boriss13 написа:То на културния човек не му трябват закони, а за простака законите са за да се нарушават.
Andy3 написа:Има в http://www.tashev-galving.com/tg/opencms/menu/bg/ при електроматериалите са, кутия с 5 цвята по Хна брой от цвят. Размер само 2,5мм имаше преди, дължината май на 200мм.
boriss13 написа:То на културния човек не му трябват закони, а за простака законите са за да се нарушават.
Andy3 написа:Имах предвид като отидеш на място, в каталога им не знам къде се намира като артикул.
LongAndYoung написа:...
Ами не мога да го намеря или съм тъп или съм адски тъп
hrissim написа:LongAndYoung написа:...
Ами не мога да го намеря или съм тъп или съм адски тъп
http://tashev-galving.com/tg/faces/open ... ?kind=1022
Кабели и аксесоари->Връзки за кабели->Връзка за кабел L= 150 мм
Отне ми 20 секунди
Reactor написа:В краен случай взимаш бели!
Взимаш си спрей според желанията и си готов
Благодаря за помощаНо сега ми е въпроса как или от къде да ги купя
![]()
...
Благодаря за помощаНо сега ми е въпроса как или от къде да ги купя
![]()
...
Къде живееш в София, за да ти ги донеса?
LongAndYoung написа:Reactor написа:В краен случай взимаш бели!
Взимаш си спрей според желанията и си готов
Ами ок , ама като ги сгънеш се напуква боята и пада
Ами в кв. Надежда 1И въпроса ми е колко струва пакета ?
![]()
hrissim написа:За теб - без пари и доставка до адрес.![]()
Reactor написа:Е,писах - само в краен случай
Ако боята е на подходящата основа,тя се слива с пластамасата на опашката и няма мърдане
Ти сега тук ебаваш ли се с мен
hrissim написа:За теб - без пари и доставка до адрес.![]()
hrissim написа:Стъпка1:
Звънваш утре в работно време на служебните телефони на Ташев-Галвинг и питаш за наличност, по цветове и цена.
Ако си удовлетворен от получената информация след Стъпка1 предприемаш:
Стъпка2:
Отиваш до магазина и си купуваш нужното количество.
LongAndYoung написа:...Но един приятел каза че и в Praktiker продавали
hrissim написа:LongAndYoung написа:...Но един приятел каза че и в Praktiker продавали
То и в месарницата зад ъгъла продават, ама само розови![]()
Andy3 написа:Миналата седмица имаше налични. Цената мисля, че беше нещо между 8-12 лв. за кутия.
Преди да звънна в Ташев ще ходя до Всичко за дома .. Там ще питам дали имат освен бели и черни , други цветове свинскиАко нямат чак тогава звънкам на тея ташев
LongAndYoung написа:Andy3 написа:Миналата седмица имаше налични. Цената мисля, че беше нещо между 8-12 лв. за кутия.
Ок , информирах се достатъчно. Благодаря за допълнителната информация Анди![]()
Andy3 написа:LongAndYoung написа:Andy3 написа:Миналата седмица имаше налични. Цената мисля, че беше нещо между 8-12 лв. за кутия.
Ок , информирах се достатъчно. Благодаря за допълнителната информация Анди![]()
Няма проблем, някой път ще почерпиш 10-тина червени опашчици.
vpravov написа::offtopic:
Хехехехее... много готина дискусия! Толкова не съм се смял скоро. @hrissim
Що да е OffTopic ?
Що да е OffTopic ?
След толкова забава - какво стана - намери ли си цветни св. опашки и на каква цена?
taurus13 написа:Честно да ти кажа, аз не бих си слагал цветни свински опашки. Публична тайна е, че са в пъти по-канцерогенни от белите и черните - китайците влагат оцветители, които са силно отровни вещества - особено опасни са червеното и зеленото багрило. а пък кобалт 60 е супер радиоктивен метал ?
Аз лчино ползвам само бели опашки, макар че и черните са относително безопасни - при тях в пластмасата се слагат сажди. Сега зависи от какво са саждите - ако с обикновени от някое дърво, няма проблем, обаче пък знаеш ли ги какво горят китайците. Те както са около милиард, може и от крематориумите да ги взимат тия сажди.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 6 госта