PtD написа:Ако ме питаш каква да си купиш - не знам. S2k не е лоша, особено кабрио, в калифорнийския климат

Ама не е и кой знае каква резачка, де.
Disclaimer: Не разбирам от автомобили

S2000 е единствено и само кабрио.( не знам какво се има предвид роудстър и не ме интересува)
Освен ако не си поръчаш твърдия покрив от SPOON sports. Но това е тъпо, защото, той не се сгъва...
S2000 се предлага с кожен покрив и с твърд покрив.
S2000 е всъщност голяма резачка. А с леки модификации на 2.0 мотора (F20C) или ако е след 2004-та -2.2 мотора (F22C), съвсем спокойно може да ще си направиш кола, която ускорява за 5 - 5.5 секунди до 100, в завоите ще е значително по-бърза от всичко в класа си.
S2000 е икономичен автомобил за техническите си показатели.Бърз в завоите, бърз на ускорение, кабриолет е, има задоволителна максимална скорост, здрава е, надеждна е, сравнение с изброените автомобили ще е и по-евтина за поддръжка. Тоест от към бюджет и технически характеристики е ок. Единственото нещо е, че като всяка Хонда, S2000 изисква специален стил на каране. Най-вече зареди V-TEC -а, високите обороти и липсата на тяга в ниски обороти.
Лично за мен това е кола мечта.