[quote="bikerider"]
[quote="TOYAGA"]
[quote="skiman"]
Другарят Сталин го е казал(перефразирано)..Има куче ,има проблем.Няма куче, няма проблем!
Кучета по улиците и градинките нямат място.И не мога да разбера защо все ще се намери някой, който да ги защитава.След като ги обичате бъдете така добри да си ги приберете.Нищо лично!
Каква е разликата м/у бездомно и скитащо куче?Някой знае ли я?..защото според действащото законодателство скитащото куче е опасно и подлежи на евтаназия.Тези в София и други градове скитащи ли са или са бездомни?Само не се опитвайте да обяснявате,колко е нормално куче да подгони колоездач,дете,майка с количка...може да ви е гадно но когато една глутница нападна мен и жена ми с количката навремето,аз най-хладнокръвно застрелях най-напористото от тях.Другите мигом избягаха.След което отидох в 4-то РПУ и обясних(писменно) най-подробно случилото се.Знаете ли какво ми отговориха от там?Добре си направил.След което минаха и прибраха останалите.От тогава не съм ги виждал и градинката до блока ни вече е място за разхождане и игра на деца,а не на помияри!
[/quote]
Приятелю, линията ти на разсъждение е най-меко казано, опасна...
По същата тази логика, някой, който се гнуси от хора, разсъждаващи като теб, и с пълно право ги счита за вредни за децата и майките с колички, следва да те застреля най-хладнокръвно на улицата...
[/quote]
Именно, появи ли се някой такъв храбър стрелец, който предпочита да застреля кучето, вместо да отиде и да потърси сметка на този, чиято работа е било да изразходва данъците ни за да ги няма тези кучета, появят ли се достатъчно такива хора и саморазправата стане факт, оттам нататък да видим застреляни хора е въпрос на мигове. Дори мога да кажа кои ще са първите застреляни - такива като нас, които се опитат да спрат стрелците.
В случая съм съгласен - skiman се почувствал застрашен, живота му на косъм висял, застрелял кучето хубаво. Но виждате ли докъде води това. До Сталиновата логика. А тя не е за КУЧЕТАТА.
Много лесно се перефразира и много лесно се стреля. Да коментирам ли повече? Всички хора ли трябва да се изпозастрелят за да няма такава логика на света?
Щото точно както казва TOYAGA за мен проблема е, че мразя комунисти до немай къде, още повече разбрали-недоразбрали. Та по Сталиновата логика утре и аз ще застрелям skiman щото е проблем. Супер логика, супер съждения, супер светоглед.
@М1010X:

:beer:
Edit: skiman, сам каза че общината е проблема. сам цитираш Сталин. Чакаш ли нещо? Да, знам, че не е разрешен отстрела на общинари. А разрешено ли е тяхното бездействие и ПРЯКА отговорност за всички нахапани, заразени и.т.н?
Виждаш ли колко лесно мога да ти покажа ЖЕЛЯЗНА логика за това, че трябва да се застрелят общинарите? Да ама, аз винаги ще смятам, че ТРЯБВА да им се търси СМЕТКА за бездействието.
Другото е "смелост" породена от пистолета и затваряне на очите след намирането на изкупителната жертва - кучето. Кучето не е проблема, хората са.
@velco: никой тук не избира между кучетата и хората.
[/quote]
Байкрайдър-камбоецът:D
Те и американците(тях не можеш да наречеш комунисти) се почувстваха уплашени и застрашени от Ирак и кво стана?...Ако прочетеш малко по-внимателно поста ми ще разбереш за какво говоря.Първосигнално всеки може да реагира.

Човек не спира да си играе защото остарява, а остарява защото е спрял да си играе.