Alien написа:Интересно... в Хардуер.бг стана една тема подобна, която НЕ съм чел, но вече е 20 страници или няк'во такова. Като гледам и тука така ще стане. Бахти и безумиет.
PtD написа:Няма значение дали сте сами или не, важното е да се чувствате пълноценни сами по себе си
klmn написа:Темата наистина избяга..Човек се ражда сам,умира сам,а според мен самотата е състояние на духа,мозъка или кой както го нарече..![]()
Аз съм си самотник (даже предпочитам да карам сам).Няма значение,че живея с една жена от към 8 год.
,според нея съм социопат,защото не понасям чалгаджиите съседи.
,горкото как ли ми търпи избухливия нрав..
Мисля,че трябва да има елементарна доза обич и уважение между хората.Това не пречи да се усещаш единак..
А големите ми младежки любови отдавна заминаха към големите пари,нейде в чужбинско..,до към 20-годишни не мислят за джипове и вили..хващайте момента![]()
shaggy86 написа:При мен е същото...... само ,че аз и приятелката ми сме заедно от 3 години и сме на по 21
Ааа, не. Още не съм се оженил, ама девойката се задържа повече от година в къщи, което за мен си е хипер рекорд=на обвързване.КапитанПланета написа:NovemberCharlie написа:Абе да ти кажа много хубава се получава сексуалната.
Е, щом казвашаз не ги разбирам мноу теа ралти
NovemberCharlie написа:... Ама кво говоря и аз, като преминах на станата на обвързаните.
Кво беше... човек и добре... бяла роза... с бодлите... таратата татаратааа... Гоорчииво ! Гоорчииво !!!
![]()
![]()
NovemberCharlie написа:Ааа, не. Още не съм се оженил, ама девойката се задържа повече от година в къщи, което за мен си е хипер рекорд.
Нямам джип и вила. Обаче имам Голф, байк и пушка 12 калибър.V8 написа:NovemberCharlie написа:Ааа, не. Още не съм се оженил, ама девойката се задържа повече от година в къщи, което за мен си е хипер рекорд.
А джип и вила имаш ли? Ако немаш бързо-бързо да проимаш
Кво те тревожи?Youngblood написа::idea:![]()
![]()
......
Antares написа:Айде аз да върна темата.
Първо, относно седенето вкъщи - нали знаете, винаги си има изключения. В чатерските ми години имам три случая, когато... по-скоро кьоравото мен ме е удряло... Една от виртуалните ми...преминала в реална връзка пази доста дълбоки следи в сърцето ми и до ден днешен, както и доста болка. Така че не е толкова за изключване, макар и да си признавам - по принцип съм човек с късмет.
Второ - относно самотата... Аз съм си свободолюбив самотен вълк... и винаги съм бил такъв.
Преди вече близо две години (Октомври стават точно 2) дойдох да уча в София и честно казано се родих... Почувствах свобода - свободата да взимам сам решенията си, свободата от необходимостта да се съобразявам или изслушвам мненията на родителите си (които все пак нерядко са доста адекватни), финансова свобода и независимост. Почувствах се свободен и независим... себедостатъчен. Интересното е, че тази моя свободолюбива натура стига до крайност - вече не желая да се налага да се съобразявам с когото и да е било и самата идея, че ще има някой до мен, който освен с обич и разбиране (в един идеализиран вариант) ще ме дарява и с необходимостта от внимание, съобразяване с капризите й (в един песимистичен вариант) - желанието ми да предприема каквито и да е било стъпки става почти нулево...
Имах две неща, които при повече въображение могат да се нарекат връзки, откакто съм в София, но просто липсваше желание от моя страна да се занимавам. Да, има една девойка, към която имам нещо като аспирации, но ако трябва да подредя приоритетно нейното спечелване, сглобяването на DRAGуна ми и следването - тя със сигурност заема третото място...
И гледайки навътре към себе си - самотата не я чувствам като тежест. Чувствам я като крила, като дар, като едно творческо вдъхновение...
Youngblood написа::idea:![]()
![]()
......
sss написа:Само от любопитство:Защо си обсъждате личните проблеми във форум за планинско колоездене. Няма ли да е по-ефективно да си посетите психолога и там да вземете адекватно решение ?
EmZo написа:Може би, защото форума не таксува на час?!
Antares написа:И гледайки навътре към себе си - самотата не я чувствам като тежест. Чувствам я като крила, като дар, като едно творческо вдъхновение...
bikerider написа:A гледайки навътре към себе си, гледаш ли и към бъдещето?
Edit: от чисто любопитство питам...
Antares написа:Само дето свестните и интелигентни хора, доста често са прекалено заети със съмнения и неувереност, докато тъпите хич не му мислят, а действат. И това им е плюса
Както беше писано: "обидно е, че умния и интелигентен човек се съмнява в умствените си способности, докато тъпия е уверен в тях"
Напоследък ми се случва много от познатите и приятелите, които за обвързани да ми споделят какво им се случило тоя ден, оня ден и т.н., как се държал човека отсреща, какво очакват от него, а той не го прави... и главно момичета ми ги разправят тия неща.... и се чудя що за идиоти се намират, егоисти и мухльовци.... И имам странното чувство, че ако се поставя на тяхно место никога не бих действал по такъв начин...
Просто споделям, че на моменти ми прави впечатление какви мухльовци са повечето мъже и свестните май са доста малко... Сигурно същото важи и за жените, не знам...
Да, освен това има и друг момент, че ползвайки те за кошче за емоционални отпадъци - в теб изливат предимно негативните си емоции, преживявания и впечатления с въпросния човек, тоест до теб пристига само негативния портрет на описания човек. Няма да тръгне да ти обяснява колко оргазма подред й е причинил или как се е чувствала в прегръдките му и т.н. :)Sp3c7r3 написа:Всеки човек е индивидуалност, кой си ти че да преценяваш кой какъв е по думите на някой трети?.... :bigeyes: Без коментар просто... :bawling: :bawling: :bawling:
Antares написа:Само дето свестните и интелигентни хора, доста често са прекалено заети със съмнения и неувереност, докато тъпите хич не му мислят, а действат. И това им е плюса
Както беше писано: "обидно е, че умния и интелигентен човек се съмнява в умствените си способности, докато тъпия е уверен в тях"...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 25 госта