halcor написа:Crimson написа:@did![]()
![]()
![]()
Лошото е, че повечето обвързани не го разбират.
Щото имат прекалено развито чувство за собственост, включително и към живи същества (осъзнато или не), което поражда ревност и един куп негативни емоции. И в Windows-a има My Documents, My Pictures, My Whatever Shit. Което си е в духа на консуматорското обществоАбе... свободата е в главата.
bikerider написа:Е кой беше казал "свободата е състояние самотно"?
PtD написа:Мисля, че оригиналната фраза е "Смъртта е занимание самотно"
PtD написа:И не разбирам, какво са се вторачили всички дълга ли е връзката или кратка?
PtD написа:Каквато е - такава, гледайте да извлечете максималното от нея, ако ще и утре да приключи.
bikerider написа:PtD написа:Мисля, че оригиналната фраза е "Смъртта е занимание самотно"
Tц, нямат нищо общоPtD написа:И не разбирам, какво са се вторачили всички дълга ли е връзката или кратка?
Ми за мен поне има значение. За теб няма ли? За потомството няма ли значение?
PtD написа:Каквато е - такава, гледайте да извлечете максималното от нея, ако ще и утре да приключи.
Интересно дали ще мислиш така след 20 години. Нямам предвид твоята връзка
PtD написа:За мен - няма. За потомството също няма, колкото и еретично да звучи. Изследванията на учЕните показват, че децата, отгледани в семейства, които живеят заедно само в името на децата, са по-нещастни от децата на разведени родители.
PtD написа:За туй можем само да гадаем
КапитанПланета написа:В наши дни често се случва след първоначалната еуфория веднага да се търси друг партньор за да се поддържа нивото на незнамкакво си, което ми прилича на повтаряне на първи клас до безкрайност.
PtD написа:...
Пък и какво лошо има да се повтаря първи класАз бих си живуркал с кеф там дълго време
, стига да не беше тоя натиск от шибаното общество да мърдам напред!
КапитанПланета написа:В наши дни често се случва след първоначалната еуфория веднага да се търси друг партньор за да се поддържа нивото на незнамкакво си, което ми прилича на повтаряне на първи клас до безкрайност.
, стига да не беше тоя натиск от шибаното общество да мърдам напред!
Аз все още вярвам че човек може да се развива въпреки шибаното общество.
bikerider написа:... Странно защо точно хората, които по техни думи "всеки ден сменят жената" толкова гръмогласно убеждават света, че са задоволени?
Мдааа...Life is all about priorities...
КапитанПланета написа:Аз все още вярвам че човек може да се развива въпреки шибаното общество.
Странно защо точно хората, които по техни думи "всеки ден сменят жената" толкова гръмогласно убеждават света, че са задоволени?
Хъмм, това звучи като "не питай старило, питай патило"КапитанПланета написа:В любовта (както и в развитието на всяко едно нещо) има фази и етапи (сезони). Много често при преминаването от един към друг хората си мислят че тя е отлетяла, но не е така. Просто се трансформира, при добро желание на страните обикновено към нещо по-съдържателно и дълбоко (по-добро, но различно). Това че първоначалната тръпка е отминала може би означава че идва нещо качествено ново. В наши дни често се случва след първоначалната еуфория веднага да се търси друг партньор за да се поддържа нивото на незнамкакво си, което ми прилича на повтаряне на първи клас до безкрайност.
Абе да ти кажа много хубава се получава сексуалната. Ама кво говоря и аз, като преминах на станата на обвързаните.КапитанПланета написа: Като липсва всякаква емоционална връзка как така им се получава хубава сексуалната ???
kapitango написа:ЛЮБОВТА е болестно състояние на душата. Едва ли има някой, който да не е боледувал от тази болест поне веднъж.
kapitango написа:ЛЮБОВТА е болестно състояние на душата. Едва ли има някой, който да не е боледувал от тази болест поне веднъж.
NovemberCharlie написа:Абе да ти кажа много хубава се получава сексуалната.
NovemberCharlie написа:... Ама кво говоря и аз, като преминах на станата на обвързаните.
MaN1aK написа:Metal_Psycho написа:Аз съм сам!
Как ша си сам бе?Къде забраи жената(байка)![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта