Alpina написа:chill, тогава защо не беше направено преди 4-5 дена преминаването от газ на мазут?
И мислиш ли, че той с вълшебно килимче се транспортира?
Поне БДЖ малко ще намаже... хм дали не са те в дъното за тази история
chill написа:Alpina написа:chill, тогава защо не беше направено преди 4-5 дена преминаването от газ на мазут?
А защо да е било направено преди 4-5 дена? Какво ти дреме кои точно 2-3 дена ще стоиш на студено?
(ако примем, че хипотезата за мазута е вярна, разбира се)
Alpina написа:chill написа:Alpina написа:chill, тогава защо не беше направено преди 4-5 дена преминаването от газ на мазут?
А защо да е било направено преди 4-5 дена? Какво ти дреме кои точно 2-3 дена ще стоиш на студено?
(ако примем, че хипотезата за мазута е вярна, разбира се)
Хм, какво те води на мисълта, че е трябвало да стоиме на студено, ако е направено преди 4-5 дена?
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Alpina написа:Добре, ще перефразирам така:
Защо смяташ, че едно планово преминаване от природен газ на мазут, щеше да ни остави на студено?
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Да, както и очаквах не избяга от клишето.Ами ти като гласуваш и не си траеш и се обаждаш някой да го бОли нещо?Пълни глупости.Предполагам, че "държавниците", които визираш са от партията на Костов или Михайлова, нали?bikerider написа:@Jekov: като не гласуваш си трай и не се обаждай
Не ми е и не искам да ме клатят, затова отказвам да ги избирам.При положение, че няма нормален избор и нормален човек, който да избереш откъде на къде ще се водя по тъпата максима за "по-малкото зло".И теб ще те питам, на някой пука ли му, че си гласувал и не си траеш?И как по-точно не си траете?Не съм видял нищо подобно да се случва тук както в Гърция например.Това разбирам да не си траеш!Alpina написа:Явно на теб ти е все едно, кой те клати
TeDo_BaPHa написа::offtopic:
Ае не знам защо тая газова криза ми напомня на газовите камери![]()
Към момента астрономите се затрудняват да определят новата дата на сблъсък между двете галактики.
Все тая е... Изчислявал съм колко звезди ще се сблъскат директно при сблъсъка м/у две галактики и резултатът беше две (и то при идеалния случай - в който са най-много ударите) ... Е, ако счетем разни ефекти, че галактиките не са точно еднородни, броят може да нарастне малко, но общо взето няма да се получат кой знае колко интересни работиTOYAGA написа:Към момента астрономите се затрудняват да определят новата дата на сблъсък между двете галактики.
Днес?!![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта