Не се ли казваше Пишпунда?_SoRa_ написа:А някой спомня ли си филмчетата за лека нощ- "Пишкунда" /някакво чешко, за едно хлапе /Пишкунда/

Не се ли казваше Пишпунда?_SoRa_ написа:А някой спомня ли си филмчетата за лека нощ- "Пишкунда" /някакво чешко, за едно хлапе /Пишкунда/
_SoRa_ написа:Може, може ... но ми е останал в съзнанието като Туигълс, не като Туиг
ico 1 написа:Не се ли казваше Пишпунда?_SoRa_ написа:А някой спомня ли си филмчетата за лека нощ- "Пишкунда" /някакво чешко, за едно хлапе /Пишкунда/, не съм много сигурен, ама май все ми се смееха нашите като го наричах Пишкунда
.
bikerider написа:_SoRa_ написа:Може, може ... но ми е останал в съзнанието като Туигълс, не като Туиг
Всъщност L.B. го наричаше Туизъл, Туигълс и още много, много други неща
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
bikerider написа::D
A някой помни ли какво значеше L.B. ?![]()
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
bikerider написа:Между другото бях намерил UK сайт, който продава подобни класики на CD: Седморката на Блейк, ..................
4getcredo написа::D Най-кефешеслед като Туиг му крещи "Колкооо пъти ще ти казвам, че съм Туигггг", а L.B. отговори смирено "Да, Туипп"
hrissim написа:bikerider написа:Между другото бях намерил UK сайт, който продава подобни класики на CD: Седморката на Блейк, ..................
Има три сезона в замундата - след влизане в профила!!!
outfaced написа:лелеее ... как завиждах на един приятел за тоя фенер
а имаше и едни железничарски, с зелена и червен плака ...
hamak написа:Хахаха .... аз помня ей тази люлеещата се червена кукла .... матрйошка ли чибурашка ли как и се казваше ?Даже ако не ме лъже паметта имаме някъде такава из таваните
GalinBelos написа:hamak написа:Хахаха .... аз помня ей тази люлеещата се червена кукла .... матрйошка ли чибурашка ли как и се казваше ?Даже ако не ме лъже паметта имаме някъде такава из таваните
Казва се нивеляшка .
veskoz написа:outfaced написа:лелеее ... как завиждах на един приятел за тоя фенер
а имаше и едни железничарски, с зелена и червен плака ...
...с голеееема 12V батерия и ръждив
Ozzie написа:Грешиш, батерията си беше 4,5 волта.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта