Admin,отключи темата.

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Admin,отключи темата.

Мнениеот Гост » Пон Мар 13, 2006 10:16 pm

Не виждам защо я заключи.Могат да се кажат още много неща,а смисъла е да разбираме истината и да се научават нови и нови неща.Все пак темата е и за национализъм и патриотизъм,такива думи и явления винаги ще има и те са много важни.Става дума за БЪЛГАРСКИЯ национализъм и патриотизъм.Ние сме част от него.Темата е много важна защото в нея се засягат неща от живота и е нормално да има препирни(от които само аз съм потърпевш:))както и естествен заряд.Това може да доведе до по-остър език,но в границите на нормалното естествено.Както и да е,темата стана достатъчно обемна и това е доказателство,че е интересна,знаеш го.Затова те моля да я отключиш за да може да се говори по тези важни въпроси,засегнати в нея,и по други настоящи и предстоящи,касаещи ни като български граждани.Ако ми уважиш молбата-добре,ако не-аз ще уважа решението ти.;)
Гост

Мнениеот Rancid » Пон Мар 13, 2006 10:19 pm

Ти да си чувал за PM?
Изображение
Аватар
Rancid

Рейтинг: 1710

Мнениеот Admin » Пон Мар 13, 2006 10:31 pm

Nightwolf, прав си, и както вече забеляза, мен също живо ме интересува обществения живот, но и другото е вярно, че това си е форум за планинско колоездене. И друг път съм допускал политически теми в Други, и съм участвал в тях, знам че е важно да се говори по тия въпроси, но има и други места, където това може да става и е далеч по-подходящо да става там. Разликата е, че там хората си отиват със заряда и знаем какво става обикновено. При нас, смея да твърдя, нещата протекоха доста по-културно, което е чудесно, но мисля, че ако продължаваме да задълбаваме, включително и с други политически теми, просто ще трупаме напрежение и неприязън, а не беше това целта на форума Други, когато го направихме.
Затова мисля, че седем дълги страници стигат, като за форум за планинско колоездене. Еденственото, което ще кажа в заключение е, че според мен когато в едно общество нещата стигнат дотам, че за политика да се говори и спори навсякъде, дори във форуми за планинско колоездене, значи проблемите са сериозни. Казвам го с огорчение.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Мнениеот hlebarka » Пон Мар 13, 2006 10:36 pm

[quote="Nightwolf"]
и е нормално да има препирни(от които само аз съм потърпевш:))
[/quote]

Е, ти пействаш всичките размисли, умозаключения и програми на атака, т.е. не си сам, хич и не се оплаквай.
stvarnost nam je crno-bela, a budućnost siva
Аватар
hlebarka

Мнениеот TOYAGA » Пон Мар 13, 2006 10:59 pm

[quote]Е, ти пействаш всичките размисли...[/quote]

... и страсти!
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот Гост » Вто Мар 14, 2006 12:00 am

Разбирам,но тази тема се появи на бял свят слез митинга на АТАКА.Не е изключено след следващото важно събитие,напрежението от обществения живот отново да избие във вид на друг пост на политическа тематика.Всеки следващ ли ще бъде заключван?Разбирам,че според вас това петни по някакъв начин форума,но пък същевременно е и много важно.Темата например може да е в раздел "ДРУГИ" и да се казва "Държава" или нещо от сорта.Ще бъде само за тези,които се интересуват,никой няма да е задължен да участва в дискусиите провеждани там.Помислете си все пак.:peace:
Гост

Мнениеот Admin » Вто Мар 14, 2006 12:25 am

Ако има такава тема, тя ще се казва "политика", защото разликата е доста съществена ;) Не смятам, че темата петни форума. Смятам, че политическите теми предизвикват напрежение, което е напълно излишно - не по принцип (защото за мен е съвсем нормално в България политиката да предизвиква напрежение между хората), а в нашия форум, тъй като неговата тематика си е съвсем друга. Разбираш ли, колкото и да е важна политиката, тъпо е да се караме заради нея във форум за планинско колоездене. Все още не съм решил окончателно за следващи подобни теми, но не е нормално една политическа тема да е сред най-активните теми в последната седмица, по-активна от колоездачните теми. Т.е. от гл.т. на обществените проблеми може и да е нормално, но тук все пак се събираме не да нищим тях, а да се посветим на любимото си хоби/спорт/занимание. Това е. :)
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот NovemberCharlie » Вто Мар 14, 2006 12:10 pm

Подкрепям Admin, все пак той има единственото право да определя допустимостта на темите във форума, както и да ограничава развихрянето на страстите.
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот bikerider » Вто Мар 14, 2006 1:25 pm

[quote="Nightwolf"]

Не виждам защо я заключи ... blah blah само аз съм потърпевш
[/quote]

Малиииии :rofl:
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот Гост » Вто Мар 14, 2006 1:57 pm

[quote="bikerider"]

[quote="Nightwolf"]

Не виждам защо я заключи ... blah blah само аз съм потърпевш
[/quote]

Малиииии :rofl:
[/quote]

:censored::yawn2::censored:
Гост

Мнениеот Гост » Вто Мар 14, 2006 2:05 pm

@bikerider,може да видиш първите мнения изказани по твой адрес(без да се засягаш;))

http://atakabg.net/index.php?topic=5299.0:wavey:
Гост

Мнениеот bikerider » Вто Мар 14, 2006 2:12 pm

<offtopic>

[quote]
Повече от ясно е, че този, който е дал отговорите страх го гони от тия 20 принципа, много е богат, [size=167]има какво да губи -> бизнесът му е тъмен[/size], свързан е с някоя политическа сила и най-вече - от привилегированите е - т.е. или е турчин или е циганин, а най-вероятно е евреин.
[/quote]

Ахахахаха :roll2::lolup::rofl::rofl:
без коментар :lolup::lolup::lolup:

@all: прощавайте, но не се сдържах :rofl::rofl::rofl::rofl:

Edit:
@Admin: отбелязвам за протокола, че никой не е искал съгласието ми да ме цитира. не съм и очаквал друго де...

</offtopic>
Аватар
bikerider

Мнениеот velco » Вто Мар 14, 2006 2:59 pm

:rofl::rofl::rofl:

Nightwolf: Голямо благодарско, тава направо изби рибата ...

bikerider: Разкрит си, долен, тлъст, богат мелез от евреин и циганка. :rofl::rofl::rofl:

Редакция: Само малко ми рaзваля настроението мисълта, че човекът може да се е бъзикал. Или просто на моято почтена възраст съм все още много наивен докъде може да стигне човешката/българската простотия.
:paperba: Proud member of the "Brown Paper Bag Team(tm)"
velco

Рейтинг: 1700

Мнениеот NovemberCharlie » Вто Мар 14, 2006 3:11 pm

[quote="bikerider"]

<offtopic>

[quote]
Повече от ясно е, че този, който е дал отговорите страх го гони от тия 20 принципа, много е богат, [size=167]има какво да губи -> бизнесът му е тъмен[/size], свързан е с някоя политическа сила и най-вече - от привилегированите е - т.е. или е турчин или е циганин, а най-вероятно е евреин.
[/quote]

Ахахахаха :roll2::lolup::rofl::rofl:
без коментар :lolup::lolup::lolup:

@all: прощавайте, но не се сдържах :rofl::rofl::rofl::rofl:

Edit:
@Admin: отбелязвам за протокола, че никой не е искал съгласието ми да ме цитира. не съм и очаквал друго де...

</offtopic>
[/quote]

А аз да си мисля, че си нормален. Гад си ти байкрайдър!:rofl::rofl::rofl::beer::beer::beer:
Съжалявам приятелю, но не можах да не се потреса!:DЕбати малоумниците!
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот Admin » Вто Мар 14, 2006 4:05 pm

Nightwolf, теб тези коментари не те ли притесняват? Не те ли притеснява, че човек като bikerider, когото нито ти, нито онези, писали по негов адрес, познавате лично, бива окачествен като някой мастит дебеловрат бизнесмен с черна G-класа [b]само защото е против Атака?[/b] Не те ли притеснява, че по същия начин ако Атака дойде на власт, лидерите й могат да кажат за всеки нормален човек (а Марто е точно такъв, както и аз, както и останалите, писали по темата), че понеже го е страх от принципите на Атака или просто не ги споделя в този им вид, той е еди какъв си и заслужава я бой, я затвор, я кой знае какво?! И очевидно следовниците на тази партия ще се радват на подобно отношение към инакомислещите. Не те ли притеснява това, поне малко? Изобщо ли не си забелязал, че обикновено всяка диктатура от познатите до момента е започвала именно по подобен начин - със щедри обещания за подръжниците й и омраза към инакомислещите, които се явяват противници на "революцията" и, за да не изглеждат прекалено пъстро, което би било подозрително, обикновено биват слагани под някакъв общ знаменател (в случая или са политици/богаташи, или са такива, които се облагодетелстват от/чрез тях). Не знам за теб, ама на мен такава червена лампа ми свети пред очите, че се чудя някои хора слепи ли са, що ли... В тази връзка, благодаря че поне не си публикувал източника, току виж бяха обявили сайта и форума за народни врагове ;)

Тъй като виждам, че темата започва да се превръща в продължение на предишната, гответе се за заключване :D
Аватар
Admin

Мнениеот TOYAGA » Вто Мар 14, 2006 4:21 pm

Mарто, отдавна те подозирах аз тебе... :irked: Че си турчин или циганин ми беше почти ясно, но не предполагах че си [b]И[/b] евреин, твойта кожа...

Добре че има бдителни граждани като Jordan_13. Хвала на такъви!
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот NovemberCharlie » Вто Мар 14, 2006 4:24 pm

[quote="TOYAGA"]

Mарто, отдавна те подозирах аз тебе... :irked: Че си турчин или циганин ми беше почти ясно, но не предполагах че си [b]И[/b] евреин, твойта кожа...

Добре че има бдителни граждани като Jordan_13. Хвала на такъви!
[/quote]

И негър, и негър е.....:D
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот bikerider » Вто Мар 14, 2006 5:03 pm

ROFLMAO :roll2::rofl::rofl::rofl:

:beer:

Edit: влезнАх у списъко :roll2:
Аватар
bikerider

Мнениеот kotka12 » Вто Мар 14, 2006 5:19 pm

@bikerider
Възнамерявам да ти експроприирам Banshee-то:angel2:
Според мен такъв велосипед не може да принадлежи на тлъст неочорбаджия като теб, а мястото му е под гъзенцето на някой от работническата класа, някой пролетарий като МЕН:smash:
Затова ще се свържа с теб по icq, за да уточним как да стане аджеба преминаването в ръчичките ми на това империалистическо магаренце:wavey:
:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
Ми сега как ше седна да пия бира с теб, като се оказа, че си такова чудо
:beer:
@Nightwolf
мерси за смеха
The best-laid schemes o' mice an' men gang aft a-gley

http://s2.bg.gladiatus.com/game/c.php?uid=54478
Аватар
kotka12

Рейтинг: 1980

Мнениеот Admin » Вто Мар 14, 2006 5:29 pm

Абе, много умрел оня форум, бе! :D Още си стоят само три отговорите, а вижте ние тука колко натворихме вече :bouncy:
Аватар
Admin

Мнениеот did » Вто Мар 14, 2006 5:39 pm

[quote="Admin"]

Абе, много умрел оня форум, бе! :D Още си стоят само три отговорите, а вижте ние тука колко натворихме вече :bouncy:
[/quote]

тва е щото тука заключват.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Гост » Вто Мар 14, 2006 6:07 pm

Смей се,смей се народе!И без това само това ти остана...Въпреки всичко България ще пребъде!!:beer:
АТАКА!!!
Гост

Мнениеот Гост » Вто Мар 14, 2006 6:10 pm

[quote="Admin"]

[/quote]

Тва е шото и бисерите на bikerider не са малко.;)Требе си време да се осмислят.:thumbu:
Гост

Мнениеот did » Вто Мар 14, 2006 6:25 pm

[quote="Nightwolf"]

Смей се,смей се народе!И без това само това ти остана...[/quote]

слу-шам шефе!!!

:emlaugh::emlaugh::emlaugh:
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот velco » Вто Мар 14, 2006 7:03 pm

Заключвааааааааай, че уйде коньот у ряката.
:paperba: Proud member of the "Brown Paper Bag Team(tm)"
velco

Рейтинг: 1700

Мнениеот bikerider » Вто Мар 14, 2006 7:14 pm

[quote="Nightwolf"]
Требе си време да се осмислят
[/quote]

[img]http://dragon.stack.nl/~nushae/images/jump.gif[/img]

@Admin: [img]http://dragon.stack.nl/~nushae/images/locked2.gif[/img]
Аватар
bikerider