nikitzo написа:Ето на една приятелка татуировкете
У-ужас
може да приложиш снимка в лице и в цял ръст и да ми оставиш и телефонния номер...
nikitzo написа:Ето на една приятелка татуировкете
У-ужас
THEZOGGO написа:Много хубава тема![]()
![]()
Аз също мисля да си направя или на гърба, или на лявото рамо, наистина някой по запознат, който има татуировка ако има желание да сподели повече информация. Аз лично мисля да си направя татуировка на RAMMSTEIN нещо от рода на:
http://zdarma.patasovo.net/uploads/rammstein-logo.jpg- за рамото
и нещо от рода на :
RAMMSTEIN -за гърба
Може би има някаква завизимост относно цената, спрямо размерите и боите който се ползват. А лично за моя случай, някой може ли да ми каже, къде могат да ми направят татуировка на RAMMSTEIN и колко горе долу ще ми илезе. Говоря за постоянна а не за временна.
CrZ написа:Аз не бих си осквернил кожата май. Яко изглежда ама по мойто тяло не бих си сложил татуировка.
mih написа:Явно не съм единственият, който не може да се накани![]()
При мен проблемът е, че като знам, че ще стои за постоянно, съм твърде взискателен към модела и така и не успявам да си подбера такъв. Освен това не мога да реша и къде да му е мястото; някои казват - да не ти е пред очите, че да не ти писне, други - че за какво се татуираш, ако няма да си гледаш татуса...
Колкото до болката - зависи и от майстора - дали много натиска, има ли опит, добър ли е и т.н. Най-вече зависи от мястото: ако има плът - не боли толкова, ако е над кост (рамо, коляно, глезен, глава), тогава болката е по-силна. Ако си изморен и недоспал - боли, ако си наспан и бодър - по-малко. Доста хора пият алкохол докато ги татуират и казват, че така понасят болката по-леко; напушването обаче има обратен ефект.
nunoH написа:нямам 18 и родителите ми ще ме заколят,аз си продупчих ушите за да си правя флешове, но като се прибрах на секундата ме накраха да сваля медицнските обеци и така дадох 50лв+ за нищо, вече ми зарастнаха дупките.
късметлиите каката я видяхме на живо даже се позаговорихмеruba-dub написа:nikitzo написа:Ето на една приятелка татуировкете
У-ужас
може да приложиш снимка в лице и в цял ръст и да ми оставиш и телефонния номер...
naso написа:късметлиите каката я видяхме на живо даже се позаговорихмеruba-dub написа:nikitzo написа:Ето на една приятелка татуировкете
У-ужас
може да приложиш снимка в лице и в цял ръст и да ми оставиш и телефонния номер...няква щурава ми се видя
![]()
fresh-fish-f написа:Nymphetamine![]()
![]()
за темата
ще следя постовете тук за интересно инфо
JoK3rA написа:Дал си 50 лева за дупки на двете уши???Верно имам една дупка, от 3 клас, обаче дадох 3 лева и получих бонус, медицинска обеца.
![]()
За татуировка, яко е, обаче нз каква и се съмняват да ми позволят да си направя. (на 15 съм)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта