над този виц съм размишлявал и... спокойно може да кажем че са 2ма различни граждани с различни истории,ама вече няма да е виц

:)
Брокер обяснява същността на борсовата игра:
- Представете си, че купувате чифт зайци. След месец те стават шест. Когато броят им нарасне на дванадесет, вие купувате по-голяма клетка. След десетина месеца вече разполагате с няколкостотин зайци и купувате нови клетки.
- Колко просто! - чуди се някой.
- Дааа... Обаче изведнъж става наводнение и всичките ви зайци се издавят. Тогава вие денонощно започвате да се тормозите от мисълта: "Защо аз, глупакът, още в началото не си купих шарани!"...
Отишли самозвани майстори да лепят тапети на възрастна жена. Тапетите били на врабчета. Почерпила ги бабата с отлежала ракия и "майсторите" така се натряскали, че започнали да лепят тапетите обратно.
- Абе, сине, тези врабчета са с краката нагоре! - рекла старицата.
- Нищо, бабо! Ние нарочно - да не ти нацвъкат килима
- Категорично настоявам за развод! - заявява отчаяният ищец. Тя продължава да държи в спалнята опитомената си коза и аз вече не издържам миризмата!
- Да, заслужавате съчувствие - клати глава съдията. Но толкова ли е трудно да отваряте прозореца от време на време?
- Какво? - възмущава се ищецът. И всичките ми гълъби да излетят, така ли?
повече информация и снимки има в майспейса и фейсбука,ако някой се интересува да рови там.имам и скайп: wicked_and_wild,за повече контакти ползвайте разклонител