Alpina написа::offtopic:
Не е редно, човек с ник V8, да се изказва в тема "Покупка на икономична кола"
Ей, завистливец

Harka написа:Както и човек с ник Alpina.
Touche!

did написа:За мен карането на кола, когато не се налага пренасяне на багаж или при поне 2-3 пътника в една си съща посока, не е оправдано по принцип. Има си колела за тая работа.
И мотоциклети също, те понякога са по-бързи и по-подходящи за целта - аз от моя не слязох цяло лято, сега със снега обаче малко кофти изпълнения се получават.
Няма как да е смислено и икономично да пренесеш от точка А в точка Б, освен собствения си задник, и някакви 1000 кила железария, които всъщност въобще не ти трябват в точка Б.
Абе честно казано като стане въпрос за безопастността на скъпата огромното дизелово dually винаги ще е избор #1 - значи това са над 3.5 тона стомана заобикалящи 50-60 кила мацка (всъщност две). Икономично - определено не. Смислено - и още как, даже сега за през зимата с тия идиоти по пътищата да има начин и в брониран камион на Бринкс бих я качил... въпрос на приоритети.
Ozzie написа:И да не стане само
Майна, хвърли едно око на VW Lupo / SEAT Arosa.
Мънички са, симпатични са, дано частите им не са много скъпи.
Виж тоя малкия вълк съвсем го бях забравил, той как е като цена/качество наистина? Също така нещо от каталога на Шкода?