now watching

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Мнениеот Анелия » Пет Яну 16, 2009 4:26 pm

Днес гледах 2 черно-бели филма. И за двата: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
1. The Elephant Man
2. Girl on the Bridge (La fille sur le pont).
Аватар
Анелия

Рейтинг: 2000

Мнениеот Анелия » Съб Яну 17, 2009 11:17 am

И аз ще гледам Обратен завой задължително.
А не знам защо имате такова мнение за Джей Ло като актриса. :dunno: Далеч по-добре е в киното отколкото певица на чалга.
Аватар
Анелия

Мнениеот PtD » Съб Яну 17, 2009 3:04 pm

Анелия написа:А не знам защо имате такова мнение за Джей Ло като актриса. :dunno: Далеч по-добре е в киното отколкото певица на чалга.

Възможно е. Според мен става само да си друса огромното дупе.
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот agent_Jekov » Съб Яну 17, 2009 3:20 pm

Хайде сега, ама и добре оформено! :D
On a mountain bike you can cover a great distance in a short period of time, or a short distance in a great period of time.In mountain biking there is no destination.Just a bike, a rider, and a place to ride!
Аватар
agent_Jekov

Рейтинг: 1204

Мнениеот outfaced » Съб Яну 17, 2009 3:48 pm

Анелия написа:И аз ще гледам Обратен завой задължително.
А не знам защо имате такова мнение за Джей Ло като актриса. :dunno: Далеч по-добре е в киното отколкото певица на чалга.

обратен завой беше чак 1997ма :) ... тя тогава май все още не беше никакво име ... или поне аз не я бях чувал

иначе от филми с нея - клетката ( http://www.imdb.com/title/tt0209958/ ) ... потресаващ ... въпреки че ни си показва Д-то никъде :D

Shall We Dance мен също беше приятен
Аватар
outfaced

Мнениеот Анелия » Съб Яну 17, 2009 6:39 pm

Днес гледах Леон за първи път. Можете да ми завиждате :jump2:
Аватар
Анелия

Мнениеот PtD » Съб Яну 17, 2009 7:48 pm

outfaced написа:иначе от филми с нея - клетката ( http://www.imdb.com/title/tt0209958/ ) ... потресаващ ... въпреки че ни си показва Д-то никъде :D

Реално само визията на филма беше добра.

А актьорската игра на Джей Ло беше както обикновено - никаква. Абе актриса. Как ли пък не. Едно пънче дървено да сложат на нейно място, по би ме убедило. :popcorn:
Аватар
PtD

Мнениеот agent_Jekov » Съб Яну 17, 2009 11:03 pm

Дай пример за добра актриса, че ми стана интересно. :)

На мен знаеш-омразната ти Никол и Дженифър Конъли, която я обожавам.Особено като по-малка например в "Имало едно време в Америка", "Феноменката" и др. колко е сладка само... :I Иначе от по-старото поколение Мерил Стрийп е №1, според мен.

Едит:Леле изпуснах Пенелопе Круз, много ме кефи и тя. :)
On a mountain bike you can cover a great distance in a short period of time, or a short distance in a great period of time.In mountain biking there is no destination.Just a bike, a rider, and a place to ride!
Аватар
agent_Jekov

Мнениеот PtD » Нед Яну 18, 2009 2:07 am

Мерил Стрийп е добра актриса, но по някаква причина ужасно ме дразни и общо взето oт "Death becomes her" не ми е харесвала в нито една роля, като връх на дразнението беше ужасно досадния "Мостовете на Медисън". Може би щеше да ми хареса, ако бях жена в климакс :rofl:

Добри актриси - Сюзън Сарандън, Уинона Райдър, Джуди Денч, Натали Портман, Кейт Бланшет, Ума Търман (в Опасни връзки), Скарлет Йохансон (изненадващо играе не само тъпи роли, във Вики Кристина Барселона беше много добра), Жюлиет Бинош, Катрин Деньов, Кристин Скот Томас, Моника Белучи в Irreversible, София Лорен, Ванеса Редгрейв... Сигурен съм, че пропускам много. В европейското и особено в руското кино има невероятни актриси.

Като цяло харесвам актьори, които не играят еднотипни роли, а могат както да разсмеят, така и да разплачат, както да са добрите, така и да са лошите. Тим Рот и Гари Олдман говорят ли ти нещо? :)
Аватар
PtD

Мнениеот PowerSlide » Нед Яну 18, 2009 9:24 am

Тез пък двамата са абсолютни зверове :bowdown: покрай анелия като гледах леон (пак) изкефих се максимално.
Аватар
PowerSlide

Рейтинг: 1995

Мнениеот bluskanie » Нед Яну 18, 2009 10:40 am

PtD написа: Тим Рот и Гари Олдман говорят ли ти нещо? :)

Някой гледал ли ги е в "Отминали Величия"? Като Розенкранц И Гилденщерн. Мнооого добри :)
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот te4o' » Нед Яну 18, 2009 12:27 pm

гледайте pecep ivedik много смях :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :D :D :D :D
Аватар
te4o'

Рейтинг: 1150

Мнениеот 25thframe » Нед Яну 18, 2009 12:35 pm

Не намерих нищо в търсакчата с Cat Soup и Nekojiru-Sou.

Изображение

От доста време се каня да ви "покажа" филма, но все забравям.

Преди време го бях качвал в Linkos (Zamunda), но вече е изтрит, а този който го е качил сега, вече не го сийдва, така че ето линкове към You Tube, като там е разделен на 3 части.

Part 1

Part 2

Part 3

Инфо относно филма.

Мнението ми няма да споменавам, интересно ми е какво мислите за филма, и как го оценявате.
Аватар
25thframe

Рейтинг: 1860

Мнениеот agent_Jekov » Нед Яну 18, 2009 1:06 pm

@PtD
Ти изброи твърде много актриси.Трябваше само най най симпатичните ти да ми кажеш, иначе съм съгласен за повечето.Мерил Стрийп наистина може да се каже, че като цяло има спад в кариерата, но въпреки това винаги е държала високо ниво.Аз като я чуя и веднага я свързвам с Kramer vs. Kramer и Out of Africa.Ти не я харесваш, защото тя обича да се снима в драми и романтики, а ти не понасяш тия жанрове.Явно не знаеш, че във всеки жанр има хубави филми. :) От европейските актриси не мога да не спомена Isabelle Adjani, която въпреки, че съм я гледал само в 2-3 филма, ми е направила много силно впечатление, има голямо присъствие на екрана.Относно Тим Рот, е как!?Голяма работа е, въпреки, че и неговото творчество тепърва ще го проучвам по-подробно.И той има много силно присъствие, както и универсалност.Най-силно впечатление ми е направил в Легенда за пианиста, един по моему шедьовър.Рот и Деп са едни от най-големите хамелеони(ако не и най-големите) и именно поради тази причина последния ми е най-любимият актьор въобще. :agree:

@te4o'
Скоро няма да е актуален.
http://www.youtube.com/watch?v=1JNHXj7h ... re=related
:D
Аватар
agent_Jekov

Мнениеот agent_Jekov » Нед Яну 18, 2009 8:36 pm

Изображение

Нагледен пример за мръсните игри в политиката, представен по доста забавен начин.И за това какво се случва с тези, които не искат да си затварят устата.
Интересно е, че във филма става дума за сексуална афера на президента с някаква мацка, а няколко седмици по-късно бе оповестена новината за Клинтън и Люински. :)Това ми напомня за първия епизод на сериала "The Lone Gunmen"(от създателите на "Досиетата-Х"), в който се говори за терористична атака над кулите близнаци, а няколко месеца по-късно тя става факт. :)
Аватар
agent_Jekov

Мнениеот outfaced » Нед Яну 18, 2009 10:14 pm

MAX PAYNE

е тая игра е една от малкото, които ми влезнала под кожата ... или поне като я играех преди х години ... и филма е .. бррр ... тоя сняг, тия цветове, тая атмосфера, звъна на телефона, гласовете ... култово
:bowdown:

е, ако трябва да гледаме безпристрастно на нещата и го оценяваме като филм сигурно е пълна боза де (нещо като Sin City, но малко по слаб всъшност) ... :D , ама аз съм силно пристрастен ... даже ще взема да си я врътна пак играта
:uzi:

@25thframe, ... :dunno: и баси филма :) ... то бива бива отнесена алегория, ама това въобще не го схванах. Нещо явно не съм за тоя жанр. Но ако ми го обясни някой може и да ми хареса :D
Аватар
outfaced

Мнениеот agent_Jekov » Нед Яну 18, 2009 10:42 pm

:offtopic: Играта е култова и ми е от любимите и на мен.:agree:Но двойката е по-слаба!Само дето е по-трудна, но някак няма атмосферата на единицата. :offtopic:

Филмът не съм го гледал, но подозирам, че ще е тъп, защото ти си и казваш, че си пристрастен. ;)
Аватар
agent_Jekov

Мнениеот Quiz » Нед Яну 18, 2009 11:24 pm

outfaced написа:... тоя сняг, тия цветове, тая атмосфера...

...сетих се за "Герой".
Много естетски филм. :)
Аватар
Quiz

Мнениеот PtD » Нед Яну 18, 2009 11:50 pm

agent_Jekov написа:Но двойката е по-слаба!

:offtopic: По-слаба е друг път. Мацката умря, туй беше много як момент. Чак се просълзих :)
Аватар
PtD

Мнениеот PtD » Пон Яну 19, 2009 5:56 am

Rockarolla

Не е зле, но е много далеч зад Lock, Stock and Two Smoking Barrels.

7.25 / 10
Аватар
PtD

Мнениеот agent_Jekov » Пон Яну 19, 2009 10:13 am

PtD написа:

:offtopic: По-слаба е друг път. Мацката умря, туй беше много як момент. Чак се просълзих :)

:offtopic:По-трудна е, но няма атмосферата на единицата.Не случайно първата част беше по-високо оценена в различни класации.А пък с онзи доста успешен мод за матрицата ставаще още по-брутална.
Аватар
agent_Jekov

Мнениеот 25thframe » Пон Яну 19, 2009 12:08 pm

PtD написа:

Двойката е по-слаба! В първата всичко е загатнато по-уникален начин и кошмарите са наистина такива, във втората опитват да повторят някои от нещата, но не могат да достигант потенциала и дълбочината която имаше първата. Аз пък се просълзих на края на първата част, още помня първото й превъртане.

:offtopic:
Аватар
25thframe

Рейтинг: 1860

Мнениеот agent_Jekov » Пон Яну 19, 2009 8:08 pm

:offtopic: "Enter the ma3x" играта?
Аватар
agent_Jekov

Мнениеот Анелия » Пон Яну 19, 2009 9:26 pm

Dead Man гледах. Черно-бял с Джони Деп. Напомни ми на Blueberry. Ще се кареса на феновете на Blueberry.
Аватар
Анелия

Мнениеот outfaced » Пон Яну 19, 2009 9:34 pm

Quiz написа:
outfaced написа:... тоя сняг, тия цветове, тая атмосфера...

...сетих се за "Герой".
Много естетски филм. :)

абсолютно ... тоя филм може и само заради визията да се гледа и пак кефа е голям :)
Китайците ги умеят тия неща ...
Аватар
outfaced

Мнениеот agent_Jekov » Вто Яну 20, 2009 10:45 am

@Анелия
Нищо не казваш за "Обратен завой".Предполагам е бил в повече за нежната ти душа. :D ;)
Аватар
agent_Jekov

Мнениеот Анелия » Вто Яну 20, 2009 12:15 pm

Мхм, душата ми хич не е нежна и филмът ми допадна. беше доста шантав, но аз нямам нищо против ;)
По темата: Вики, Кристина, Барселона. Уди Алън станал гледаем :look:
Аватар
Анелия

Мнениеот hamak » Вто Яну 20, 2009 12:27 pm

Тъкмо ще захващам да гледам Burn After Reading(изгори след прочитане) с Брад Питт , Джордж Клуни и тн. . Някой ми беше споделил , че е добър. Айде приятно ми гледане :D :popcorn:
Аватар
hamak

Рейтинг: 1323

Мнениеот i love bikes » Вто Яну 20, 2009 1:48 pm

До сега гледах "Парфюмът - историята на един убиец".
Интересен филм.
:)
i love bikes

Рейтинг: 1545

Мнениеот agent_Jekov » Вто Яну 20, 2009 2:00 pm

Уди Алън винаги е бил гледаем.Царя на диалога е и социалния аспект във филмите му е много силно развит. :agree:
"Burn after reading" e тъп, "Парфюмът" е много добър. :agree:
Аватар
agent_Jekov

ПредишнаСледваща

Назад към Други