PtD написа:Абе ако ще да е утрепал хиляда души, щом е българин, трябва да го измъкнем, бе д*** ма**у!

Нямам думи!
Призовавам официално Осама Бен Ладен да кандидатства за българско гражданство!!!!
PtD написа:Абе ако ще да е утрепал хиляда души, щом е българин, трябва да го измъкнем, бе д*** ма**у!
PtD написа:Или пък руснаците дето освободиха заложниците в киното... Е, вярно, измряха половината заложници, ама какво пък, важното е, че се демонстрираха мускули.
Със сила тия неща не стават, момчета.
Мъро написа:http://news.ibox.bg/news/id_1459142449
Hell yeah
bikerider написа:@bluskanie: ми сладък си ми, едно такова наивничко пухесто-мъхесто
bikerider написа:@PtD: смени "семейство" с "племе" и нещата ще си дойдат на мястото.
@bluskanie: ми сладък си ми, едно такова наивничко пухесто-мъхесто :rofl:
bikerider написа:@PtD: смени "семейство" с "племе" и нещата ще си дойдат на мястото.
assgiver написа:За това говорим icon_agree.gif . И то всичко това на цената на няколко живота. Оферта а ?
PtD написа:Както е и във всяко нормално семейство - текат караници, разправии, но като дойде съседът да ги помирява - изяжда дървото и от двете враждуващи страни.
TOYAGA написа:PtD написа:Както е и във всяко нормално семейство - текат караници, разправии, но като дойде съседът да ги помирява - изяжда дървото и от двете враждуващи страни.
Тва по принцип е много характерно за циганите...
bluskanie написа:За няколкото страни в целия казус има удовлетворение. Което бе крайната цел. Всеки, според интереса...
PtD написа:TOYAGA написа:Тва по принцип е много характерно за циганите...
Ти го каза
screamBoy написа:прочетете пак шабададубада
TOYAGA написа:Стана ли гумата?
bluskanie написа:За няколкото страни в целия казус има удовлетворение. Което бе крайната цел. Всеки, според интереса...
bikerider написа:bluskanie написа:За няколкото страни в целия казус има удовлетворение. Което бе крайната цел. Всеки, според интереса...
Моя интерес е Соломон Паси, Надежда Михайлова и прочие тъпи путки и педераси да изгният в панделата, а не аз да плащам от джоба си обезщетения на медиците, когато осъдят България. Не че не ги заслужават - заслужават ги 100%, но не от моя джоб. Аз нищо не съм оплесква, нито кой да е от данъкоплатците. Е те тая заинтересована страна губи от цялата работа, ама нали не си знае груповия интерес и се радва с умиление на човешките радости....
Разбираш ли ме сега, сладък?
bikerider написа:Вече ми е все едно дали са имали някаква вина или никаква вина (за заразяването съм 1000% убеден, че им е лепнато), но цялата история е....
И не вярвам, че Кадафи е платил, защото Кадафи не е прост да се набутва с тия милиони. Първо щото всичко беше в долари (нали така) и после - прехвърлил е нещо от единия джоб в другия. Дори част от тия пари да се разгледат като наличност за плащане на дълга към България, ние всички пак сме ощетени, щото си дрънкаме колите по разбитите пътища, но се радваме когато ни ебат дружно. Да, защитихме си племенния интерес, "наш'те" бяха спасени. И?
bikerider написа:
Относно кинтите - ЕС и Саркози говорят друго. Кой лъже според теб? Аз вярвам повече на еврокомисарката и Саркози.
bluskanie написа:Викаш убеден си бил, че не са виновни, а? А сега, който много помни, веднага му идва пред очите ОНАЗИ тема за медиците, преди няколко месеца, където именно ти спореше за вината, и че не бива да сме сигурни в невинността на медиците... все пак си достигнал до нещо добро де![]()
bikerider написа:... но не смятам либийците за толкова тъпи, че да изберат най-невинните херувимчета на света за жертви.
did написа: И това е много хитра диктатура, скрита зад закони. Има закони, но те са така написани, че никой да не ги спазва. Дали ще се приложат или няма да се приложат за някое конкретно лице в конкретен случай зависи само от желанието на "едни хора".
TOYAGA написа:did написа: И това е много хитра диктатура, скрита зад закони. Има закони, но те са така написани, че никой да не ги спазва. Дали ще се приложат или няма да се приложат за някое конкретно лице в конкретен случай зависи само от желанието на "едни хора".
![]()
![]()
100%! На тва в казармата му се викаше "ебане по устав", а по принцип е яко дърт и яко ефикасен метод за управление на стадо. Овцата требе винаги да е в издънка - ошашавена и без да знае откъде ше й дойде всеки момент. докараш ли я до това положение, немаш грижи нататък...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта