от wicked_bro » Чет Юни 11, 2009 5:38 pm
браво,Димо.Все по-малко хора публикуват вицове .ВЯсички гледат да слагат някакви линкове от други сайтове
- Защо Стиви Уондър си клати главата отляво-надясно, а Рей Чарлз - отгоре-надолу, като са заедно на концерт?
- За да не си ударят главите!
Една блондинка кани своя приятелка на гости... Слага кафе и двете започват да си приказват. Изведнъж едната блондинка казва:
- Гледай сега - като натиснеш копчето, за да загасиш лампата и тя изгасва, а ти знаеш ли къде отива токът?
- Нне.. - отговаря другата.
Първата изгасва лампата, отива до хладилника и отваря вратата му. С възторг казва:
- Ето виж, че токът отива в хладилника, за да се съхранява!
Лъвът в софийската зоологическа градина умрял и изпратили един самолет да докара друг лъв от Африка.
Взели един лъв в клетка и го карат за София, но на връщане самолета се развалил и кацнали в пустинята да го оправят.
Минали един, втори, трети ден и на лъва определената дажба храна свършила. Той търпял, търпял, не могъл да стои гладен, разбил клетката, видял механика и му казал:
- Ще те ям.
А, механика му казал:
- Ако се развали самолета няма кой да го направи и ти пак.. Минал по-напред, видял пилота:
- Ще те ям.
- Ако ме изядеш като няма кой да кара самолета пак долу...
Оклюмал се лъва, тръгнал обратно към клетката, но срещу него се задала стюардесата наперена. Лъва казал:
- Охо, поне теб мога да изям.
А, тя му отговорила:
- Ако искаш теб да те е*ат тия двамата до София яж ме.
Влиза един мъж в зоомагазин. В един от аквариумите вижда много красива риба.
- Колко струва тази рибка?
- Не се продава, не можем да я хванем..
Две мечки легнали да спят зимен сън, но мъжката нещо се върти.
Женската му се скарала:
-Колко пъти да ти казвам - след септември никакво кафе...
повече информация и снимки има в майспейса и фейсбука,ако някой се интересува да рови там.имам и скайп: wicked_and_wild,за повече контакти ползвайте разклонител