Самотните хора

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Мнениеот PtD » Вто Юни 26, 2007 10:18 pm

Няма значение дали сте сами или не, важното е да се чувствате пълноценни сами по себе си :beer:
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Рейтинг: 2000

Мнениеот bluskanie » Вто Юни 26, 2007 10:20 pm

Мда, ма човеко е такова животно, дека трее некой да му напраи евала, иначе чурката му се смалява :)
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот Alien » Вто Юни 26, 2007 11:12 pm

Интересно... в Хардуер.бг стана една тема подобна, която НЕ съм чел, но вече е 20 страници или няк'во такова. Като гледам и тука така ще стане. Бахти и безумиет.
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот Metal_Psycho » Сря Юни 27, 2007 1:01 am

Alien написа:Интересно... в Хардуер.бг стана една тема подобна, която НЕ съм чел, но вече е 20 страници или няк'во такова. Като гледам и тука така ще стане. Бахти и безумиет.

Ти си самотен.:)
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Мнениеот V8 » Сря Юни 27, 2007 9:49 am

PtD написа:Няма значение дали сте сами или не, важното е да се чувствате пълноценни сами по себе си :beer:

Е тва е майна, гласа на истината! Аз лично без мацката малко трудно си го представяме, ама па имаме и доста познати де ми се чудят на акъла що толкоз рано-рано теглихме майната на баровете, свалките и т.н. и се бракувах, и то баш за "лошо момиче", ма същите тез образи са на работа докъм 6-7 и след тва през у тях си прелитат само колко да си сменят пингвинските дрешки с нещо по-така и айде по клубовете, а същото тва лошо момиче по данни на очевидци колко пъти некой се е опитвал да я сваля игнорирайки пръстенчето на лявата й ръка толкоз пъти тя е скачала на бой за кое неведнъж й е била показвана врата на заведението къде е ставал екшъна. Абе всичко си е според зависи, ма Алпина пак си е прав, връзки се правят със запознанства, запознанства със седене пред компютъра обаче се не правят. И кат са има на предвид че доста лапетии сега през повечето си свободно време все пред екрана висят, ми нормално си е да са по сами - излизайте навънка по-често, и проблемацията ке отпадне след не много време.
Sometimes it's entirely appropriate
Изображение
to kill a fly with a sledge-hammer!
Аватар
V8

Рейтинг: 1800

Мнениеот shaggy86 » Сря Юни 27, 2007 10:08 am

klmn написа:Темата наистина избяга..Човек се ражда сам,умира сам,а според мен самотата е състояние на духа,мозъка или кой както го нарече.. :)
Аз съм си самотник (даже предпочитам да карам сам).Няма значение,че живея с една жена от към 8 год.
:D ,според нея съм социопат,защото не понасям чалгаджиите съседи. :rofl: ,горкото как ли ми търпи избухливия нрав..
Мисля,че трябва да има елементарна доза обич и уважение между хората.Това не пречи да се усещаш единак..
А големите ми младежки любови отдавна заминаха към големите пари,нейде в чужбинско..,до към 20-годишни не мислят за джипове и вили..хващайте момента :rofl: :rofl:

При мен е същото...... само ,че аз и приятелката ми сме заедно от 3 години и сме на по 21 :^:
Аватар
shaggy86

Рейтинг: 1745

Мнениеот V8 » Сря Юни 27, 2007 10:47 am

shaggy86 написа:При мен е същото...... само ,че аз и приятелката ми сме заедно от 3 години и сме на по 21 :^:

21>20 -> почвай да мислиш за джип и вила, щот мацето вече от поне една година вече ги мисли ;)
Изображение
Аватар
V8

Мнениеот shaggy86 » Сря Юни 27, 2007 10:49 am

Тц.
Тя не е от този тип,по-скоро мисли за други работи-само учене й е в главата на това момиче :rofl:
Аватар
shaggy86

Рейтинг: 1745

Мнениеот NovemberCharlie » Сря Юни 27, 2007 11:00 am

КапитанПланета написа:
NovemberCharlie написа:Абе да ти кажа много хубава се получава сексуалната.

Е, щом казваш ;) аз не ги разбирам мноу теа ралти :)

NovemberCharlie написа:... Ама кво говоря и аз, като преминах на станата на обвързаните.

Кво беше... човек и добре... бяла роза... с бодлите... таратата татаратааа... Гоорчииво ! Гоорчииво !!!
:beer: :beer: :beer:
Ааа, не. Още не съм се оженил, ама девойката се задържа повече от година в къщи, което за мен си е хипер рекорд=на обвързване. :beer:
Последна промяна NovemberCharlie на Сря Юни 27, 2007 11:02 am, променена общо 1 път
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот V8 » Сря Юни 27, 2007 11:00 am

А, ти не се заблуждавай - ако ми не верваш потрай още неколко години да завърши, и като си хване работа и се стабилизира познай за какво ще почне да се оглежда ;) Мдам, правилно за джип и вила. Само де тогази вече май нема да чака ти да й ги осигуриш, ами тя сама ще си ги набави, еднолично. И в тоя момент е в твой интерес да имаш поне кола и апартамент, що иначе лошо ти се пише - да не кажеш че не си бил предупреден де :D

P.S. баси колко глупости изписахме днеска, чак май собствения си рекорд отпреди две седмици бихме.
Изображение
Аватар
V8

Мнениеот V8 » Сря Юни 27, 2007 11:02 am

NovemberCharlie написа:Ааа, не. Още не съм се оженил, ама девойката се задържа повече от година в къщи, което за мен си е хипер рекорд. :beer:

А джип и вила имаш ли? Ако немаш бързо-бързо да проимаш ;)
Изображение
Аватар
V8

Мнениеот NovemberCharlie » Чет Юни 28, 2007 12:45 pm

V8 написа:
NovemberCharlie написа:Ааа, не. Още не съм се оженил, ама девойката се задържа повече от година в къщи, което за мен си е хипер рекорд. :beer:

А джип и вила имаш ли? Ако немаш бързо-бързо да проимаш ;)
Нямам джип и вила. Обаче имам Голф, байк и пушка 12 калибър. :D
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот Sp3c7r3 » Чет Юни 28, 2007 3:54 pm

Ако още не си го разбрал в основата на всяка стабилна връзка стои Голфа! ;) А в края на връзката - пушката :) :D :popcorn: :offtopic:
Изображение
Аватар
Sp3c7r3

Рейтинг: 1695

Мнениеот Youngblood » Съб Юни 30, 2007 1:55 pm

:idea: :dunno: :idea: :dunno: ......
Аватар
Youngblood

Рейтинг: 1265

Мнениеот NovemberCharlie » Съб Юни 30, 2007 2:06 pm

Youngblood написа::idea: :dunno: :idea: :dunno: ......
Кво те тревожи?
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот Antares » Съб Юни 30, 2007 4:54 pm

Айде аз да върна темата.
Първо, относно седенето вкъщи - нали знаете, винаги си има изключения. В чатерските ми години имам три случая, когато... по-скоро кьоравото мен ме е удряло... Една от виртуалните ми...преминала в реална връзка пази доста дълбоки следи в сърцето ми и до ден днешен, както и доста болка. Така че не е толкова за изключване, макар и да си признавам - по принцип съм човек с късмет.
Второ - относно самотата... Аз съм си свободолюбив самотен вълк... и винаги съм бил такъв.
Преди вече близо две години (Октомври стават точно 2) дойдох да уча в София и честно казано се родих... Почувствах свобода - свободата да взимам сам решенията си, свободата от необходимостта да се съобразявам или изслушвам мненията на родителите си (които все пак нерядко са доста адекватни), финансова свобода и независимост. Почувствах се свободен и независим... себедостатъчен. Интересното е, че тази моя свободолюбива натура стига до крайност - вече не желая да се налага да се съобразявам с когото и да е било и самата идея, че ще има някой до мен, който освен с обич и разбиране (в един идеализиран вариант) ще ме дарява и с необходимостта от внимание, съобразяване с капризите й (в един песимистичен вариант) - желанието ми да предприема каквито и да е било стъпки става почти нулево...
Имах две неща, които при повече въображение могат да се нарекат връзки, откакто съм в София, но просто липсваше желание от моя страна да се занимавам. Да, има една девойка, към която имам нещо като аспирации, но ако трябва да подредя приоритетно нейното спечелване, сглобяването на DRAGуна ми и следването - тя със сигурност заема третото място...
И гледайки навътре към себе си - самотата не я чувствам като тежест. Чувствам я като крила, като дар, като едно творческо вдъхновение...
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот sss » Съб Юни 30, 2007 5:38 pm

Antares написа:Айде аз да върна темата.
Първо, относно седенето вкъщи - нали знаете, винаги си има изключения. В чатерските ми години имам три случая, когато... по-скоро кьоравото мен ме е удряло... Една от виртуалните ми...преминала в реална връзка пази доста дълбоки следи в сърцето ми и до ден днешен, както и доста болка. Така че не е толкова за изключване, макар и да си признавам - по принцип съм човек с късмет.
Второ - относно самотата... Аз съм си свободолюбив самотен вълк... и винаги съм бил такъв.
Преди вече близо две години (Октомври стават точно 2) дойдох да уча в София и честно казано се родих... Почувствах свобода - свободата да взимам сам решенията си, свободата от необходимостта да се съобразявам или изслушвам мненията на родителите си (които все пак нерядко са доста адекватни), финансова свобода и независимост. Почувствах се свободен и независим... себедостатъчен. Интересното е, че тази моя свободолюбива натура стига до крайност - вече не желая да се налага да се съобразявам с когото и да е било и самата идея, че ще има някой до мен, който освен с обич и разбиране (в един идеализиран вариант) ще ме дарява и с необходимостта от внимание, съобразяване с капризите й (в един песимистичен вариант) - желанието ми да предприема каквито и да е било стъпки става почти нулево...
Имах две неща, които при повече въображение могат да се нарекат връзки, откакто съм в София, но просто липсваше желание от моя страна да се занимавам. Да, има една девойка, към която имам нещо като аспирации, но ако трябва да подредя приоритетно нейното спечелване, сглобяването на DRAGуна ми и следването - тя със сигурност заема третото място...
И гледайки навътре към себе си - самотата не я чувствам като тежест. Чувствам я като крила, като дар, като едно творческо вдъхновение...

Само от любопитство:Защо си обсъждате личните проблеми във форум за планинско колоездене. Няма ли да е по-ефективно да си посетите психолога и там да вземете адекватно решение ? :dunno:
Каската не е само за красота ;-)
Аватар
sss

Рейтинг: 1837

Мнениеот EmZo » Съб Юни 30, 2007 6:11 pm

Youngblood написа::idea: :dunno: :idea: :dunno: ......

Ако и ти си самотна, можеш да пратиш РМ на Акселчо :) :popcorn:

sss написа:Само от любопитство:Защо си обсъждате личните проблеми във форум за планинско колоездене. Няма ли да е по-ефективно да си посетите психолога и там да вземете адекватно решение ? :dunno:

Може би, защото форума не таксува на час?! :^:
Изображение
Аватар
EmZo

Мнениеот bikerider » Съб Юни 30, 2007 6:35 pm

EmZo написа:Може би, защото форума не таксува на час?! :^:

:lol2::lol2::lol2:

Antares написа:И гледайки навътре към себе си - самотата не я чувствам като тежест. Чувствам я като крила, като дар, като едно творческо вдъхновение...

A гледайки навътре към себе си, гледаш ли и към бъдещето? :)

Edit: от чисто любопитство питам... :)
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот Nymphetamine » Съб Юни 30, 2007 6:56 pm

bikerider написа:A гледайки навътре към себе си, гледаш ли и към бъдещето? :)

Edit: от чисто любопитство питам... :)

не е ли малко рано за такива планове, ако правилно те разбирам какво имаш предвид?
Аватар
Nymphetamine

Рейтинг: 1999

Мнениеот Antares » Съб Юни 30, 2007 7:07 pm

Първо, нека не бързаме да слагаме етикетчето "проблем" на нещо, което не категоризирам като такъв.
После - за бъдещето? Не. В по-далечен план бъдещето зависи от толкова много случайностни величини, че предпочитам да не си правя дългосрочни планове, като например "купи кола", "ожени се", "направи 2-3 деца"... Предпочитам да гледам нещата в по-краткосрочен план, като "намери сносна работа", "разбери условията за задочно следване", "вземи си Математическия Анализ"...
И гледайки към обозримото бъдеще - липсата на спътник не го намирам за проблем.
Погледнато по-материалистично - даже е и плюс :)
Абе искам да си допиша новелата, преди да тръгна да се обвързвам :Р
Карикатурите ми
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот gurga4a » Съб Юни 30, 2007 9:32 pm

така е сами сме...
www.veterinar-bg.com
Sell:Fox vanilla fork
Аватар
gurga4a

Рейтинг: 1271

Мнениеот Nymphetamine » Съб Юни 30, 2007 9:35 pm

Напоследък ми се случва много от познатите и приятелите, които за обвързани да ми споделят какво им се случило тоя ден, оня ден и т.н., как се държал човека отсреща, какво очакват от него, а той не го прави... и главно момичета ми ги разправят тия неща.... и се чудя що за идиоти се намират, егоисти и мухльовци.... И имам странното чувство, че ако се поставя на тяхно место никога не бих действал по такъв начин...
Просто споделям, че на моменти ми прави впечатление какви мухльовци са повечето мъже и свестните май са доста малко... Сигурно същото важи и за жените, не знам...
Аватар
Nymphetamine

Рейтинг: 1999

Мнениеот Antares » Съб Юни 30, 2007 11:06 pm

Само дето свестните и интелигентни хора, доста често са прекалено заети със съмнения и неувереност, докато тъпите хич не му мислят, а действат. И това им е плюса :)
Както беше писано: "обидно е, че умния и интелигентен човек се съмнява в умствените си способности, докато тъпия е уверен в тях"

В един друг форум имаше тема "клуб самотно сърце" (която един заядливец прекръсти на 'самотно с ръце')... Като гледам май тази тема отива натам :)
Бая бира се изля по срещите на този клуб де
Карикатурите ми
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот Sp3c7r3 » Съб Юни 30, 2007 11:08 pm

Antares написа:Само дето свестните и интелигентни хора, доста често са прекалено заети със съмнения и неувереност, докато тъпите хич не му мислят, а действат. И това им е плюса :)
Както беше писано: "обидно е, че умния и интелигентен човек се съмнява в умствените си способности, докато тъпия е уверен в тях"

:bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:

Напоследък ми се случва много от познатите и приятелите, които за обвързани да ми споделят какво им се случило тоя ден, оня ден и т.н., как се държал човека отсреща, какво очакват от него, а той не го прави... и главно момичета ми ги разправят тия неща.... и се чудя що за идиоти се намират, егоисти и мухльовци.... И имам странното чувство, че ако се поставя на тяхно место никога не бих действал по такъв начин...
Просто споделям, че на моменти ми прави впечатление какви мухльовци са повечето мъже и свестните май са доста малко... Сигурно същото важи и за жените, не знам...

Всеки човек е индивидуалност, кой си ти че да преценяваш кой какъв е по думите на някой трети?.... :bigeyes: Без коментар просто... :bawling: :bawling: :bawling:
Последна промяна Sp3c7r3 на Съб Юни 30, 2007 11:11 pm, променена общо 1 път
Изображение
Аватар
Sp3c7r3

Рейтинг: 1695

Мнениеот caspar » Съб Юни 30, 2007 11:11 pm

Те ако всички са като тебе нищо чудно.
"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man."
Аватар
caspar

Мнениеот Antares » Съб Юни 30, 2007 11:20 pm

Sp3c7r3 написа:Всеки човек е индивидуалност, кой си ти че да преценяваш кой какъв е по думите на някой трети?.... :bigeyes: Без коментар просто... :bawling: :bawling: :bawling:
Да, освен това има и друг момент, че ползвайки те за кошче за емоционални отпадъци - в теб изливат предимно негативните си емоции, преживявания и впечатления с въпросния човек, тоест до теб пристига само негативния портрет на описания човек. Няма да тръгне да ти обяснява колко оргазма подред й е причинил или как се е чувствала в прегръдките му и т.н. :)

Хаха, узурпирах темата с дървената си философия :)
Поздрав: Аmorphis - Alone :] Шафъла к'во докара :)
Карикатурите ми
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот sss » Съб Юни 30, 2007 11:21 pm

Antares написа:Само дето свестните и интелигентни хора, доста често са прекалено заети със съмнения и неувереност, докато тъпите хич не му мислят, а действат. И това им е плюса :)
Както беше писано: "обидно е, че умния и интелигентен човек се съмнява в умствените си способности, докато тъпия е уверен в тях"...

А можеш ли въобще да ми дадеш точна и ясна дефиниция за свестните и интелигентни хора и за тълпите ? И ако се съберат 2000 свестни и интелигентни хора заедно и тръгнат по улицата кое ще ги различава от тълпите? Питам те сериозно ! :agree:
Аватар
sss

Мнениеот Antares » Съб Юни 30, 2007 11:32 pm

Не, не питаш сериозно, питаш с цел заяждане.
Ще ги различава това, което би различавало искрено тъпите и елементарни хора от стадото - видимо нищо!
Точна и ясна дефиниция не би могъл да ти даде никой. Ако го направи - би било самозаблуда. Както е и със щастието - всичко е въпрос на сравнение и е относително, субективно.
В случая по-скоро визирах типа хора, вписващи се в по-широките възприятия за "интелигентни" и "свестни", без разбира се да мога да дам точна граница на понятията. Границата е епсилон :)
Дано намираш отговора за задоволителен :]
Карикатурите ми
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот sss » Нед Юли 01, 2007 12:08 am

Да намирам го за задоволителен. Явно само ти си знаеш за какво говориш след като не можеш да определиш точно термините си , които изпозваш. А от това си вадя изводи , че и на теб не ти е много наясно за какво говориш и просто нареждаш тези термини според ситуацията +/-

П.С. Шибни една безалкохолна биричка и отивай да джиткаш из баирите. Не се занимавай с глупости. :D ( Дано не ми личи ,че съм поизперкал от зуууб :idea: )
Аватар
sss

ПредишнаСледваща

Назад към Други