Тема за вицове, глупости и тн

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Мнениеот kagami » Пет Дек 02, 2005 12:19 pm

Накъде върви светът!.... Само вижте заглавията в пресата...
[url=http://www.dnes.bg/article.php?cat=39&id=16007]Австралийците шокирани от светещо в тъмното месо[/url]
[url=http://www.dnes.bg/article.php?cat=39&id=16211]Жена се опита да отвори врата на летящ самолет, за да пуши[/url] :bowdown:
Важно е да вършиш това, което смяташ за правилно.
Аватар
kagami

Рейтинг: 1980

Мнениеот Alien » Пет Дек 02, 2005 1:37 pm

[quote="kagami"]

Накъде върви светът!.... Само вижте заглавията в пресата...
[url=http://www.dnes.bg/article.php?cat=39&id=16007]Австралийците шокирани от светещо в тъмното месо[/url]
[url=http://www.dnes.bg/article.php?cat=39&id=16211]Жена се опита да отвори врата на летящ самолет, за да пуши[/url] :bowdown:
[/quote]

Това второто съм го чел, но първото изби рибата... лелеееее, радиоактивно светещо месо. ахахахахахахахахх :rofl::rofl:
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Рейтинг: 2000

Мнениеот did » Пет Дек 02, 2005 1:47 pm

[quote="Alien"]

лелеееее, радиоактивно светещо месо. ахахахахахахахахх :rofl::rofl:
[/quote]

не е смешно, че месото свети. страшно и смешно е че твърдят, че това си било нормално.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот skynet » Пон Дек 05, 2005 10:01 am

[url]http://www.killsometime.com/Video/video.asp?ID=353[/url]
:lol2:
skynet

Рейтинг: 1200

Мнениеот PtD » Пон Дек 05, 2005 9:30 pm

The Boss speaks about the global warming:
[url=http://www.badmash.org/videos/videos_flv.php?v=e2a112005ferrell384K_Stream.flv&t=Will%20Ferrells%20Dubya%20on%20Global%20Warming]>Here<[/url]
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот bikerider » Вто Дек 06, 2005 3:19 pm

малко административен блус... :D

http://www.teleweb.net/georgeeiben/Boss ... tCodes.htm
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот bluskanie » Сря Дек 07, 2005 12:58 am

На 17 август 1896 г. в Лондон 45-годишната Бриджит Дрискол става първата жертва на автомобилен инцидент в света. Докато тя пресича улица в центъра на столицата заедно с дъщеря си, автомобил, използван за демонстрационни обиколки - собственост на англо-френска автомобилна компания, я удря със скорост, която свидетели описват като "безразсъдна" - не повече от 4 мили в час (6.4 км / ч).

След шестчасово заседание съдът обявява решението си - случайна смърт. Следователят изказва надежди такова нещо да не се случва никога вече. Обвинение срещу шофьора не е повдигнато.

Това е и първото произшествие с автомобил, предизвикало смъртта на човек. Виновникът за нелепия инцидент се казва Артър Едсол. Пред съда той заявява, че жертвата ненадейно е изскочила пред машината му. Вместо да се отдръпне, докато той не спирал да крещи, тя се опитала да се предпази от колата като разтворила пред себе си чадър, след което се озовала под колелата на автомобила.

:rofl::rofl::rofl:
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот Admin » Сря Дек 07, 2005 10:07 am

Прегазена с 4 мили/ч !? Това е било направо мъчителна смърт...
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот bluskanie » Сря Дек 07, 2005 10:10 am

[quote="Admin"]

[/quote]

Е по-интересното, е че се е опитала да се предпази с чадър:crazy:
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот Shady™ » Сря Дек 07, 2005 10:30 am

Бааааси как може да те УБИЯ със 4мили/ч ОМГ... Е тая с какви рефлекси е била бе ? А тоя дето е карал е бил просто Шумахер !...
Specialized Riders Club !!! SEX™ = Super EXtreme TEAM
Аватар
Shady™

Мнениеот halcor » Сря Дек 07, 2005 11:25 am

Децата са умни:

[img]http://show.imagehosting.us/show/981989/0/nouser_981/T0_-1_981989.jpg[/img]
Аватар
halcor

Мнениеот bikerider » Сря Дек 07, 2005 11:46 am

:D:rofl::clap:

но в случая не опира до глупав/умен, а до недостатъчна информация. децата на тази възраст обикновено не знаят за скоростната кутия и това им позволява да дадат веднага еднозначен отговор. докато възрастните имат повече натрупан опит и информация и не могат да дадат еднозначен отговор, защото живеят и размишляват в по-сложен свят от детския.

искам да кажа, че автобуса може да се движи надясно, ако е на задна :D
Аватар
bikerider

Мнениеот bikerider » Сря Дек 07, 2005 11:47 am

A few days after Christmas, a mother was working in the kitchen listening to her young son playing with his new electric train in the living room. She heard the train stop and her son said, "All of you sons of bitches who want off, get the hell off now, cause this is the last stop! And all of you sons of bitches who are getting on, get your asses in the train, cause we're going down the tracks."

The mother went nuts and told her son, "We don't use that kind of language in this house. Now I want you to go to your room and you are to stay there for TWO HOURS. When you come out, you may play with your train, but I want you to use nice language."

Two hours later, the son comes out of the bedroom and resumes playing with his train. Soon the train stopped and the mother heard her son say, "All passengers who are disembarking from the train please remember to take all of your belongings with you. We thank you for riding with us today and hope your trip was a pleasant one. We hope you will ride with us again soon." She hears the little boy continue, "For those of you just boarding, we ask you to stow all of your hand luggage under your seat. Remember, there is no smoking on the train. We hope you will have a pleasant and relaxing journey with us today."

As the mother began to smile, the child added, "For those of you who are pissed off about the TWO HOUR delay, please see the bitch in the kitchen."
Аватар
bikerider

Мнениеот Admin » Сря Дек 07, 2005 1:23 pm

[quote="bluskanie"]

[quote="Admin"]

[/quote]

Е по-интересното, е че се е опитала да се предпази с чадър:crazy:
[/quote]

Наистина е доста интересно. :D Трудно ми е да си го обясня... Освен очевидното, което ще премълча, за да не засегна някоя дама :angel2:,другото възможно обяснение, което ми идва наум е, че може би отварянето на чадър в онези дни би помогнало в някаква степен, ако ставаше дума за карета, теглена от коне...:dunno:;) Или пък просто го е използвала като допълнително средство наред с обикновеното затваряне на очи и бърза молитва :)
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот halcor » Сря Дек 07, 2005 1:59 pm

Ми ето едно обяснение: хората са едни наистина добре програмирани компютри, които имат алгоритъм за действие при голям брой дефинирани ситуации. При наличие на недефинирана ситуация се опитват да я сведат до набор от дефинирани, за които знаят как да действат или поне да имат максимален шанс да получат резултат, който ги удовлетворява. Например, ако пуснеш радио на туземци, които не са виждали подобно нещо нищо чудно да избягат. А ти ако видиш извънземно (т.е. нещо, което въз основа на заложеното в главата ти категоризираш като такова и решиш, че те заплашва) бързо приближаващо към теб и имаш тояга (да не се бърка с TOYAGA) няма ли да се опиташ да се защитиш? А ако на него грам не му пука и просто е решило да мине точно през мястото, на което стоиш, заради някакви си негови критерии? Или по-реалистичен случай - кълбовидна мълния, приближаваща към човек, който не знае какво е това и се опита да я "разкара" с метален прът :) ?
Аватар
halcor

Мнениеот bluskanie » Сря Дек 07, 2005 2:18 pm

[quote="halcor"]

Ми ето едно обяснение...[/quote]

Аз пък мисля, че става дума за паника и/или липса на рефлекс/инстинкт.Щото си е имало каруци по онова време и тази жена със сигурноист е знаела, че нещото приближаващо се със "шеметна" скорост, може да и причини нещо кофти...Не си ли се возил в кола, упрвлявана от жена и когато се напече работата, жената просто пуска волана, настъпва всички педали, затваря си очите и крещи?:rofl: И по-добре, че не си...Но и отварянето на чадър срещу приближаващо се МПС си е някаква реакция.Друг е момента, че в случая реакцията не е била от най-правилните...
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот PtD » Сря Дек 07, 2005 2:53 pm

[b]Относно кокошката с чадъра[/b] - ами че то и в наше време по улиците е пълно с тях, само трябва да се загледате - дава десен мигач и завива наляво; кара върху осевата линия и криви ту в ляво, ту в дясно; като пресича улицата и види кола замръзва, прави крачка напред, връща се назад. Изобщо изглежда, че ниското ниво на тестостерон се отразява на способността да се вземат бързи и правилни решения. ;) ;) ;)

[b]Относно картинката с ахтонобила[/b] - смятам, че тъй като картинката се свежда до разпознаване на обект по непълна информация, хората с повече житейски опит "разпознават" вратата в едно от правоъгълничетата (а както може да се види по автобусите вратите на повечето от тях имат прозорец на нивото на останалите, т.е. долната част на вратата е плътна - а пък в картинката горе правоъгълничета има само около прозрачните части. QED) ;)
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот kagami » Сря Дек 07, 2005 3:46 pm

За автобуса - наистина, информацията е непълна. В каква държава се развива действието - с ляво или с дясно движение? Защото ако е с ляво както при нас, ОК - врата е от другата страна и автобустът се движи наляво. Но ако е с дясно движение, както в Англия например, вратата пак е от другата страна, но автобусът се движи надясно спрямо наблюдателя.
Важно е да вършиш това, което смяташ за правилно.
Аватар
kagami

Рейтинг: 1980

Мнениеот mih » Сря Дек 07, 2005 10:02 pm

брей, че сложен казус :lol:

мен пък ме съмняват отделни факти и оттам достоверността на написаното.

1. Как по дяволите се мачка човек с тази скорост? (Не, че ми е трудно да си го представя:D, но все пак) Този нямал ли е спирачки, надрусан ли е бил, та не е спрял 100 пъти преди "сблъсъка"?
2. Спомената е дъщерята на предполагаемата жертва, но само в началото, после - нищо повече за нея. Ако не е от значение, нямаше да остане като факт, заслужаващ споменаване след толкова години. У мен това буди недоумение и съмнение за съчинителство или орязване на информация.
3. Струва ми се, че думите на следователя биха стояли по-добре в устата на съдия, особено след като непосредствено преди това се споменава за решение на съда.
4. Според шофьора "жертвата ненадейно е изскочила пред машината му" (което донякъде оправдава възможността да се блъсне човек с тази скорост, но само донякъде) и въпреки това е имала време да вдигне чадъра си и да го разтвори, което пък противоречи на написаното от мен в скоби.

Заключението ми е, че или отделните факти в историята са преиначени с времето, за да стане тя по-интересна и забавна (нещо напълно нормално), или някой просто си я е съчинил изцяло (което не е никак трудно).
Революция в главата!
Аватар
mih

Рейтинг: 1897

Мнениеот mih » Сря Дек 07, 2005 10:24 pm

[quote="halcor"]

Ми ето едно обяснение: хората са едни наистина добре програмирани компютри, които имат алгоритъм за действие при голям брой дефинирани ситуации. [/quote]

А всъщност тъкмо [u]компютрите [/u]са творение на човека и отразяват математическото му мислене
;)
Революция в главата!
Аватар
mih

Мнениеот halcor » Чет Дек 08, 2005 10:02 am

Е, то и яйцата са творение на кокошките, а кокошките са творение на яйцата :)
Аватар
halcor

Мнениеот bikerider » Чет Дек 08, 2005 3:03 pm

Ахам, много лесно може да се види аналогията, като се сравнят младежите преди и след изобретяването на Интернет да речем.

Мисля, че сме съгласни, че човешките идеи са това, което променя света. За мен компютрите са просто материалн изражение на една идея, която е обърнала света с главата надолу, оттам и всички хора са променени.

Искам да кажа, че нищо никога не е купчина навързани еднопосочни следствия. Точно подобно мислене е ярка илюстрация за машинното мислене характерно за повечето съвременни хора и породено от общуването с формализирани интерфейси.
Аватар
bikerider

Мнениеот C_Mo » Чет Дек 08, 2005 6:56 pm

[url=http://tiebreak.blogspot.com/2005/12/800.html] Click...

България – страната на автоидиотите[/url]
Аватар
C_Mo

Мнениеот Metal_Psycho » Чет Дек 08, 2005 7:49 pm

[quote="C_Mo"]

[/quote]

Това гази и бие контри.:D
Смееех.:lol2:
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Мнениеот mih » Чет Дек 08, 2005 8:51 pm

[quote="C_Mo"]

[/quote]

:thumb:
Революция в главата!
Аватар
mih

Мнениеот Blackdog » Пет Дек 09, 2005 9:42 am

"Трябва да уважаваме пешеходците" - Илф и Петров
There's a lady who's sure ...
Blackdog

Рейтинг: 1200

Мнениеот bluskanie » Съб Дек 10, 2005 3:42 am

[img]http://www.mtb-bg.com/forum/data/bluskanie/200512919421_917.jpg[/img]
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот RaveUnit » Нед Дек 11, 2005 1:22 am

[img]http://www.ebaumsworld.com/images2/internetlingo.jpg[/img]
Човекът с косачката 37OH55V O773H \../{o.O}..l. Гот ми е сред тия идиопати в тая идиокрация
RaveUnit

Рейтинг: 1720

Мнениеот mih » Вто Дек 13, 2005 2:02 am

Революция в главата!
Аватар
mih

Мнениеот Jacket » Вто Дек 13, 2005 4:36 am

[url=http://severozapad.hit.bg][size=167]Резерват[/size] [color=red][size=167]С[/size][/color][color=pink][size=134]Е[/size][/color][color=orange][size=100]В[/size][/color][color=green][size=167]Е[/size][/color][color=blue][size=100]Р[/size][/color][color=black][size=100]О[/size][/color][color=brown][size=134]З[/size][/color][color=navy][size=167]А[/size][/color][color=limegreen][size=100]П[/size][/color][color=teal][size=134]А[/size][/color][size=167]Д[/size][/url]
Не съм сигурен дали всеки ще разбере за какво иде реч, но аз понеже съм живял в този район малко повече от година просто не мога да спра да се смея на някои части, най-вече защото си спомням как точно звучат реално.
Освен това имам един колега от Лом с който много често пътуваме заедно - аз карам, той се вози до мен, но се вживява повече мен от случките на пътя (или на пъкя, пътъ, пътю...). Любимия му израз е "Да Умреш от смрЪт", или "кво сегаш кат смрЪтник за цвекье!", когато някой пред нас протегне ръка да спире маршрутка, "За орландовци ли брЪзаш макя ти", като някой ни изпреварва, "Леко да не изпадната на мама шестичките" - студент пресичащ тичешком на червено. Общо взето с такъв човек няма скука... :)
Аватар
Jacket

ПредишнаСледваща

Назад към Други