Аз пък се чудя каква е тази нова стратегия за защита, дето децата н другите недорасляци прилагат. Когато не са прави вместо да се вслушат в човека който дори сприхаво пак им казва истините те да са анти и да се обявяват против всякаква мисъл различна от тяхната!!!
@yahutu - аз "айляк" не знам какво е но на теб ще ти кажа, че ако ти си по спокоен и не се впрягаш за глупости можеш да научиш нещо от ония злобните.
[quote="yahutu"]
.... и са винаги на контра ....
тва според мен е селяндурщина и задръстеност - има 10-15 човека групичка от "приятели" (нищо лошо) обаче отричат всичко и всеки.. е тва ако не са задръстеняци..
помислете и по тоя въпрос .. пробвайте да сте по отворени към другите.. стига тия резачки
[/quote]
Да наистина има една такава групичка и за сега добре си се настанил в нея!
Приеми друга стратегия, и когато ти кажат, че си тъп иди провери знанията си и докажи мнението си. Покажи, че не си тъп и няма да те наричат така. Значително по-лесно е да докажеш, че знаеш нещо от колкото да докажеш, че другите не знаят нищо.
И ето сега е момента да очаквам всякакви обиди от тия дето не са надраснали детското в тях или по-скоро животинското, щотУ "като не съм с тях съм срещу тях" но к'во пък здраве да е.
@злобните и дребнавите - кип ъп дъ гууд уърк

май само аз намирам за забавна и полезна критиката Ви