За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5
Мъж си купил ново БМВ и го подкарал с висока скорост. След малко обаче забелязал преследващата го полицейска кола с включена червена лампа. Шофьорът си казал "Аз съм с БМВ, няма начин да ме стигне" и ускорил още повече. След няколко минути преследване обаче решил, че така си влошава положението, отбил встрани и спрял. Полицаят приближил и казал: - Добрее. Днес имах тежък ден, края на смяната ми е, освен това е петък, 13-ти. Не ми се пишат разни актове и фишове, така че ако ми дадеш за превишената ти скорост добро обяснение, каквото не съм чувал досега, те пускам да си ходиш. Шофьорът помислил и казал: - Предната седмица жена ми избяга с един полицай. Уплаших се да не би да ме гони, за да ми я върне. Полицаят казал: - Приятна събота и неделя!
Руснак чул по телевизията, че в Сибир е -60. Звъни моментално на приятеля си чукча и го пита: - Абе к'во праите там на тия -60, бе? - К'ви -60 бе, -40 е - отговорил чукчата. - Е как -40, по телевизията казаха, че е -60. - Е, навън сигурно е -60 - засмял се чукчата.
повече информация и снимки има в майспейса и фейсбука,ако някой се интересува да рови там.имам и скайп: wicked_and_wild,за повече контакти ползвайте разклонител
Един човек имал проблем с това, че много често употребявал "Да еба". Влиза в магазин за хранителни стоки и казва на продавачката - Г-жо да еба, дайте ми едно пиле да еба. Продавачката се възмутила и се развикала: - - Ама господине какви глупости говорите. Клиентът продължил да настоява: - Г-жо да еба, аз не искам вас да еба искам едно пиле да еба. Продавачката не издържала и викнала полицая да се справи с клиента. Полицая вкарва клиента в една стая и го пита какво иска от продавачката. Клиентът обяснява; - Господин полицай да еба, аз казах на продавачката да еба да ми даде едно пиле да еба, тя си помисли, че искам нея да еба и накрая изивка вас да еба. Полицая сърдито: - Седнете господине. - Ама аз мога и прав да еба. - отговаря клиентът.
ТАЙНАТА Никога не излизаш с намерение да паднеш, затова винаги слагай каска.
18 Срещат се двама приятели в бара. Единият седи и тъжно пие. Другият го пита: - Какво става? Защо си така унил? - Ами... как да ти кажа, вчера правихме за първи път секс с новата ми приятелка... - Че какво лошо има в това? Даже си е супер! - Е да, ама тя ми каза по едно време - "хайде да го направим като по филмите". - И ти? - Ми аз какво, оправих я анално и свърших в устата и. Така се разбра, че не гледаме едни и същи филми...
Учителката дала за домашна работа на децата да напишат изречение в рима.На другия ден започнала да ги изпитва. -Марийке? -Вчера скочих в реката и си намокрих краката. -Браво!Иванчо, какво е твоето изречение? -Вчера скочих в саламура и си намокрих краката. -Но, Иванчо то няма рима. -Е, малко беше саламурата...
ТАЙНАТА Никога не излизаш с намерение да паднеш, затова винаги слагай каска.
Две мишки ръфат лентата на филма "Хари Потър и Философския камък" в мазето на едно кино в София. Едната мишка пита: - Как ти се струва? - Ами, да ти кажа честно, книгата ми хареса повече...
Седи си Мечо Пух на един пън на полянката и яде шоколадова вафла.При него пристига Прасчо и го пита: - Мечо, защо е толкова кафява тая вафла? - Ами ... защото я ям вече за трети път.