Тема за вицове, глупости и тн

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Мнениеот HepBeH_XaMcTep » Нед Фев 19, 2006 9:50 pm

Ето какво ще стане ако не си сменяте чорапите един месец.

ден 1: Прани чорапи - меки и миришат на омекотител - мразя ги.
ден 2: Чорапите нямат никакъв мирис...така е по добре.
ден 3: Като се събуя и доближа чорапите до носа понамирисват - няма да ги сменям.
ден 4: Като си махна обувките моментно ме лъхва "приятна" миризма на спарено - няма да ги сменям.
ден 5: Като се събуя майка ми пита дали нещо не е умряло в къщи...нещо си въобразява.
ден 6: Прибрах се и още от вратата баща ми извика "Да не си настъпил някое лайно?"...какво му стана на тоя човек.
ден 7: Котката се доближи до кракът ми, подуши го и припадна....?!?!?
ден 8: Майка ми отвори прозореца на стаята ми и започна да си мърмори нещо.
ден 9: Кучето на съседите като ме видя и избяга.
ден 10: Сестра ми започна да се задушава и се наложи наще да я карат в болница. В 3 през ноща дее*а само ми разбиха сънят!
ден 11: Приятелката ми дойде, отворих вратата да я посрещна и тя избяга (получих sms, че ме напуска)...това пък защо?
ден 12: Родителските тела ми заплашват - отвориха всички прозорци в къщи.
ден 13: Майка ми си събра багажа и се махна .... даже не разбрах кога е станало, още спях.
ден 14: Баща ми излезе за работа и вечерта се обади да ми каже, че отиват с майка ми на дъъъълга почивка...
ден 15: Съседите се оплакват, че от нас мирише на лошо.... така ли? аз не усещам нищо.
ден 16: Уличните кучетата избягават района около блока.
ден 17: Съседите до, под и над нас отидоха на почивка заедно ... абе какво им става на тия хора само забягват на накъде.
ден 18: Звъняха от ХЕИ, казаха ми, чеполучили множество оплаквания и щели да дойдат на проверка ако продължат...сигурно са сбъркали номера.
ден 19: Цветата в апартамента увяхнаха...странно вечра ги полях.
ден 20: Хората от входа масово се изнизват кой на вилата, кой на село....тука става нещо странно.
ден 21: Хлебарките напуснаха блока...такова изселение не бях виждал.
ден 22: Дойде пощальонът да ми връчи призовка...не го видях да излиза от блока. По новините вечерта видях, че бил в болницата според лекари от обгазяване....горкия сигурно е имало писмо бомба със задушлив газ.
ден 23: ХЕИ позвъни на вратата. Отварям и гледам двама души лежат в безсъзнание. Извиках бърза помощ. По новините нищо не казаха.
ден 24: Гражданска защита отцепва района...ха да не съм луд да тръгвам на някъде.
ден 25: Нещо ми е тежко в корема. Драйфа ми се.
ден 26: Тука нещо мирише на лошо...продължавам да драйф......
ден 27: .......
ден 28: .......
ден 29: .......
ден 30: Събудих се в някаква бяла стая завързан за леглото. Огледах се и видях как група хора с противогази разглеждат чорапите ми които стояха изправени до стената.
Изображение
Nikon d300 +Nikon 50mm f1.4, Tamron 17-50 2.8 +SB600 +Minolta 5400hs +RF-602
Аватар
HepBeH_XaMcTep

Рейтинг: 2000

Мнениеот Disturbed » Пон Фев 20, 2006 7:43 am

Ако видиш крадец, прати го в Пирогов да се мъчи
Disturbed

Рейтинг: 1195

Мнениеот RaveUnit » Вто Фев 21, 2006 6:25 pm

[img]http://free.bol.bg/kos/pics/skates_avatar.jpg[/img]
Човекът с косачката 37OH55V O773H \../{o.O}..l. Гот ми е сред тия идиопати в тая идиокрация
RaveUnit

Рейтинг: 1720

Мнениеот velco » Сря Фев 22, 2006 6:16 pm

Скъпа Лили,

Получих писмото ти – много се радвам че се чувстваш добре и че лечението на нервите ти в санаториума минава добре. Е, парите бяха малко множко за 4 седмици лежане и дърдорене с доктори, ама за това ще се караме като дойда да те посрещна на гарата. Само че ще се наложи да си ходим пеша до вкъщи, защото нещо ме беше яд на тебе и изтеглих всичките пари от банката, после ги пъхнах в един буркан и го зарових в мазето, а то сега е наводнено /за това после/ и не мога да стигна до буркана – та за трамвай или такси нямаме…
Иначе аз съм си много добре. Направо се изненадвам от себе си, как все по-добре мога да готвя. Вече дори няма нужда след ядене да ми изпомпват стомаха в болницата, както беше през първите два дена. Много обичам да си правя пържени картофки, само че не стават като в ресторанта – май другия път ще трябва да ги обеля предварително. Абе защо варя яйцата 2-3 часа и все не омекват. Ти май купуваш специални отнякъде. А, като споменах яйца, да ти кажа, значи тоя тефлонов тиган никаква работа не върши. Сложих да се пържат едни нищо и никакви яйца и отидох за биричка до ъгъла – е, мааалко да съм се позабавил, че срещнах Ванката и пихме по едно, ама най-много ме е нямало 40-50 минути. Като се върнах всичко се беше разтопило и станало на тефлонова палачинка, която обаче нещо не е вкусна. Иначе пожарникарите бяха доста учтиви... Като се махна пушека, се видя, че няма големи поражения, само котката вече не е бяла – и сега като ме усети, че отивам в кухнята, почва да се ежи, дере и бяга. Преди няколко дена исках да си стопля една консерва в микровълновата печка /25 минути на 1000 вата/, обаче консервата се взриви, ама направо изригна, мина като ракета през тавана на микровълновата, после и през тавана на кухнята и – баси майтапа – уцели съседа Попангелов точно, ама точно по топките /то пък за късмет точно по това време и той готвел обяда горе, че и по долни гащи моля ти се, щото му било много топло/. Пък вратичката на микровълновата, изтръгвайки се от пантите, счупи малкия телевизор, дето си го купи да си гледаш сериала докато готвиш. Ей, това ударната вълна не е шега работа.
Бе на теб случвало ли ти се е чинии да хванат мухъл. Как е възможно това само за три седмици. На мивката спокойно може да се изследват процеси на биологичното развитие на най-малко 3 вида буболечки. Но ти не се притеснявай – аз съм волеви човек и с доста труд си наложих да измия чиниите. Обаче твоя прехвален порцеланов сервиз на баба ти нищо не струва – не издържа и на 800 оборота центрифугиране в пералнята. Аз реших да икономисам ток и вода, и заедно с порцелана /вече на парчета, ама с много късмет и лепило от тях ще излезнат 1-2 чашки/ сложих и моите маратонки, отвертките и сатъра за пържоли. Обаче явно някоя от по-малките отвертки са минали през дупките на барабана и при центрифугирането са го застопорили /помниш ли тогава, когато на път за морето на магистралата включих задна скорост, нещо подобно стана и сега/ – та беше доста опасно и сатъра, излитайки от барабана, преди да се забие в стената, за малко да ме обезглави. Барабана изби стената на кухнята и сега е на двора, а пък от пералнята течеше още час и половина вода, щото не знаех къде е главния кран за спиране на водата, което обяснява наводнението в мазето.
Малко понацапах персийския килим в хола на едно място с кетчуп, сребърен лак за автомобили и маджун /за комбинацията не питай/, ама не е вярно че не излизало. С бензин всичко излиза, ама май не трябваше да пуша докато обработвам петното – сега има прогорена дупка.
А, реших да размразя хладилника и да разчистя леда в камерата. Значи с една шпакла, едно длето и чук могат направо чудеса да станат. Кьораво ледче не остана. Е, хладилника сега не изстудява, ами само топли, ама така пък ще имаме винаги топло ядене.
Вчера като се прибрах, видях че е влизал крадец. Много ме е яд за старото радио, което беше в банята и ми свиреше докато се бръсна, ама ще го преживея. Други мои работи не липсват. Ама друг път като ти казвам да си вземеш чантата с документите и банковите карти, че може да ти потрябват /нищо че отиваш в санаториум/ – да ме слушаш. Сега ще има да се разправяш и с полицията, и с банките, и с тъпи бюрократи, че и със съдилища. Щото мен пък кой дявол ме накара да сложа нотариалните актове на вилата и апартамента в същата чанта, не знам. Нали ги криехме в хладилника в оня плик, пък - както вече знаеш - хладилника го размразявах и чантата ти беше най-близо да пъхна документите... Гардеробите също са почти празни, ама за теб не е голяма загуба – нали все се оплакваше, че няма какво да облечеш.
Ох, да ти казвам ли, да не ти ли...? Aбе по-добре сега писмено, че после като си дойдеш не ми се разваля допълнително настроението. Та така: майка ти ритна камбаната. Получи удар. И защо, моля ти се. Ти знаеше ли, че тя имала любовна връзка със съседа Попангелов отгоре. И като дойде да вземе прането /аз и казах за пералнята, и че ако не изпере, ще дойда по лекясало бельо да те посрещна на гарата/, и като разбра, че той - вследствие на удара с консервата по ташаците - повече никога няма да може да си вдига оная работа, и прилоша и 10 минути по-късно вече я нямаше между живите. Аз си мислех да се обадя на бърза помощ, ама нали все пишат по вестниците, че много се бавели... те за 10 минути и без това нямаше да успеят. Погребението беше вчера, ама не можах да отида, защото нещо ме понаболяваше главата, ама ми мина, не се безпокой. Като се върнеш, може да я изкопаем и да я кремираме, както тя искаше. Пък пепелта ще сложим в един пясъчен часовник, та и тя да свърши малко полезна работа. Чакай, че се звъни на вратата...
Трябва да приключвам, че някакъв мутрест тип ми размахва нотариален акт за жилището, че от днес било негово и да не съм се правил на ударен. Ще отида да спя при Ванката, той и без това ме покани, че си бил купил нов 70-сантиметров телевизор – ще гледаме мача.

Чао и с любов
Твоето мишленце Стамат
:paperba: Proud member of the "Brown Paper Bag Team(tm)"
velco

Рейтинг: 1700

Мнениеот velco » Сря Фев 22, 2006 6:18 pm

Сред основните предимства на езика е фактът, че програмите, написани на Джава, работят на всички възможни платформи. Това уникално решение на дизайнерите на езика е вдъхновено от по-раншното им откритие, че аналният секс работи на всички възможни полове.
:paperba: Proud member of the "Brown Paper Bag Team(tm)"
velco

Мнениеот Sp0nG » Пет Фев 24, 2006 9:43 pm

[img]http://photo-forum.net/imgs/155/1_1140001942.jpg[/img]

:bowdown::bowdown::bowdown:
Трее ли да коментирам просто:dunno:
Аватар
Sp0nG

Рейтинг: 1912

Мнениеот bluskanie » Съб Фев 25, 2006 3:09 pm

[quote="Sp0nG"]

http://photo-forum.net/imgs/155/1_1140001942.jpg

:bowdown::bowdown::bowdown:
Трее ли да коментирам просто:dunno:
[/quote]

Е кво някви мили хора се събрали да хранят гълъбите. Кво толко :D
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот Disclaimer » Съб Фев 25, 2006 3:27 pm

не мога да разбера кое е странното в тази снимка ?!?!?;)
"Imagination is more important than knowledge."
Disclaimer

Рейтинг: 1200

Мнениеот boriss13 » Пон Фев 27, 2006 10:34 am

Мили Ваньо!

Ако четеш сега тази страница, това означава, че най-сетне ти е свършил интернета. Не се опитвай да звъниш на нашия доставчик или да бърникаш в настройките на браузъра.

Трябва да направиш следното:
- Върви в аптеката на ъгъла, купи лекарства за дядо - рецептите са в антрето, на лавицата под огледалото. Освен това, иди в "копейката" - вземи 2 пакета 1,5% мляко, кашкавал на резени и кутия чай. От плод-зеленчука до спирката купи 2 кг картофи, половин кило лук и 1 зелка. Запази всички касови бележки.
- Забравих си мобилния. Звънни на баща си на работа, кажи, че снимките няма да станат днес. Предай му също, че го моля да вземе прането от химическото на връщане от работа. Преди да звъннеш пусни програмата с иконка на телефон (на десктопа в горния десен ъгъл) и запиши отговора на татко си във файл с разширение *.wav.
- Напиши си домашните - туй че имаш само по математика не е повод да го оставяш за довечера. Страници от учебника - 116, 121 и 118. Внимавай с трета задача - трябва да съставиш уравнение, а не да докарваш отговора под задачата (и без туй в него има печатна грешка). На останалите задачи не са дадени отговори.
- След това си разтреби стаята. Като прибереш всичко, преброй частите на конструктора в пластмасовата кофа, броя дискове с игри на лавицата, броя колички в кутията и броя роботчета.
- След това можеш да отвориш браузъра и да напишеш като адрес http://получените
числа, разделени с точки.
- Ще ти се отвори таблицата за управление на акаунтите на нашата домашна подмрежа. За да получиш достъп до нея, въведи в прозорчето "парола" отговорите на втора, трета и първа задача от учебника.
- Намери в лявата колонка нашия IP и внимателно въведи в съседното прозорче /където е "начин на разплащане - с карта"/ двете последни цифри от всяка касова бележка (от кода, който е най-долу): общо за зеленчуци, чай, мляко+хляб, сустак, флексалис и билкова настойка. Допълни до края с нули и натисни бутона "ОК".
- След това можеш да ползваш интернет отново. Ако случайно се обади ядосан чичко, който твърди, че е "системен администратор" и почне да псува в слушалката, пусни му записа на отговора на баща ти от файла.

Надявам се, че ще успееш. А аз като се върна довечера, ще ти разкажа приказка как една малка хакерка със своята група някога разбивала сървърите на Майкрософт и на арабските тер=C
Най-дългите пътешествия най-често започват с думите: "Зная по-кратък път!!!"Изображение
Аватар
boriss13

Мнениеот Quiz » Пон Фев 27, 2006 11:43 am

[quote="Disclaimer"]

не мога да разбера кое е странното в тази снимка ?!?!?;)
[/quote]

Автор - Марин Стефанов Каравелов
"Бодигардовете на Георги Илиев чакат пристигането на ковчега му преди поклонението в църквата Св. Георги"

Снимката е номинирана за снимка на годината в раздел "Репортажна фотография", наистина и аз смятам, че е коментара е излишен!

:offtopic:
P.S. За тези които проявяват интерес, цялата фотографска изложба в Националната художествена галерия (включваща и тази снимка) си струва да се види :)
:offtopic:
Аватар
Quiz

Мнениеот PtD » Пон Фев 27, 2006 12:46 pm

Kато стана дума за Карлссон:

В: Коя е най-изстрадалата родилка на света?
О: Майката на Карлсон, който живее на покрива!
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот boriss13 » Пон Фев 27, 2006 12:53 pm

...и как е измислен климатика???

:Карлсон при опит да излети от стаята, се заклещил на прозореца... :evil:
Най-дългите пътешествия най-често започват с думите: "Зная по-кратък път!!!"Изображение
Аватар
boriss13

Мнениеот Blackdog » Пон Фев 27, 2006 1:02 pm

В: Как се нарича човек който не ползва презерватив?
О: Баща!
There's a lady who's sure ...
Blackdog

Рейтинг: 1200

Мнениеот Sp0nG » Сря Мар 01, 2006 1:27 pm

:roll2:Малко цитати от разговори в IRC:

cS^MaSTa is [email protected] * Vladimir Stoqnov
cS^MaSTa on #sofia #bulgaria
cS^MaSTa using irc.techno-link.com Always Stable - Always Online
cS^MaSTa End of /WHOIS list.

<roxer> zdravei vladko
<cS^MaSTa> otde mi znae6 imeto wE?
<roxer> znam mnogo neshta za teb vladko
<cS^MaSTa> znae6 ti
<cS^MaSTa> bqqi ottuka we!!
<roxer> familiqta ti stoqnov li e?
<cS^MaSTa> otde znae6 we?!?!?!?!?
<roxer> kazah ti, znam mnogo za teb
<cS^MaSTa> ti da ne si nqkoi haker??
<roxer> da, i v momenta sym ti v pc-to
<cS^MaSTa> HAHAHA za malko da povqrvam 4esno!!!
<roxer> dobre, ako ne bqh vytre, otkyde shtqh da znam che v C: imash papka "Windows"?
<roxer> proveri ako iskash
<cS^MaSTa> hmmm
<cS^MaSTa> imam takava da
<cS^MaSTa> brat ti 4esno li si ma haknal???
<roxer> imash i papka "My documents"
<cS^MaSTa> ei BRAT PLS NI6TO NE TRII
<cS^MaSTa> brat mi 6a ma ubii!!!!!!
<roxer> ama az veche zapochnah da triq
<cS^MaSTa> EI PEDAL MAIKA TI 6TE EBA
<cS^MaSTa> BRAT MI E PO GOLQM HAKER OT TEBE I E HAKVAL MIKROSOFT
<cS^MaSTa> MNOGO VNIMAVAI 6TOTO TOI E LUD I 6TE TE RAZBERE KOI SI I 6TE TI PREEBE PC-TO!!
<roxer> po-dobre da go napravi byrzo, veche pochti vsichko ti iztrih
* cS^MaSTa has quit IRC (cs for life!)
:D:D:D

<theVirus> basi... s edna hodih 9 meseca
<theVirus> edin den kato bqh bolen doide v nas s razni kurabiiki i kaseta sys The simpsons (liubomoto mi
<theVirus> dokato gledahme kasetata i qdqh kurabiikite
<theVirus> nqkyde po sredata izvednyj se smeni.. beshe zapisano kak tq duha na nqkyv
<theVirus> posle toi i svyrshi v ustata
<theVirus> a tq pogledna v kamerata, kaza "zarqzvam te. da ti e sladko." i izpliu vsi4ko v kupa sys smes za kurabiiki...

<Adri789> abe tiq compiutar4eta dolu mnogo me draznqt kato migat!! nqkoi znae li kak da gi spra?
<m|ch> da
<m|ch> dqsno kopche i Disconnect
<Adri789> oki 10x
* Quits: Adri789 (Connection reset by peer)

(miro20) she wali
(jetscope) to veche vali
(jetscope) imash lag

<welcum> da be
<welcum> SUPER
<welcum> imam drivers za cd-to
<welcum> NO SA NA CD
Аватар
Sp0nG

Мнениеот Jacket » Сря Мар 01, 2006 6:42 pm

[img]http://img.photobucket.com/albums/v620/theweaselking/0004bcws.gif[/img]
Аватар
Jacket

Мнениеот Alien » Чет Мар 02, 2006 7:21 pm

Руска ученичка от Санкт Петербург и баща й смятат да предприемат действие, с което да задължат министерството на образованието да предлага алтернативи на теорията за еволюцията на Дарвин. Това пише в днешния си брой вестник "Известия".

15-годишната Маша Шрайбер и баща й Кирил смятат, че обучението в часовете по биология на основата на една единствена теория за еволюцията лишава от свободата на съзнание и религиозно изповядване, които са гарантирани от конституцията. Според тях министерството трябва да пренапише учебниците и в тях да включи креационизма и други тези, обясняващи произхода на човека.

"Стигнах до заключението, че теорията на креационизма е много по-логична. Повечето от големите религии споделят тази гледна точка", заявява Кирил Шрайбер. Трима адвокати, представители на православната, мюсюлманската и еврейската общност, ще помагат на Маша и баща й в процеса срещу министерството. Маша сподели, че не е уведомила учителката си по биология за решението. "Не искам да й причиня болка. Тя обича предмета си", каза момичето.

:banghead::banghead:
Добре, признавам си, че светът, в който живеем е безкрайно интересен. Продължавам да се изненадвам.
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот PtD » Чет Мар 02, 2006 9:28 pm

[quote="Alien"]

:banghead::banghead:
Добре, признавам си, че светът, в който живеем е безкрайно интересен. Продължавам да се изненадвам.
[/quote]

Не бъди кон с капаци. Еволюционистичната теория не е задължително вярна, макар и да е много вероятна. Има още около 663471347 (всъщност безкрайно, но изброимо много ;)) броя теории, които не противоречат на доказателствения материал. Ето една: Велко ни сънува. Докажи обратното, ако можеш :emlaugh:
Аватар
PtD

Мнениеот mih » Чет Мар 02, 2006 9:57 pm

[quote="PtD"]
Ето една: Велко ни сънува. Докажи обратното, ако можеш :emlaugh:
[/quote]

аз бих оборил само това, че името му е Велко
;):)
Революция в главата!
Аватар
mih

Рейтинг: 1897

Мнениеот HepBeH_XaMcTep » Пет Мар 03, 2006 11:53 pm

Изображение
Аватар
HepBeH_XaMcTep

Мнениеот URNEST » Съб Мар 04, 2006 8:23 pm

[img]http://photo.pinkbike.com/photo/744/pbpic744411.jpg[/img]
това ако не е за тази тема
Аватар
URNEST

Мнениеот PtD » Нед Мар 05, 2006 1:21 am

[quote="mih"]

аз бих оборил само това, че името му е Велко
;):)
[/quote]

Докажи де :D;)
Аватар
PtD

Мнениеот Sp0nG » Нед Мар 05, 2006 1:57 pm

[img]http://www23.big.or.jp/~pepsi/omoro/baloon.jpg[/img]
Аватар
Sp0nG

Мнениеот HepBeH_XaMcTep » Пон Мар 06, 2006 8:18 pm

[img]http://photo.pinkbike.com/photo/745/pbpic745240.jpg[/img]
Изображение
Аватар
HepBeH_XaMcTep

Мнениеот layne » Пон Мар 06, 2006 8:31 pm

За това образованието в Бг е в такова състояние ;)
:hbang:
Не е толкова яко да караш , колкото гадно е да не караш!
"Всичко е консуматив!"
www.ram-bikes.com
layne

Мнениеот Admin » Пон Мар 06, 2006 9:00 pm

Викаш най-много някой художник да се пръкне, а? :rofl:
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот mih » Вто Мар 07, 2006 7:14 am

[img]http://www.cinema.bg/sff/2002/images-movies/the_day_i_became201.jpg[/img]
Революция в главата!
Аватар
mih

Мнениеот Admin » Вто Мар 07, 2006 9:48 am

Милене, това не беше ли за Bike Girls, бе? :D:D
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот boriss13 » Вто Мар 07, 2006 12:51 pm

http://games.kefche.com/play/game/1260/

:drunk::drunk::drunk::beer::beer::beer:
Аватар
boriss13

Мнениеот mih » Сря Мар 08, 2006 8:45 pm

[quote="Admin"]

Милене, това не беше ли за Bike Girls, бе? :D:D
[/quote]

ее, не, тия са си Bat-Girls :lol:
Революция в главата!
Аватар
mih

Мнениеот RaveUnit » Чет Мар 09, 2006 12:08 am

всъщност къф им е проблемния на 14 годишните ?
я вижте тоя пич колко си е добре !!
http://www.break.com/movies/patiencechild.html
Човекът с косачката 37OH55V O773H \../{o.O}..l. Гот ми е сред тия идиопати в тая идиокрация
RaveUnit

Рейтинг: 1720

ПредишнаСледваща

Назад към Други