У нашия "квартал" отдавна беше изравнен, сега е в полза на селото.did написа:така или иначе накрая потенциалът на софия и потенциалът на селата ще се изравни. въпросът е на какво ниво

У нашия "квартал" отдавна беше изравнен, сега е в полза на селото.did написа:така или иначе накрая потенциалът на софия и потенциалът на селата ще се изравни. въпросът е на какво ниво
did написа:agent_Jekov написа:Кажи го на селяните, за тях потенциалът е само в София.всяка системка, оставена на спокойствие, се стреми към равновесие, при което "потенциалът" навсякъде е еднакъв.
е именно де. затова и те напират към София, с което увеличават населението там и с това намаляват потенциала на града
Тогава едва ли ще имам време и да говоря даже.bikerider написа:изнеси се от мама и татко, иди изтегли един банков заем за жилище или си наеми двустаен апартамент, след което пробвай пак да говориш за вина
bikerider написа:Който обаче не е константа, ако се инвестира в това! Все едно София е единствената столица, привличаща хора от провинцията. Всъщност тя е, ама относно нулевата модернизация на града.
did написа:— В нашата страна — каза Алиса все още запъхтяна — обикновено ще стигнете някъде другаде, ако тичате много бързо, дълго време, както тичахме ние.
— Много е бавна вашата страна! — отвърна Царицата. — У нас, виждаш ли, тичаш, колкото можеш, за да останеш на същото място. Ако пък искаш да идеш другаде, трябва да тичаш два пъти по-бързо.
PtD написа:Другарю фелдфебел...
...вие не бяхте ли отраснал по чужбините...
TOYAGA написа:Нтц! Баш къде требе сме си отраснали. Насред Шопско!
PtD написа:Щото аз съм израснал на Фритьоф Нансен и Мария Луиза (бул. Г. Димитров) ...
PtD написа:Щото аз съм израснал на Фритьоф Нансен и Мария Луиза (бул. Г. Димитров) ...
TOYAGA написа:На кьошето?![]()
![]()
Еваларка ти бичим, ******...
Мен ме кефи.Много е...вкусен.ммм...hlebarka написа:TOYAGA написа:
BTW did, някой май... в аватара ти, а? Ебаси!
Така изглежда![]()
PtD написа:... и съм живял както на едното, така и на другото.
TOYAGA написа:PtD написа:Другарю фелдфебел...
Ае... ПАдни за двайсеее! Бомбе!
Sky_Knight написа:А че нямало алтернатива... Абе... пълни глупости. Какво ми пречи да зарежа всичко, да отида при някой дядо в някое село или малък град, да му помагам за всичко, а в замяна на което той да ми даде подслон и храна. А? Или да си купя земя в някое селце, да вдигна една къщичка и да живея там?
agent_Jekov написа:Ситуацията е стигнала дъното и точно там е хубавото, защото единственият път вече е нагоре.
tanya написа:но пък и млади няма да се появят след като няма условия за нормален живот.
:offtopic:Аз.Щото и да забогатея на дърти години не ме устройва.Живота е сега.bikerider написа:Колко от тях искат сега, веднага да забогатеят?
agent_Jekov написа::offtopic:Аз.Щото и да забогатея на дърти години не ме устройва.Живота е сега.bikerider написа:Колко от тях искат сега, веднага да забогатеят?
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 11 госта