Татуировки

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Мнениеот ruba-dub » Вто Авг 14, 2007 12:32 pm

nikitzo написа:Ето на една приятелка татуировкете

Изображение

Изображение

У-ужас

може да приложиш снимка в лице и в цял ръст и да ми оставиш и телефонния номер...
Аватар
ruba-dub

Рейтинг: 1200

Мнениеот ruba-dub » Вто Авг 14, 2007 1:10 pm

THEZOGGO написа:Много хубава тема :agree: :beer:
Аз също мисля да си направя или на гърба, или на лявото рамо, наистина някой по запознат, който има татуировка ако има желание да сподели повече информация. Аз лично мисля да си направя татуировка на RAMMSTEIN нещо от рода на:
http://zdarma.patasovo.net/uploads/rammstein-logo.jpg- за рамото
и нещо от рода на :
RAMMSTEIN -за гърба
Може би има някаква завизимост относно цената, спрямо размерите и боите който се ползват. А лично за моя случай, някой може ли да ми каже, къде могат да ми направят татуировка на RAMMSTEIN и колко горе долу ще ми илезе. Говоря за постоянна а не за временна. :)

мисля че за теб е най-подходящо ето това...
Изображение
Аватар
ruba-dub

Мнениеот ruba-dub » Вто Авг 14, 2007 1:12 pm

CrZ написа:Аз не бих си осквернил кожата май. Яко изглежда ама по мойто тяло не бих си сложил татуировка.

Изображение
Аватар
ruba-dub

Мнениеот ruba-dub » Вто Авг 14, 2007 1:18 pm

mih написа:Явно не съм единственият, който не може да се накани :)
При мен проблемът е, че като знам, че ще стои за постоянно, съм твърде взискателен към модела и така и не успявам да си подбера такъв. Освен това не мога да реша и къде да му е мястото; някои казват - да не ти е пред очите, че да не ти писне, други - че за какво се татуираш, ако няма да си гледаш татуса...
Колкото до болката - зависи и от майстора - дали много натиска, има ли опит, добър ли е и т.н. Най-вече зависи от мястото: ако има плът - не боли толкова, ако е над кост (рамо, коляно, глезен, глава), тогава болката е по-силна. Ако си изморен и недоспал - боли, ако си наспан и бодър - по-малко. Доста хора пият алкохол докато ги татуират и казват, че така понасят болката по-леко; напушването обаче има обратен ефект.

Изображение
Аватар
ruba-dub

Мнениеот JoK3rA » Вто Авг 14, 2007 6:39 pm

nunoH написа:нямам 18 и родителите ми ще ме заколят,аз си продупчих ушите за да си правя флешове, но като се прибрах на секундата ме накраха да сваля медицнските обеци и така дадох 50лв+ за нищо, вече ми зарастнаха дупките.

Дал си 50 лева за дупки на двете уши??? :crazy: Верно имам една дупка, от 3 клас, обаче дадох 3 лева и получих бонус, медицинска обеца. :D
За татуировка, яко е, обаче нз каква и се съмняват да ми позволят да си направя. (на 15 съм)
Аватар
JoK3rA

Рейтинг: 1447

Мнениеот naso » Сря Авг 15, 2007 6:45 pm

ruba-dub написа:

Изображение

Изображение

У-ужас

може да приложиш снимка в лице и в цял ръст и да ми оставиш и телефонния номер...
късметлиите каката я видяхме на живо даже се позаговорихме ;) няква щурава ми се видя ;) :dunno:
naso

Рейтинг: 1993

Мнениеот ruba-dub » Чет Авг 16, 2007 8:26 am

naso написа:
ruba-dub написа:

Изображение

Изображение

У-ужас

късметлиите каката я видяхме на живо даже се позаговорихме ;) няква щурава ми се видя ;) :dunno:

ей чшшш... на каката говориш... и ко ше рече щурава? :bigeyes:
Аватар
ruba-dub

Мнениеот MpaBka ABuaTop » Чет Авг 16, 2007 3:42 pm

fresh-fish-f написа:Nymphetamine :bowdown: :bowdown: :agree: за темата
ще следя постовете тук за интересно инфо

То тия постове околУ ЗдравкУ си ебало майката... ако темата продължава в същия дух, нищо интересно няма да намериш
"...Soul is shit! I sold my Soul for Rock'n Roll, Beach!"
Аватар
MpaBka ABuaTop

Рейтинг: 1677

Мнениеот nunoH » Чет Авг 16, 2007 5:23 pm

JoK3rA написа:Дал си 50 лева за дупки на двете уши??? :crazy: Верно имам една дупка, от 3 клас, обаче дадох 3 лева и получих бонус, медицинска обеца. :D
За татуировка, яко е, обаче нз каква и се съмняват да ми позволят да си направя. (на 15 съм)

Е моите бяха някакви по-специални - от най-дебелите възможни за да мога по-скоро да почна да разширявам. А и 50лв сава дума с 2те обеци. Аз нормалните обеци ги смятам за ужасно грозни, харесват ми само разни аксели и флешове :popcorn: Кажи ми че обецата ти не е кристалче :rofl:
Аватар
nunoH

Рейтинг: 1312

Мнениеот URNEST » Нед Авг 19, 2007 1:12 am

Изображение
Аватар
URNEST

Рейтинг: 2000

Мнениеот nikitoMTB » Нед Авг 19, 2007 10:12 am

aaaaaaa браво :bowdown: :bowdown: това е добро :bowdown: .
Аватар
nikitoMTB

Рейтинг: 1804

Мнениеот Sp3c7r3 » Нед Авг 19, 2007 11:09 am

Явно има хора с истинска дарба да бъдат идиоти. Да му е честита татуировката на момчето. :agree:
Изображение
Аватар
Sp3c7r3

Рейтинг: 1695

Предишна

Назад към Други