми те не са ЦИГАНИ, те са БЪЛГАРИ. Само дето не заслужават да се наричат така.
[/quote]

иии това :)
[quote]@RaveUnit: батка, ако нямаш какво смислено да кажеш, що се хабиш? Слушай си rave ритъма промивай си мозъка и това е... нали няма зло???? Що се абиш?
[/quote]

НО!
[quote]Не знам дали си чел книгите му, но той върви точно по стъпките на фюрера. Издаде своя Майн Кампф, каза голяма част от истината, пропусна дребните факти дето преобръщат каруцата, изобщо изигра си маркетинговите козове добре. [/quote]

Ще се наложи да цитирам себе си :)
"Всеки сам избира къде да крачи - по отъпканите пътища на посредствеността или по своята малка собствена пътека, която скоро ще следват и други."
Само това, че върви по стъпките на фюрера обрича делата му на провал.

И съвсем честно да ти кажа - никакъв патриот не съм аз. Може да се каже, че бях, но се осъзнах.
Българите заслужават това, което им се случва, защото са се превърнали в нещо не повече от чергарите, които обсъждаме.
Един такъв народ, който предава най-смелите си мъже и се предлага на тази или онази сила не заслужава нищо хубаво.
www.rampage.hit.bg
Аватар
uha_rampage

Мнениеот bikerider » Съб Яну 21, 2006 12:58 am

@uha_rampage:
Радвам се за теб. :beer:

Сега бруталната истина:
Не съм съгласен, че българите са си виновни сами. Съгласен съм, че сме си виновни, че мълчим и нищо реално не правим.
Но кой ни е докарал дотам? Има една страшна сила на тоя свят и тя се казва пари. Може да разврати дори светец. Другата страшна сила се казва страх - върви ръка за ръка с липсата на пари. Третата сила се казва свободен дерегулиран пазар. Няма национална идея, няма човешко съшество, който да е в състояние да й издържи. Тоест има, но редовно ги бомбардират и демонизират. Не казвам дали е добро или зло това, казвам само че обикновените хора не са виновни за света в който се раждат. Но са виновни ако не се опитват поне да осъзнаят и/или променят нещата.
Аз викам първо да разберем кой е пътя (ако изобщо има такъв), после да си спомним оня мъдър лаф че има разлика да знаеш пътя и да вървиш по него и чак тогава да обвиняваме този или онзи. Обвиненията не са конструктивно нещо, те не водят до нищо освен самоизяждане.

Лека нощ и извинявай ако съм бил прекалено емоционален, това е от възрастта и нередовната употреба на алкохол...

Ха наздраве :beer:
Аватар
bikerider

Мнениеот uha_rampage » Съб Яну 21, 2006 1:10 am

[quote]Има една страшна сила на тоя свят и тя се казва пари.[/quote]

Има и една друга страшна сила наречена "меритокрация". Само че меритократите забравят кои са и откъде са тръгнали :)
Всеки гледа да лапа, колкото може :)

Аз съм въздържател :drunk::evil:
www.rampage.hit.bg
Аватар
uha_rampage

Мнениеот pes » Съб Яну 21, 2006 1:16 am

Абе виновни са канадците:lol:. Лека нощ и от мен.
pes

Мнениеот Metal_Psycho » Съб Яну 21, 2006 1:39 am

[quote="pes"]

[/quote]

Ахъм.Blame Canada!:)
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Мнениеот PtD » Съб Яну 21, 2006 2:18 am

Много рано окапвате, срамота!

По приликата между Волен Сидеров и Хитлер. Хе! И двамата дърдорят глупотевини, и на двамата се намира кой да вярва, и двамата се възползват от критичния момент, за да хване дикиш демагогията им.

Но това са само едни бърборковци.

Ако Хитлер не се беше споразумял с едрите капиталисти и ако комунистическата партия не му беше ударила едно рамо, къде щеше да е? В затвора. И щеше да свърши по-добре ми се струва. А не отровен, застрелян и изгорен.

Все пак, май е по-добре дето го има Воленчо, малко така за кодош и баланс. ;)

Драги другари, струва ми се че виждаме der untergang на (псевдо)демократическата система. Икономически не може да издържа. Засега като че ли Китай е най-напред в общественото устройство. Даже и проблемът с пренаселението е решен, или поне е поставена основата на неговото решаване. Централизирана система, поощряваща инициативата. Без много-много свободи, но пък сигурна работа и държава, която се грижи за човека.
Аватар
PtD

Мнениеот uha_rampage » Съб Яну 21, 2006 3:45 am

Не е никакъв Untergang направо си е D#228;mmerung :)
Истината наистина е в Китай! :)
[img]http://people.smu.edu/alaack/images/QuitComplainingAboutYourJob.jpg[/img]
[img]http://patentpending.blogs.com/photos/uncategorized/quitcomplainingaboutyourjob11_3.JPG[/img]

Ей това е! :)
www.rampage.hit.bg
Аватар
uha_rampage

Мнениеот bluskanie » Пон Яну 23, 2006 10:36 am

Леле колко се е изписало само за 2 дни...Явно всеки има отношение към въпроса. И това е добре. Дано и повечето хора извън форума мисля по подобен начин...

bikerider, в последния си пост адресиран към мен, ме питаш дали съм търсил сметка от политиците. Ами как да търся, като политиците излъгаха един цял народ и то по безпардонен начин. Те (хората) си гласуваха за едно, и таман си помислиха, че са избрали нещо... и оп земи таа коалицийка. Всъщност тези, за които гласувах не попаднаха в правителството. Е от кого да търся сметка? От турчина или от комуниста? И в двата случая резултата е известен...Честно казано съм отвратен от сега управляващите политици. Какво мога да направя освен да се постаря, да подобря личния си свят? И да се надявам до следващите избори "интелегентния български народ" да се пробуди. Само не виждам принцове, дето да раздават целувки...
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот bikerider » Пон Яну 23, 2006 2:01 pm

[quote="bluskanie"]
От турчина или от комуниста?
[/quote]

И от двамата, разбира се! То в случая няма и разлика...
Аз отказвам вече да гласувам ЗА някого, ще гласувам единствено ПРОТИВ екстремисти като Атака. Има го и тоя момент - да не изпуснем питомното и да гоним после дивото...

[quote="bluskanie"]
И в двата случая резултата е известен...
[/quote]

Скачай тогаз през балкона да си спестиш мъките ;)

[quote="bluskanie"]
Честно казано съм отвратен от сега управляващите политици. Какво мога да направя освен да се постаря, да подобря личния си свят?
[/quote]

Малко ли е? Малко ли е да поддържаш гражданската си позиция и да не се примиряваш с всеобщата лайнарщина? А тя идва отгоре, знаем рибата откъде се разваля...
Всичко идва от мълчанието и безверието. Никой не е казал, че ще стане с магическа пръчка. Ама трябва да си преодолеем мързела на първо място.

[quote="bluskanie"]
И да се надявам до следващите избори "интелегентния български народ" да се пробуди.
[/quote]

Тия работи нито стават за ден-два, нито от само себе си. На заспалия очите трябва да се отворят, но не насила. Виждаш в нашия форум една микроизвадка (съвсем не представителна но все пак извадка) от обществото. Аз каквото мога да направя, се съдържа в signature-а ми. Опитах с рогата напред, не става, всъщност е и нормално. Затова минах на тиха пропаганда (мерси на свястните хора за тая картинка! :beer:)
Аватар
bikerider

Мнениеот bikerider » Пон Яну 23, 2006 2:27 pm

[quote="pes"]

[/quote]

Силно се съмнявам в смислеността на пълния член. Виновни били канадциТЕ, виновни били циганиТЕ, виновни били евреиТЕ, виновни били българиТЕ... Е те тоя член е оная дребна подробност, я която се крие Рогатия...
Със сигурност има виновни евреи (сам Волен Сидеров дава доста документални примери като морковче), със сигурност има виновни българи (тука няма нужда да изреждам), със сигурност има виновни цигани ... ама те си имат имена! Ако можеш да назовеш виновен евреин - давай кажи му името и кажи защо е виновен. Ако можеш да посочиш виновен циганин - посочи го и му кажи името и ДОКАЖИ защо е виновен. Затова има Закон и затова трябва той да е кристално ясен и чист, справедлив и безмилостен - за да няма нови Кристални Нощи, а истинските виновни да си получат заслуженото. Няма спасение в саморазправата, щото както си днес "спасител" и "месия", така утре ще си от другата страна и ще си "виновен". Стига черно И бяло, стига черно ИЛИ бяло...
Една проста аналогия - виновни били вълциТЕ на фермерите, че ядяли овце... и се почва поголовен отстрел на вълци. И после какво става? Сещаш ли се? Всичко идва от мързел, от лесния път и от това непременно да търсим вина и това че предпочитаме да я търсим извън себе си, вместо да я потърсим къде е и тогава да кажем къде е...

Аз лично познавам доста евреи, познавам и цигани. С някои евреи дори ми е по-кеф да си общувам от българите, защото са много умни хора и си пазят качествата. Затова и не си позволявам да кажа "евреиТЕ са умни" или "евреиТЕ са глупави"... щото е същото "решение" като Хитлеровото... който вярва на Рогатия си е за него.

Мога само да потвърдя казаното от did - света е голям и винаги е по-сложен отколкото сме склонни да си мислим... Може Големите Батковци да са евреи, може и да не са. Всеки случай нямаме начин да докажем какви са, а и няма значение.
Мен лично СЛАБО МЕ ИНТЕРЕСУВА кой с какъв ПРОИЗХОД е - повече гледам КАКВО ПРАВИ...

Същата тъпа чернобяла логика въз основа на горенаписаното би ме нарекла антисемит или self-hating. Нито едното е вярно, нито другото. Това е. Истината е по-средата.

А Волен Сидеров трябва да бъде наистина изметен от политическия живот... по-точно ченгесарските му собственици... той самия е един актьор и нищо повече...
Аватар
bikerider

Мнениеот bluskanie » Пон Яну 23, 2006 2:28 pm

[quote="bikerider"]

Виждаш в нашия форум една микроизвадка (съвсем не представителна но все пак извадка) от обществото...[/quote]

Абсолютно прав си, че не е представителна тази извадка. Вие "оревахте орталъка" с разни теми, за това колко е дебилясал форума. Но лично според наблюденията ми, във форума коефициента на средно интелегентни индивиди е сравнително висок спрямо същия процент извън форума. ;)Тъпотията рулира с пълна сила ей.Нормално ще си кайем...е ок, ама тъпаците заедно с пенсионерите (циганите пропуснах ли) кат пуснат по една бюлетинка и аре избирай после...:irked:
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот RaveUnit » Пон Яну 23, 2006 7:35 pm

ми те тъпаците, пенсионерите и циганите дето ги пропусна - е то това е народа ве майна ? ей тука му е мястото на Г-н Пълният Член (Дебелиьо Уй, да си го кажем по нашенски) :)))
Човекът с косачката 37OH55V O773H \../{o.O}..l. Гот ми е сред тия идиопати в тая идиокрация
RaveUnit

Рейтинг: 1720

Мнениеот PtD » Пон Яну 23, 2006 7:56 pm

[quote="RaveUnit"]

ми те тъпаците, пенсионерите и циганите дето ги пропусна - е то това е народа ве майна ?
[/quote]

Да де :bawling:
Аватар
PtD

Мнениеот bikerider » Вто Яну 24, 2006 10:02 am

Mного истина има в подписа на NovemberCharlie... :bawling:
Аватар
bikerider

Мнениеот NovemberCharlie » Вто Яну 24, 2006 10:41 am

[quote="bikerider"]

Mного истина има в подписа на NovemberCharlie... :bawling:
[/quote]

За съжаление си много прав.
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот shaggy86 » Сря Яну 25, 2006 9:13 pm

Аватар
shaggy86

Рейтинг: 1745

Мнениеот pes » Сря Яну 25, 2006 9:38 pm

[quote="shaggy86"]

http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=836017
[/quote]
e определено са си наглиии, ама наглии...
pes

Мнениеот uha_rampage » Сря Яну 25, 2006 10:40 pm

Тия от енергото ще бъдат след време Увековечени(тая дума как се пише подяволите :) - на руски е с "У" на сръбски с "О"????????) от нарoда, чрез песни и легенди. :beer:
www.rampage.hit.bg
Аватар
uha_rampage

Мнениеот klmn » Чет Яну 26, 2006 2:20 am

БОли ги фара Енергото,нали българите плащат и мангалските сметки..:censored:
"пришалец"
Аватар
klmn

Рейтинг: 1692

Мнениеот bikerider » Чет Яну 26, 2006 1:44 pm

[quote="klmn"]

[/quote]

A кой ги кара? Проблема не е в Енергото, а в това, че няма реална конкуренция на енергийния пазар. А няма щото сещаш се...
Аватар
bikerider

Мнениеот mih » Чет Яну 26, 2006 7:45 pm

[quote="bikerider"]

[quote="klmn"]

[/quote]

A кой ги кара? Проблема не е в Енергото, а в това, че няма реална конкуренция на енергийния пазар. А няма щото сещаш се...
[/quote]

Енергийният отрасъл почти навсякъде е монополен, твърде важен е за националните интереси на държавите. Според мен проблемът е по-скоро в неадекватните мерки спрямо ромското население.
:peace:
Революция в главата!
Аватар
mih

Рейтинг: 1897

Мнениеот hlebarka » Чет Яну 26, 2006 7:47 pm

[quote="klmn"]

[/quote]

Може да бъркам, но май на цялата държава, т.е. и на българите им плаща друг сметката, непрекъснато се взимат заеми от някъде, за какво ли не, какво опищяхте сметките за тока.

А като толкова завиждат на циганите някои, да ходат да се интегрират на гарата.
stvarnost nam je crno-bela, a budućnost siva
Аватар
hlebarka

ПредишнаСледваща

Назад към Други