Nightwolf, теб тези коментари не те ли притесняват? Не те ли притеснява, че човек като bikerider, когото нито ти, нито онези, писали по негов адрес, познавате лично, бива окачествен като някой мастит дебеловрат бизнесмен с черна G-класа [b]само защото е против Атака?[/b] Не те ли притеснява, че по същия начин ако Атака дойде на власт, лидерите й могат да кажат за всеки нормален човек (а Марто е точно такъв, както и аз, както и останалите, писали по темата), че понеже го е страх от принципите на Атака или просто не ги споделя в този им вид, той е еди какъв си и заслужава я бой, я затвор, я кой знае какво?! И очевидно следовниците на тази партия ще се радват на подобно отношение към инакомислещите. Не те ли притеснява това, поне малко? Изобщо ли не си забелязал, че обикновено всяка диктатура от познатите до момента е започвала именно по подобен начин - със щедри обещания за подръжниците й и омраза към инакомислещите, които се явяват противници на "революцията" и, за да не изглеждат прекалено пъстро, което би било подозрително, обикновено биват слагани под някакъв общ знаменател (в случая или са политици/богаташи, или са такива, които се облагодетелстват от/чрез тях). Не знам за теб, ама на мен такава червена лампа ми свети пред очите, че се чудя някои хора слепи ли са, що ли... В тази връзка, благодаря че поне не си публикувал източника, току виж бяха обявили сайта и форума за народни врагове
Тъй като виждам, че темата започва да се превръща в продължение на предишната, гответе се за заключване