Кацнаха

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Мнениеот bikerider » Вто Юли 24, 2007 4:32 pm

PtD написа:Абе ако ще да е утрепал хиляда души, щом е българин, трябва да го измъкнем, бе д*** ма**у!

:bowdown::bowdown::bowdown:
:bowdown::bowdown::bowdown:

Нямам думи!

Призовавам официално Осама Бен Ладен да кандидатства за българско гражданство!!!!
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Рейтинг: 2000

Мнениеот PtD » Вто Юли 24, 2007 4:36 pm

А за СПЕЦНАЗовците в действие, чакай че ме напушва смях...

Нали американците се опитаха да измъкнат едни заложници преди време... провалиха се с гръм и трясък. Или пък руснаците дето освободиха заложниците в киното... Е, вярно, измряха половината заложници, ама какво пък, важното е, че се демонстрираха мускули.

Със сила тия неща не стават, момчета.
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот bluskanie » Вто Юли 24, 2007 4:39 pm

PtD написа:Или пък руснаците дето освободиха заложниците в киното... Е, вярно, измряха половината заложници, ама какво пък, важното е, че се демонстрираха мускули.

Със сила тия неща не стават, момчета.

Ооо, баш със сила стават. Съмнявам се скоро чеченците (дори те) да си позволят подобен терористичен акт. Просто знаят, че са обречени, независимо на каква цена. Аз съм ЗА такова поведение на властта.
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот Мъро » Вто Юли 24, 2007 4:39 pm

100km/h не е скорост, а време да превключиш на втора!
Аватар
Мъро

Рейтинг: 1635

Мнениеот assgiver » Вто Юли 24, 2007 4:46 pm

Мъро написа:http://news.ibox.bg/news/id_1459142449

Hell yeah :popcorn:

За това говорим :agree: . И то всичко това на цената на няколко живота. Оферта а ? :smash:
не става само със спамене и пари !Трябва каране И АКЪЛ!!!.....
Аватар
assgiver

Рейтинг: 1960

Мнениеот Sp3c7r3 » Вто Юли 24, 2007 4:56 pm

Не PtD, въпроса е да се мери с един аршин за всички! А не да си показваме пишките и да си го мериме с либийските резаци защото сме помогнали на 8 а на 8 милиона не сме.
Нали знаеш защо при българския казан няма дяволи? Затова няма да се промениме никога. И това си личи и в тоя случай. :agree:
Изображение
Аватар
Sp3c7r3

Рейтинг: 1695

Мнениеот PtD » Вто Юли 24, 2007 4:59 pm

Не, спектре, тука вътре може да си се мачкаме както искаме, но щом някой чужд посегне, трябва да му се даде отпор. Както е и във всяко нормално семейство - текат караници, разправии, но като дойде съседът да ги помирява - изяжда дървото и от двете враждуващи страни.
Аватар
PtD

Мнениеот bikerider » Вто Юли 24, 2007 5:21 pm

@PtD: смени "семейство" с "племе" и нещата ще си дойдат на мястото.

@bluskanie: ми сладък си ми, едно такова наивничко пухесто-мъхесто :rofl:
Аватар
bikerider

Мнениеот TOYAGA » Вто Юли 24, 2007 5:41 pm

bikerider написа:@bluskanie: ми сладък си ми, едно такова наивничко пухесто-мъхесто :rofl:

И писка! :rofl: :rofl: :rofl:
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот Crimson » Вто Юли 24, 2007 5:42 pm

bikerider написа:@PtD: смени "семейство" с "племе" и нещата ще си дойдат на мястото.

@bluskanie: ми сладък си ми, едно такова наивничко пухесто-мъхесто :rofl:

:eek: Малееии :D
If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world.
Аватар
Crimson

Мнениеот PtD » Вто Юли 24, 2007 5:47 pm

bikerider написа:@PtD: смени "семейство" с "племе" и нещата ще си дойдат на мястото.

:agree:

assgiver написа:За това говорим icon_agree.gif . И то всичко това на цената на няколко живота. Оферта а ?

Ахахаха, ти нали не мислиш, че тия неща идват безвъзмездно, само щото либийците са благоволили да освободят няколко българи? :)
Всичко е добре пресметнат бизнес интерес и от ДВЕТЕ страни, като междувременно Кадафи се отървава от този извънредно вреден за имиджа на Либия съдебен процес, та и властта си запазва.
Аватар
PtD

Мнениеот TOYAGA » Вто Юли 24, 2007 6:01 pm

PtD написа:Както е и във всяко нормално семейство - текат караници, разправии, но като дойде съседът да ги помирява - изяжда дървото и от двете враждуващи страни.

Тва по принцип е много характерно за циганите... :)
Аватар
TOYAGA

Мнениеот PtD » Вто Юли 24, 2007 6:02 pm

TOYAGA написа:
PtD написа:Както е и във всяко нормално семейство - текат караници, разправии, но като дойде съседът да ги помирява - изяжда дървото и от двете враждуващи страни.

Тва по принцип е много характерно за циганите... :)

Ти го каза :evil:
Аватар
PtD

Мнениеот screamBoy » Вто Юли 24, 2007 6:20 pm

прочетете пак тези последни 2 новини в темата

за улеснение първо причината
http://www.expert.bg/?act=news&id=106880
после резултатите
http://news.ibox.bg/news/id_1459142449

после си припомнете предишната тема за този случай
и (може би) ще имате микроскопичната възможност да прецените колко реално гледате на нещата

всеки по отделно, за себе си, като самотест ^___^
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Мнениеот bluskanie » Вто Юли 24, 2007 6:31 pm

За няколкото страни в целия казус има удовлетворение. Което бе крайната цел. Всеки, според интереса...

bikerider, готин си, ма не си мой тип :D
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот TOYAGA » Вто Юли 24, 2007 6:41 pm

bluskanie написа:За няколкото страни в целия казус има удовлетворение. Което бе крайната цел. Всеки, според интереса... :D

И мадам Саркози цяла, и Кадафи доволен! :) Очаква се тия дни сводникът да посети клиента, за да се увери, че всичко е минало добре... :rofl: :rofl: :rofl:
Аватар
TOYAGA

Мнениеот TOYAGA » Вто Юли 24, 2007 6:46 pm

PtD написа:
TOYAGA написа:Тва по принцип е много характерно за циганите... :)

Ти го каза :evil:

:agree: Стана ли гумата?
Аватар
TOYAGA

Мнениеот TOYAGA » Вто Юли 24, 2007 6:49 pm

screamBoy написа:прочетете пак шабададубада

Браво Прозорливко! А утре Слънчо откъде ще изгрее?
Аватар
TOYAGA

Мнениеот PtD » Вто Юли 24, 2007 6:55 pm

TOYAGA написа:Стана ли гумата?

Стана, остава да видим колко е устойчива на кълцане :D
Аватар
PtD

Мнениеот bikerider » Вто Юли 24, 2007 10:43 pm

bluskanie написа:За няколкото страни в целия казус има удовлетворение. Което бе крайната цел. Всеки, според интереса...

Моя интерес е Соломон Паси, Надежда Михайлова и прочие тъпи путки и педераси да изгният в панделата, а не аз да плащам от джоба си обезщетения на медиците, когато осъдят България. Не че не ги заслужават - заслужават ги 100%, но не от моя джоб. Дори да застана на позицията на PtD и да кажа, халал да е, наш'те се спасиха, пак смърди. Аз нищо не съм оплесквал, нито кой да е от данъкоплатците. Вече ми е все едно дали са имали някаква вина или никаква вина (за заразяването съм 1000% убеден, че им е лепнато), но цялата история е....
И не вярвам, че Кадафи е платил, защото Кадафи не е прост да се набутва с тия милиони. Първо щото всичко беше в долари (нали така) и после - прехвърлил е нещо от единия джоб в другия. Дори част от тия пари да се разгледат като наличност за плащане на дълга към България, ние всички пак сме ощетени, щото си дрънкаме колите по разбитите пътища, но се радваме когато ни ебат дружно. Да, защитихме си племенния интерес, "наш'те" бяха спасени. И? Да речем, че съм дошъл на твойта, радвам се в чисто човешки план. А в другия план. Как да се радвам за медиците, когато държавата ме клати за щяло и нещяло и когато си кажа мнението ти ревеш срещу мен, че съм безсърдечен? Радвам се, ама гъзо и джобо ме боли, щото миналия месец сменях джанти. Да им е*а майката на всичките Гоцета, Надета, Соломоновци.

Е те тая заинтересована страна (всички ние, които плащаме данъци) губи от цялата работа, ама нали не си знае груповия интерес и се радва с умиление на човешките радости.... леб, зрелища и данъци за плебса. Да се радват там...

Погледни на голямата картинка и проумей, че не можеш да гледаш на части от нея просто ей така. Разбираш ли ме сега, сладък? :D
Последна промяна bikerider на Вто Юли 24, 2007 10:51 pm, променена общо 1 път
Аватар
bikerider

Мнениеот bluskanie » Вто Юли 24, 2007 10:48 pm

bikerider написа:
bluskanie написа:За няколкото страни в целия казус има удовлетворение. Което бе крайната цел. Всеки, според интереса...

Моя интерес е Соломон Паси, Надежда Михайлова и прочие тъпи путки и педераси да изгният в панделата, а не аз да плащам от джоба си обезщетения на медиците, когато осъдят България. Не че не ги заслужават - заслужават ги 100%, но не от моя джоб. Аз нищо не съм оплесква, нито кой да е от данъкоплатците. Е те тая заинтересована страна губи от цялата работа, ама нали не си знае груповия интерес и се радва с умиление на човешките радости....

Разбираш ли ме сега, сладък? :D

Като ти поискат пари, тогава недоволствай. Дотогава не е нужно да ни обясняваш, че нямаш отношение...

И още нещо... искаш ли да си останем само приятели? :rofl:
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот bluskanie » Вто Юли 24, 2007 10:53 pm

bikerider написа:Вече ми е все едно дали са имали някаква вина или никаква вина (за заразяването съм 1000% убеден, че им е лепнато), но цялата история е....
И не вярвам, че Кадафи е платил, защото Кадафи не е прост да се набутва с тия милиони. Първо щото всичко беше в долари (нали така) и после - прехвърлил е нещо от единия джоб в другия. Дори част от тия пари да се разгледат като наличност за плащане на дълга към България, ние всички пак сме ощетени, щото си дрънкаме колите по разбитите пътища, но се радваме когато ни ебат дружно. Да, защитихме си племенния интерес, "наш'те" бяха спасени. И?

Еех, не моем ти фанем EDIT-овете, деа...

Викаш убеден си бил, че не са виновни, а? А сега, който много помни, веднага му идва пред очите ОНАЗИ тема за медиците, преди няколко месеца, където именно ти спореше за вината, и че не бива да сме сигурни в невинността на медиците... все пак си достигнал до нещо добро де :agree:

Относно кинтите... ми не гледаш ли новини. Оня от фондацията, дето преговарят с родителите си каза, че ЕС са дали пароците.
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот bikerider » Вто Юли 24, 2007 10:54 pm

Всеки месец ми искат пари и ги плащам на бюджета. Но не получавам нищо срещу това, освен чисто човешките радости да плащам още и да викам "айде наш'те". Племенните радости ги знам. Ама не са само те на света. Радвам се, ама сиренето е с пари. Живи и здрави да са хората, но тая измет по върховете трябва да бъде изправена до стената. И оня педал Гоце дето го гони една вътрешна убеденост някой да му сцепи гъза...

Относно кинтите - ЕС и Саркози говорят друго. Кой лъже според теб? Аз вярвам повече на еврокомисарката и Саркози.

А на тебе съм ти се наточил, нема да се измъкнеш само с приятелство :rofl:

@TOYAGA: не спира бе! :rofl:
Последна промяна bikerider на Вто Юли 24, 2007 10:57 pm, променена общо 1 път
Аватар
bikerider

Мнениеот bluskanie » Вто Юли 24, 2007 10:56 pm

bikerider написа:
Относно кинтите - ЕС и Саркози говорят друго. Кой лъже според теб? Аз вярвам повече на еврокомисарката и Саркози.

Кво говорят и защо им вярваш? :confused:
(очаквам конкретен отговор)
Последна промяна bluskanie на Вто Юли 24, 2007 10:58 pm, променена общо 1 път
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот bikerider » Вто Юли 24, 2007 10:57 pm

A на либийците ли да вярвам? :bigeyes:
Аватар
bikerider

Мнениеот bikerider » Вто Юли 24, 2007 10:59 pm

bluskanie написа:Викаш убеден си бил, че не са виновни, а? А сега, който много помни, веднага му идва пред очите ОНАЗИ тема за медиците, преди няколко месеца, където именно ти спореше за вината, и че не бива да сме сигурни в невинността на медиците... все пак си достигнал до нещо добро де :agree:

Да, направих си труда да прочета обстойно доклада на експертите и си промених мнението по отношение на обвинението в частта със заразяването. За другото не мога да кажа, но не смятам либийците за толкова тъпи, че да изберат най-невинните херувимчета на света за жертви.

Edit: ще ти изровя утре статията.
Аватар
bikerider

Мнениеот bluskanie » Вто Юли 24, 2007 11:01 pm

bikerider написа:... но не смятам либийците за толкова тъпи, че да изберат най-невинните херувимчета на света за жертви.

Бе аз също не съм по сметките ама осем години имам представа що-годе колко са. При положение, че си убеден, че са невинни по обвинението, заради което седяха осем години там... какво говорим тук въобще? Либийците си правят, квото искат и никой копче не им казва, щото имат кво да предложат на запада...

Хмм... и приятели няма да си останем :crap:
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот did » Вто Юли 24, 2007 11:10 pm

99% от българите, живеещи в Либия, нарушават някои от законите им. Правят си казани и си варят бананови шльокавици, връткат дребни полузаконни далаверки, някои може и друго да правят... Знам го със сигурност от мой роднина, който е живял и работил там 8 години.

Всъщност, същото правя и либийците, и французите и всички, които живеят там. Дали ще те хванат и обвинят или няма да те хванат и обвинят зависи само и единствено от желанието на властите да те хванат и обвинят. И това е много хитра диктатура, скрита зад закони. Има закони, но те са така написани, че никой да не ги спазва. Дали ще се приложат или няма да се приложат за някое конкретно лице в конкретен случай зависи само от желанието на "едни хора". Така всичко е законно, хората на някоите хора си развяват байряка спокойно и си правят каквото искат, а останалите се молят да не ги нарочат, че са виновни за нещо, докато всекидневно си нарушават някое от дребните недомислени закончета.

Тази система да ви прилича на една друга, прилагаща се напоследък в една позната на всички ни "европейска правова държава"? Хубаво ще е, поне като копираме челен опит, да го правим докрай, както PtD някъде в темата предложи.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот TOYAGA » Вто Юли 24, 2007 11:17 pm

did написа: И това е много хитра диктатура, скрита зад закони. Има закони, но те са така написани, че никой да не ги спазва. Дали ще се приложат или няма да се приложат за някое конкретно лице в конкретен случай зависи само от желанието на "едни хора".

:agree: :agree: :agree: 100%! На тва в казармата му се викаше "ебане по устав", а по принцип е яко дърт и яко ефикасен метод за управление на стадо. Овцата требе винаги да е в издънка - ошашавена и без да знае откъде ше й дойде всеки момент. докараш ли я до това положение, немаш грижи нататък...
Аватар
TOYAGA

Мнениеот Sp3c7r3 » Вто Юли 24, 2007 11:21 pm

TOYAGA написа:
did написа: И това е много хитра диктатура, скрита зад закони. Има закони, но те са така написани, че никой да не ги спазва. Дали ще се приложат или няма да се приложат за някое конкретно лице в конкретен случай зависи само от желанието на "едни хора".

:agree: :agree: :agree: 100%! На тва в казармата му се викаше "ебане по устав", а по принцип е яко дърт и яко ефикасен метод за управление на стадо. Овцата требе винаги да е в издънка - ошашавена и без да знае откъде ше й дойде всеки момент. докараш ли я до това положение, немаш грижи нататък...

:bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Така си е!!!!
Изображение
Аватар
Sp3c7r3

Рейтинг: 1695

ПредишнаСледваща

Назад към Други