taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
nemo_awp написа:Antediluvian написа:бъркатеЗаконите са направени за да НЕ се спазват
![]()
Сега сериозно. Закона звучи ок за лица до 14. Но от там нататък... да, нощем лоши неща могат да ти се случат... но може и денем. Разбирам за НЯКОИ заведения. Но не разбирам защо ще забраняват на някого да се разхожда навън с приятели /представете си хубав летен сезон/ - в квартала, пред блока ???
Съгласен съм с тебе.Защо някой трябва да ми каже дали да ходя наляво и данясно във 11 или дори 2-3?Това нетрябва ли да са родителите.
1-во - далеч си от това което работя - не съм толкова умен, че да съм програмист
2-во не мога да си владея нервите, за да съм полицай
3-то забивал съм нож в крака на съученик, защото ме нервеше и на предупреждението че ще се случи това той каза "няма да го направиш" и още повече почна да ме нервира
Заради 3-тото не смея и да се докосна на огнестрелно оръжие, защото ме е страх какво може да последва
4-действията ми са повече от крайни, в момента даже съжалявам малко за това което направих на една кола паркирала така, че да затруднява всички участници в движението, обаче е късно - щетите са на лице.
Та мойта идейка е проста, ще гръмнат 3-4 човека така и ще видиме дали някой ще му мине повече през главата да бяга от полицията.
Antares написа:Най-накрая!sando g написа:Какво мислите за вечерния час въведен на скоро? Непълнолетни немогат да бъдат навън след 10 без придрожител?
axelmax написа:нещата не винаги могат да се контрлират
Alpina написа:
Млади са, сега е момента да си живеят живота, но след като не осъзнават че го погубват някой трябва да ги светне и вкара леко в релси.
mango написа:.....Каква работа имаш ти и всички непълнолетни (и аз) след 10h ....
....Мисля че е много....
nemo_awp написа:Всичко това е само заради това че е тъмно нощно време.Нещата който могат да станат през нощта могат да станат и през деня,така че какво им е проблем този вечерен час нз.Щом така искат,така да бъде какво да направим сега.![]()
Не е приятно но е факт.
CRAZY RIDER написа:Не съм съгласен с закона,да го д*хат.
MaNiA-Ka написа:Според мен вечерния час е много добра идея ,за да можем да направим някакво впечатление на ЕС.
Shady™ написа:Aбе има си хора които и на 18 си им трябва придружител и хора които на 15 могат да бъдат придружител....
...само един родител може да определи/прецени дали детето му може/"е годно" да излиза след 22:00/20:00ч.
Shady™ написа:По принцип и аз съмгласен - само един родител може да определи/прецени дали детето му може/"е годно" да излиза след 22:00/20:00ч.
axelmax написа:..@100% съм за вечерния час ,за да няма инциденти като в Гърция...
pibsi написа:axelmax написа:..@100% съм за вечерния час ,за да няма инциденти като в Гърция...
Малко се отклонявам от темата, но искам да разкажа случая в Гърция .
Туко що говорих по скайп с един приятел Грък, който учил в същото училище със застреляното момче, че даже го и познавал. Момчето е било навън със свои пълнолетни приятели в 23:00 (те също имат вечерен час 22:00) . Та минават двама полицаи покрай тях и момчето почнало да псува полицаите, защото мразел служители на реда (фактически в Гърция те наистина си преминават правата и гърмят когото си искат) . Та единия просто се обърнал и гръмнал момчето ... Оттам нататък случката ви е известна (бой : Анрахисти : Куки)
И според мен начало на гражданска война.
Просто искам да кажа, че слагането на вечерен час не може да попречи на такива инциденти да се случват, докато има такива келешчета, които се имат за големи , защото колкото полицая е бил виновен и е нарошил закона толкова и детето
yahutu написа:[ма ти си бил опасна работа ве Alpina
![]()
голяма хвалба голямо нещо ей... бил го набучил с нож в крака щото го нервел смятай
ама пусна ли му кръв поне? ся ако те дразня и ако ти кажа че немоеш ме застреляш в главата ще го напраиш ли? или пък че немоеш да скочиш от 10тия етаж на плочките долу??
и най ме изкефи че съжаляваш че си му одраскал колата на тоя а не че си набучил някой с нож
![]()
верно си прост кат путка
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 5 госта