Youngblood написа:
P.S...относно сравнението м/у натъпканите с химикали говеда и делфините - със сигурност вторите не се развъждат "промишлено"!
bluskanie написа:носим огромна вина за тежкия живот на пилетата и прасетата
Admin написа:
Всъщност неговата логика е желязна, не знам дали изобщо е оборима с каквито и да е аргументи.
Admin написа:Айде, айде, чак такива неща PtD не е казвал![]()
Admin написа:Ако мнението на PtD те кара да се чувстваш виновен, това едва ли е негов проблем, нали?
Човек трябва да прави съзнателен избор, не е ли така?
bluskanie написа:... Нито пилетата са застрашен вид ...
did написа:bluskanie написа:... Нито пилетата са застрашен вид ...
Аз предлагам да изтрепем китайците. Те също не са застрашен вид.
bluskanie написа:Ми ако сме ги "сътворили" ние с цел (единствена) изтрепване - що не?
did написа:bluskanie написа:Ми ако сме ги "сътворили" ние с цел (единствена) изтрепване - що не?
аа, не знам! аз китайци не съм сътворявал, нямам и намерение! също така не съм сътворявал пилета и прАсета. те сами си се сътворяват. аз просто предлагам да ги изтрепем.
Alien написа:Със същия успех може и ние да сме създадени, за да бъдем храна на някоя по-висша цивилизация, която ще ни харвестне след някоя и друга година.
Alien написа:
да ми казва птд, че аз, видиш ли, съм бил съучастник в масовите убийства на пилета...
PtD написа:
@bluskanie: Другарю, бъдете така любезен да четете внимателно какво точно пиша и недейте да ми набутвате собствените си изводи в моята уста.![]()
PtD написа:За твоя информация, другарю, фермите се явяват един от големите замърсители на околната среда. От най-големите.
bluskanie написа:Ем то е прозрачно това... яко вегетарианска пропаганда.
Zozka написа:Кога еволюцията ще си каже думата и човекът ще се окаже хищник?
PtD написа:Само да те попитам, ей сега ако хвърля една петцифрена сума за твоята глава, дали ще ти дреме че съм изкарал тия парички с труд? Или ще ти е криво, че ще си отидеш мърцина заради едни хартийки? (А те уверявам, че и за много по-малко има кой да ти свети маслото!)
PtD написа:bluskanie написа:Ем то е прозрачно това... яко вегетарианска пропаганда.
Пич, чуваме ли се? Къде видя да те агитирам да не ядеш месо?
PtD написа:Teodor40 написа:Предлагането се диктува от търсенето и щом на накой индивиди не им се яде месо, по-малко животни се отглеждат.
Анджък! И ако никой не яде, кой ще отглежда? За т'ва се борим!
PtD написа:
Що се отнася до парите, дето си платил за да ядеш това или онова, освен в човешката глава парите нямат абсолютно никакво значение. Само да те попитам, ей сега ако хвърля една петцифрена сума за твоята глава, дали ще ти дреме че съм изкарал тия парички с труд? Или ще ти е криво, че ще си отидеш мърцина заради едни хартийки? (А те уверявам, че и за много по-малко има кой да ти свети маслото!)
А дали въобще съществува еволюция? Това понятие не ни ли е насадено изкуствено още от ранна възраст както необходимостта и обвързаността на човека с консумацията на месо?bikerider написа:Zozka написа:Кога еволюцията ще си каже думата и човекът ще се окаже хищник?
А защо да се развият така нещата? След като притежаваме интелект, нямаме ли реално право на избор?
bluskanie написа:PtD написа:Анджък! И ако никой не яде, кой ще отглежда? За т'ва се борим!
Борите се, ма някак има лек манипулативен опит, или...?
PtD написа:bluskanie написа:PtD написа:Анджък! И ако никой не яде, кой ще отглежда? За т'ва се борим!
Борите се, ма някак има лек манипулативен опит, или...?
Ами между "борим се" и "дайте да се борим, другари" има тънка, но все пак осезаема разлика
bluskanie написа:Сега ти нали ще се съгласиш да не поръчваш да ми "светят маслото" ?
Delurin_Imytholes написа:Това понятие не ни ли е насадено изкуствено още от ранна възраст както необходимостта и обвързаността на човека с консумацията на месо?
:offtopic:bikerider написа:"Еволюция" не е абстрактно понятие, а стройна теория, която все още никой не е успял да обори по научен път. Религиозните и "морално-нравствените" аргументи срещу еволюцията не ги броя.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 7 госта