То вече стана изтъркано да се пише за това тук, но...

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Мнениеот hlebarka » Пон Юли 02, 2007 9:28 pm

screamBoy написа:да, защото големите престъпници са започнали като малки

И един мармот завива шоколада в станиолчета :rofl:

screamBoy написа:нито един не летеше като идиотите тук
всеки спираше когато този до него беше спрял, независимо дали вижда или не .

Вярно е, почти никой не си позволяваше скорост различна от тази на стадото, което е и причината за доста от катастрофите в клипчето от камерите в София.
Аватар
hlebarka

Рейтинг: 2000

Мнениеот Teodor40 » Пон Юли 02, 2007 11:23 pm

hlebarka написа:
screamBoy написа:да, защото големите престъпници са започнали като малки

И един мармот завива шоколада в станиолчета :rofl:

Ти колко си зле ако вено мислиш нещо различно от това...
Клуб и вело училище http://gravity-bike.com/
Аватар
Teodor40

Рейтинг: 1896

Мнениеот Alpina » Вто Юли 03, 2007 12:20 am

@Teodor40, заради ******* като теб е такова положението, защото предпочитат да заемат и без това малкото свободни места, вместо да се тъпчат по градския транспорт, или да ходят пеша. Именно заради това е така. Понеже, аз ако нямам работа, в която да ми трябва колата, не отивам с нея в центъра, за да паркирам, най-често ще е в по-краен квартал и после метро, или ще слезна в подземен паркинг. Ама когато имам такава и не мога да спра на мястото, което ми е нужно, заради някой, който си мисли, че другите му завиждат. се принуждавам да правя глупости и аз.
Деааааа ограниченото мислене - завиждали му :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: Ооооо боли ме корема, не е истина :rofl: :rofl: :rofl:
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот Teodor40 » Вто Юли 03, 2007 10:04 am

Alpina написа:@Teodor40, заради ******* като теб е такова положението, защото предпочитат да заемат и без това малкото свободни места, вместо да се тъпчат по градския транспорт, или да ходят пеша. Именно заради това е така. Понеже, аз ако нямам работа, в която да ми трябва колата, не отивам с нея в центъра, за да паркирам, най-често ще е в по-краен квартал и после метро, или ще слезна в подземен паркинг. Ама когато имам такава и не мога да спра на мястото, което ми е нужно, заради някой, който си мисли, че другите му завиждат. се принуждавам да правя глупости и аз.
Деааааа ограниченото мислене - завиждали му :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: Ооооо боли ме корема, не е истина :rofl: :rofl: :rofl:

Абе, ти имаш някакъв сериозен проблем! Места за паркиране има винаги и за 5мин се намира все едно. Колата е за да се кара и за да ти е по-удобно. Ти се блъскай с циганите в рейса, аз ще се возя в колата пък нека да съм лумпел колкото си искам за теб.
И вземи си мери приказките, че почваш вече да дразниш с ограниченото си комплексарско мислене.
Като не спирам на тротоара какъв ти е проблема? Нормален ли си да претендираш, че котата няма място в центъра?!?!?
Клуб и вело училище http://gravity-bike.com/
Аватар
Teodor40

Рейтинг: 1896

Мнениеот NovemberCharlie » Вто Юли 03, 2007 10:10 am

Аз също мисля, че централната част на София трябва да стане пешеходна зона.
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот bluskanie » Вто Юли 03, 2007 10:14 am

Alpina написа:@Teodor40, заради лумпени като теб е такова положението, защото предпочитат да заемат и без това малкото свободни места, вместо да се тъпчат по градския транспорт, или да ходят пеша.

Абе, такова... не е ли некво напълно ясно, че ще предпочитам да не се ръгам у транспорта с бабите, а да си пуснем U2 и да си идем до бачкане за половината време с колата? Нали за тва са колите...? Ся, дай да не си ги караме, щото 'и без това е пълно с коли' ? Хм...
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот Fenixxx » Вто Юли 03, 2007 10:29 am

Прекрасна мисъл.... ей умирам от кеф като гледам задръстванията сутринта за работа като ходя ....100 коли с по един лумпен в тях пуснали си U2. Вместо да се съберат в 2 рейса задръстват целия център. ама неее те до бабите немогат да седят то тъпо гадно. Нищо че ако е свободен пътя ще се подложат на това унижение само за 10-20 минути. Как отиваш по бързо от градския на работа бе пич? Движиш се по-бързо от рейса в задръстването ли? Ама всъщност възможно е ако си като пичовете на филмчето заради, което е темата.... :(!:
Последна промяна Fenixxx на Вто Юли 03, 2007 10:35 am, променена общо 2 пъти
Аватар
Fenixxx

Рейтинг: 1200

Мнениеот Sp3c7r3 » Вто Юли 03, 2007 10:32 am

Teodor40 написа:Kолата е за да се кара и за да ти е по-удобно. Ти се блъскай с циганите в рейса, аз ще се возя в колата пък нека да съм лумпел колкото си искам за теб.
И вземи си мери приказките, че почваш вече да дразниш с ограниченото си комплексарско мислене.
Като не спирам на тротоара какъв ти е проблема? Нормален ли си да претендираш, че колата няма място в центъра?!?!?

Колата има място в центъра само срещу заплащане, за да не може от такива дето искат да им е "удобно" като вас една линейка да не може да мине. Като искате да ви е удобно - ще си плащате :) Жалко че живееме в страна дето не вАжи гравитацията :)

@Алпина: Ей, комплексар :) :rofl: :rofl:

прекрасна мисъл.... ей умирам от кеф като гледам задръстванията сутринта за работа като ходя ....100 коли с по един лумпен в тях. вместо да се съберат в 2 рейса задръстват целия център. ама неее те до бабите немогат да седят. Кой отива по бързо от градския на работа бе пич? движиш се по-бързо от рейса в задръстването ли? ама всъщност възможно а ако си като пичовете на филмчето заради, което е темата.... icon_dontknow.gif

:bigeyes: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Ще се сетите да спрете да карате за гъзария и за да не си местите дупетата за 300м или за да не чакате рейса, само ми е интересно бензина колко трябва да стане? 100лв./л? Ама то нали знаеш, и 1000 лева да стане, пА чЕ се вОзим, и без пАри да е - пА чЕ си крАднем...
Изображение
Аватар
Sp3c7r3

Рейтинг: 1695

Мнениеот bluskanie » Вто Юли 03, 2007 11:07 am

Fenixxx написа: Движиш се по-бързо от рейса в задръстването ли?

Два пъти по-бързо. Освен тва, не спирам на спирките... отебаам ги
:rofl:
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот Fenixxx » Вто Юли 03, 2007 11:10 am

:bowdown:
Аватар
Fenixxx

Мнениеот bluskanie » Вто Юли 03, 2007 11:13 am

Fenixxx написа::bowdown:

Мерсиии. така си нмалявам работния ден с един час. Ми за мен един свободен час в повече си е нещо изключително важно.
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот Fenixxx » Вто Юли 03, 2007 11:21 am

само с 1 стил на каране може да се движиш 2 пъти по-бързо от автобус в задръстванията и с него не се достигат дълбоки старост
Последна промяна Fenixxx на Вто Юли 03, 2007 12:05 pm, променена общо 1 път
Аватар
Fenixxx

Мнениеот bluskanie » Вто Юли 03, 2007 12:03 pm

Fenixxx написа:само с 1 начин стил на каране може да се движиш 2 пъти по-бързо от автобус в задръстванията и с него не се достигат дълбоки старост

Глупости... само чакането по нспирките е една трета от времето...
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот Fenixxx » Вто Юли 03, 2007 12:05 pm

ЩОТО ИМА ЗАДРЪСТВАНЕ :(!:
Аватар
Fenixxx

Мнениеот Brave » Вто Юли 03, 2007 12:08 pm

Fenixxx написа:само с 1 начин стил на каране може да се движиш 2 пъти по-бързо от автобус в задръстванията и с него не се достигат дълбоки старост

Не си прав, сигурно се сещаш, че не си задължен да минаваш по същия път, по който минава автобуса, затова в много случай можеш да избереш много по-бърз (незадръстен) път. Освен това пропускаш чакането на автобуса, което също отнема доста време, както и времето за придвижване от спирката до мястото където отиваш (което все пак е обикновено по-далече от мястото ще намериш място за паркиране). Няма какво да си говорим за удобството, мисля. Финансово нещата стоят на кантар - примерно при бензиновата ми кола, обществения транспорт е по-евтин, при тази на газ, нещата са в полза на автомобила в рамките на маршрута който изминавам всеки ден.

Едит:
Което не значи, че съм голям фен на завирането в центъра с автомобил. Предпочитам велосипеда, ако няма да се налага да влизам в сгради, в които няма как да го оставя. Но не понасям грАдския транспорт. Мразя да се бутам. Мразя да ми смърди на хора, скарани с хигиената. Не искам да общувам с пенсионери изпълнени с неясна агресия към "младите", дори когато се отнасям с незаслужено уважение към тях.
Последна промяна Brave на Вто Юли 03, 2007 12:19 pm, променена общо 1 път
Brave

Мнениеот bluskanie » Вто Юли 03, 2007 12:16 pm

Fenixxx написа:ЩОТО ИМА ЗАДРЪСТВАНЕ :(!:

Откога караш автомобил в София?
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот Fenixxx » Вто Юли 03, 2007 12:27 pm

не карам автомобил в София.

Пич аз пеша стигам от лозенец до орлов мост по-бързо от колите които киснат по бул. България (след моста на ндк) .Сега ще кажеш че задръстването не го правят те ли и че нищо не разбирам ли?

Аз на автобуса се качвам когато видя че няма задръстване щото ако има няма смисъл да кисна в него аз пеша изпреварвам 3-4 до орлов.
Последна промяна Fenixxx на Вто Юли 03, 2007 12:31 pm, променена общо 1 път
Аватар
Fenixxx

Мнениеот TOYAGA » Вто Юли 03, 2007 12:30 pm

bluskanie написа:Откога караш автомобил в София?

Алоууу! Меден рудник... А ти откога си в София?
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот Brave » Вто Юли 03, 2007 12:35 pm

Fenixxx написа:не карам автомобил в София.

Пич аз пеша стигам от лозенец до орлов мост по-бързо от колите които киснат по бул. България (след моста на ндк) .Сега ще кажеш че задръстването не го правят те ли и че нищо не разбирам ли?

Аз на автобуса се качвам когато видя че няма задръстване щото ако има няма смисъл да кисна в него аз пеша изпреварвам 3-4 до орлов.

Ако си малоумен да минеш по България, сигурно си прав. Ама има поне два по-добри маршрута до Орлов мост, които са значително по-бързи. А ти даваш за пример най-отвратителната отсечка в София все пак.
Brave

Мнениеот Fenixxx » Вто Юли 03, 2007 12:37 pm

ами точно от там минава градския аз за това го давам за пример.
иначе аз си минавам през хемус у по малките улички които почти винаги са празни
Аватар
Fenixxx

Мнениеот Brave » Вто Юли 03, 2007 12:41 pm

Ами точно това се опитвах да ти обясня - има начини да се придвижваш по-бързо от транспорта, без да шофираш безрасъдно, дори в задръстена София. Да не говорим, че в часовете на ГОЛЯМОТО задръстване, понякога няма шанс да се качиш на първия, че и на втория автобус, който дойде. Иначе придвижването пеша е супер, когато времето е хубаво. :agree:
Brave

Мнениеот bikerider » Вто Юли 03, 2007 1:43 pm

Brave написа:Иначе придвижването пеша е супер, когато времето е хубаво. :agree:

...и смога е нависоко...
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот Brave » Вто Юли 03, 2007 1:49 pm

To това се включва във "времето е хубаво". Най-добре е след пороен дъжд, когато се покаже отново слънцето - цялата гнус се е свалила на земята и стои там, докато не изсъхне и не се вдигне отново. Разбира се, става дума за малките улички в кварталите, по булевардите си е адското винаги, дори само заради шума. Иначе понякога, когато гледам София, се благодаря, че живея в Симеоново и дъщеря ми не се налага от първите си години да диша този въздух, който е толкова мръсен, че не мога да видя ясно нищо отвъд Студентски град.
Brave

Мнениеот bluskanie » Вто Юли 03, 2007 2:10 pm

TOYAGA написа:
bluskanie написа:Откога караш автомобил в София?

Алоууу! Меден рудник... А ти откога си в София?

Откак пра-пра-пра дядвците на баща ми и майка ми, са се преселили в СОФИЯ. Глеам, че си лошо информиран... разбира се, това не пречи да се изкажеш. Нищо де, думата ти винаги е предпоследна ;)
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот NovemberCharlie » Вто Юли 03, 2007 2:22 pm

Последните 5 години ходя пеша на работа без значение от времето. Отнема ми 30-35 минути в едната посока. Правил съм опити с кола, градски транспорт и колело. Само с колелото стигам по-бързо.
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот did » Вто Юли 03, 2007 2:22 pm

bluskanie написа:
TOYAGA написа:А ти откога си в София?

Откак пра-пра-пра дядвците на баща ми и майка ми, са се преселили в СОФИЯ.

Малеее... Мислех те за по-млад.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот bikerider » Вто Юли 03, 2007 3:21 pm

Eee, ми той bluskanie е основал София бре :rofl:
Аватар
bikerider

Мнениеот bluskanie » Вто Юли 03, 2007 3:35 pm

did написа:
bluskanie написа:
TOYAGA написа:А ти откога си в София?

Откак пра-пра-пра дядвците на баща ми и майка ми, са се преселили в СОФИЯ.

Малеее... Мислех те за по-млад.

Да де... от тогава СМЕ в София. Аз съм едва от 26 години...

bikerider, БАСИ хумора :bowdown:
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот bikerider » Вто Юли 03, 2007 3:48 pm

промоция БРАТЛЕ, промоция :lol2:

Само за теб, само сега :rofl:
Аватар
bikerider