от Rancid » Сря Сеп 06, 2006 9:31 am
С какво ли?С това,че вече знам прекалено много неща за теб без да имам желание.От предишния ти подпис разбрах,че си от непокварените 2 процента неопитвали "опиятия".След това пък разбрахме,че си много навътре в авиацията,защото баща ти е пилот.Баща ми е пилот,но не си спомням ти или някой друг от форума да го знае.От тази тема пък научих,че си бил 3 месеца в Испания и са те возили на Porsche с невероятна за ситуацията скорост.Ставаше въпрос за болиди,не за затворени коли.В една друга тема пак свързана с подписа ти,каза че се смяташ за нещо повече от връстниците ти.Един съвет от мен-не се сравнявай с чалгарчетата или пияните ти съученици.Така е много лесно и винаги ще си спокоен,че си си добре.Има и други хора...Пак в тази тема обиди човека,който преди време ти каза как да не си спънеш колелото с тежките шини,нали?Проявяваш същото неуважение,което цари при голяма част от младото поколение.От предпоследния ти пост установих,че освен испански владееш и други чужди езици.Средните пръсти насочени към мен не мисля,че е нужно да ти давам указания къде да си ги поставиш.