Браво,браво!Значи трезво мислещия,който е против разпродаванаето на България на сульо и пульо
[/quote]
А ти кой си всъщност, че да преценяваш кой купувач е сульо и кой пульо?
И още, може би да продаваме земя само на лица с арийска кръв? Или само на лица с руска кръв? Или само на лица с еврейска кръв? Или само на лица с китайска кръв? Ти наред ли си или си просто [b]национал[/b]социалист?
[quote="Nightwolf"]
Като цялата страна стане "частна" собственост
[/quote]
Миличък, много си неориентиран...
[quote="Nightwolf"]
в какво се превръща?
[/quote]
А ти в какво искаш да се превърне? В една национализирана територия, която е на хартия обща, но се контролира от централна бюрокрация, която защитава "националните интереси", така ли?
Сляпо коте...
[quote="Nightwolf"]
ще си купи някой си австриец Витоша,ще я застрои половината
[/quote]
Не сладурчо, аз се моля да я купи австриец, защото той точно това няма да направи, но ти явно познаваш само българския манталитет. Нищо де, света е до колене, булгар, булгаааарр... сещаш ли се за тоя персонаж? Напомняш ми на него в банята...
Щото и той присъства в културното ни наследство, ама нещо не ви е любим на вас атакистите...
Освен това какво би направил един или друг купувач зависи единствено от условията на договора. А договора се сключва от хора. И какво излиза, че ти настояваш да не се продава земя на чужденци като единственото решение да се запази природата??????????????????????
Не знаеш ли кой сече на поразия?????????????
Сигурно са евреите?????

Edit: тва ми е последния пост към теб изобщо, радвай се. нема да ти досаждам, само ще се смея отстрани.