Часовник TCM

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Часовник TCM

Мнениеот SPA » Вто Ное 22, 2005 12:44 am

Днеска се сдобих със следния часовник TCM:

http://www.tchibo.co.uk/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/uk/-/GBP/TdUkDisplayProductInformation-Start?ProductSKU=0002687&Entry=gewinnpopup

Предполагаема цена по магазините около 50лв.

Има следните неща:
1. 2 независими времена.
2. Компас с точност до 1 градус.
3. Барометър.
4. Термометър. Показване в целзий и фаренхайт.
4. Система за предугаждане на времето т.е. опитва се да познае какво ще е.
5. Надморска височина със възможност на запаметяване на точки - дата, време, височина. Максимална височина и нещо средно или сборно и аз не знам още. Показва във метри и фута.
6. Хронометър със възможност за междини времена. Пазене на на определен брой засичания - максималниа брой междини точки във всичките засичания са 100. Даване на средно време на междините точки за всяко от засичанията.
7. Две аларми които може да се нагласяват по избор на едно от двете времена.
8. Водоустойчив (поне в банатя издържа) :8D:.
9. Бързо и лесно сменяне на батерията без да развиваш болтчета - 3V - като при дъните платки на компютрите е.
10. Светещ илюминатор.

Та за какво го споменавам това тука? Ами много от нас карат, ходят, кятерят и т.н. И един такъв уред би бил много полезен. Още повече, че цената му е 4-5 пъти по малка от такъв Casio. Сега остава да бъден проверен във времето как ще се държи. Знам за човек ходил в Килиманджаро със същият, който е много доволен от часовника. Надявам се да съм бил полезен на някой.
:wavey:.......................................................................:tophat:
SPA

Рейтинг: 2000

Мнениеот climb » Вто Ное 22, 2005 1:39 am

Ако кажеш и от къде си го взел/къде може да се намери.
Аватар
climb

Рейтинг: 1700

Мнениеот SPA » Вто Ное 22, 2005 1:43 am

[quote="climb"]

Ако кажеш и от къде си го взел/къде може да се намери.
[/quote]

Пловдив - има два склада на TCM + магазинчета (едно до колелото на гарата, едно зад халите). Специално на мен ми го донесоха през човек от TCM склада на Айвън 7. Така, че потърси го по тези места ако си от Пловдив. Иначе търси в местните магазини на TCM.
:wavey:.......................................................................:tophat:
SPA

Рейтинг: 2000

Назад към Други