За какво според вас някои от ...

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

За какво според вас някои от ...

Мнениеот yahutu » Пет Мар 24, 2006 9:26 am

... "байкърите" във форума са толкова злобни и дребнави? Те си знят кои са :D. Напомнят ми на тоя с червеното колело от How High :lol:.

Давайте го по-айляк пичове, че ще ви побелеят косите от яд :peace:.
Flesh Bike Team :finger:
Аватар
yahutu

Рейтинг: 1089

Мнениеот boriss13 » Пет Мар 24, 2006 10:04 am

тука злобни хора няма, има лесно раними душички :beer::bouncy::evil::eyebrow::peace:
Най-дългите пътешествия най-често започват с думите: "Зная по-кратък път!!!"Изображение
Аватар
boriss13

Рейтинг: 2000

Мнениеот Shady™ » Пет Мар 24, 2006 10:20 am

[quote="yahutu"]

... "байкърите" във форума са толкова злобни и дребнави? Те си знят кои са :D. Напомнят ми на тоя с червеното колело от How High :lol:.

Давайте го по-айляк пичове, че ще ви побелеят косите от яд :peace:.
[/quote]

Скуката/нямането на работа са голямо нещо.Абе то дори и многото работа си казва думата :)
Дано повече хора са умерено заети и много щастливи, а някой хора умерено умни :rofl:, че да не правят естествето боядисване на косата на някой съфорумници в бяло или естествено обезкосмяване на главата чрез ръце....
Specialized Riders Club !!! SEX™ = Super EXtreme TEAM
Аватар
Shady™

Мнениеот bikerider » Пет Мар 24, 2006 11:14 am

[quote="yahutu"]

... "байкърите" във форума са толкова злобни и дребнави?
[/quote]

А може би просто ти не виждаш по-далеч от носа си?
Помисли и над такъв вариант...
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот yahutu » Пет Мар 24, 2006 11:22 am

.... и са винаги на контра .... :bouncy:
тва според мен е селяндурщина и задръстеност - има 10-15 човека групичка от "приятели" (нищо лошо) обаче отричат всичко и всеки.. е тва ако не са задръстеняци..
помислете и по тоя въпрос .. пробвайте да сте по отворени към другите.. стига тия резачки :beer:
Аватар
yahutu

Мнениеот TOYAGA » Пет Мар 24, 2006 12:21 pm

@ yahutu

Смешко! :D
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот did » Пет Мар 24, 2006 12:27 pm

@yahutu:

абе ти да не си някой от групичката скиори-веломаняци, които засякох тая зима на Бяла Черква докато си пиех виното и се припичах кат зимен гущер на една скала, а вие правехте същото, ама с друго гориво?
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот nikitzo » Пет Мар 24, 2006 12:35 pm

[img]http://www.malincho.com/images/products/small/fm172.jpg [/img]

Dry Cured BEEF Shpekov 1.00lb

Истинското гориво!
Аватар
nikitzo

Рейтинг: 1180

Мнениеот Гост » Пет Мар 24, 2006 12:55 pm

@yahutu,от възрастта е.То като порасне човек и батковщината си казва думата.Нема лошо де... :lol2:
Гост

Мнениеот Гост » Пет Мар 24, 2006 12:56 pm

[quote="nikitzo"]

[img]http://www.malincho.com/images/products/small/fm172.jpg [/img]

Dry Cured BEEF Shpekov 1.00lb

Истинското гориво!

[/quote]
+RAKIA(made in home):hbang2::drunk:
Гост

Мнениеот bikerider » Пет Мар 24, 2006 1:03 pm

[quote="Nightwolf"]

@yahutu,от възрастта е.То като порасне човек и батковщината си казва думата.Нема лошо де... :lol2:
[/quote]

Ignorance is strength батковото...
Аватар
bikerider

Мнениеот Гост » Пет Мар 24, 2006 1:11 pm

[quote="bikerider"]

[quote="Nightwolf"]

[/quote]

Ignorance is strength батковото...
[/quote]

Не за всеки обаче.
Гост

Мнениеот yahutu » Пет Мар 24, 2006 1:15 pm

Да бе разбрахме че сте разбирачи и другите не струват ама то тва ви остава само - имате нужда от забавления момчета щото единственото ви е да показвате колко много разбирате и да се радвате като затапите някой от "тъпите" и естествено му кажете колко е тъп, непросветен и т.н.... ама щом ви харесва.. на мен не ми пречи лично :D даже понякога ме забавлява ..
TOYAGA: грух :D предлагам да си смениш ника на bikerhater
did: кефя се на snowboarding-а момче... аз зимата ходя на море така че не сме се засичали :D
:beer::peace:
Аватар
yahutu

Мнениеот bikerider » Пет Мар 24, 2006 1:41 pm

Браво. Печелиш близалка. :peace:
Аватар
bikerider

Мнениеот yahutu » Пет Мар 24, 2006 1:56 pm

Малко ше плагиатствам нали не се сърдите? Ако бях тъпак щях да кажа:
[b]bikerider: не мислиш ли че си доста забавен (НЕ бавен) за възрастта си? Близалката си я дай на грухтящия чичо ... [/b]
... ама нали не съм и за това не го казвам :peace:
Аватар
yahutu

Мнениеот bikerider » Пет Мар 24, 2006 1:58 pm

И каква е възрастта ми? :)
Аватар
bikerider

Мнениеот yahutu » Пет Мар 24, 2006 2:10 pm

[quote="yahutu"]

... ама нали не съм и за това не го казвам :peace:[/quote]

[quote="bikerider"]

И каква е възрастта ми? :)
[/quote]

Ама ти май не четеш...:lol2:
Аватар
yahutu

Мнениеот bikerider » Пет Мар 24, 2006 2:20 pm

Е ако беше тъпак щеше да пуснеш тъпа тема... ама ти не си... само тая тема отде се взе не знам :D
Аватар
bikerider

Мнениеот Admin » Пет Мар 24, 2006 2:31 pm

yahutu, като толкова те интересуват отговорите на поставените въпроси, защо не попита въпросните хора чрез РМ примерно?
Честно ти казвам, почва да ми писва вече - таман има някакво успокояване на обстановката и някой решава, че точно в този момент точно на него някакви други хора му пречат и решава да пита всички защо аджеба му пречат тия хора...
Аз пък смея да твърдя, че напоследък TOYAGA проявява чудесна търпимост към кой ли не (вероятно и към мен самия;)), не съм го забелязал да обижда никого директно и грубо, а когато се заяжда, обикновено има защо. С него сме били и на различно мнение/отношение към някои хора от форума, но в случая "го защитавам", защото мисля, че нечия обидчивост е по-голяма от необходимото, а?
А на всичкото отгоре на едно място казваш, че това дори не ти пречело - ами тогава защо започваш поредната обтягаща отношенията тема? Или може би си мислиш, че въпроси като твоите изобщо, ама хич, ама никак не биха предизвикали подобно нещо, а?
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот gladstone » Пет Мар 24, 2006 4:15 pm

[b][size=100]Tony Montana:[/size][/b] [size=100][i]I never fucked anybody over in my life didn't have it coming to them. You got that? All I have in this world is my balls and my word and I don't break them for no one. Do you understand? That piece of shit up there, I never liked him, I never trusted him. For all I know he had me set up and had my friend Angel Fernandez killed. But that's history. I'm here, he's not. Do you wanna go on with me, you say it. You don't, then you make a move.[/i][/size]
gladstone

Рейтинг: 1698

Мнениеот bubrek » Пет Мар 24, 2006 10:11 pm

виште ся аз кво ша викажа.тва в крайна сметка е един шибан(с извинение)форум,в които някои като не знае или се колебае ква част му тряа влиза и просто пита.Мен примерно не ме ебе (пак с извинение)кой кво ми казва щот нит го познавам нито го гледам в очите нито дори говоря директно с него ами докато някои отговори аз вече сум забравил кво сум питал.Та ви се чудя как една клавиатура мойе да ви доведе до такива ПИШЛИГАРСКИ скандали в стил mIRC-32 #treti_a_klas

PEACE:beer:
bubrek

Рейтинг: 1200

Мнениеот Rancid » Пет Мар 24, 2006 11:50 pm

За някои е прост форум,а за други много повече.Критиките не са напразни,че дори и доста полезни.Бъдете благодарни на така наречаната приятелска групичка "заядливци":beer:.
Изображение
Аватар
Rancid

Рейтинг: 1710

Мнениеот GECKO » Съб Мар 25, 2006 12:43 am

Аз пък се чудя каква е тази нова стратегия за защита, дето децата н другите недорасляци прилагат. Когато не са прави вместо да се вслушат в човека който дори сприхаво пак им казва истините те да са анти и да се обявяват против всякаква мисъл различна от тяхната!!!

@yahutu - аз "айляк" не знам какво е но на теб ще ти кажа, че ако ти си по спокоен и не се впрягаш за глупости можеш да научиш нещо от ония злобните.

[quote="yahutu"]

.... и са винаги на контра .... :bouncy:
тва според мен е селяндурщина и задръстеност - има 10-15 човека групичка от "приятели" (нищо лошо) обаче отричат всичко и всеки.. е тва ако не са задръстеняци..
помислете и по тоя въпрос .. пробвайте да сте по отворени към другите.. стига тия резачки :beer:
[/quote]

Да наистина има една такава групичка и за сега добре си се настанил в нея!

Приеми друга стратегия, и когато ти кажат, че си тъп иди провери знанията си и докажи мнението си. Покажи, че не си тъп и няма да те наричат така. Значително по-лесно е да докажеш, че знаеш нещо от колкото да докажеш, че другите не знаят нищо.

И ето сега е момента да очаквам всякакви обиди от тия дето не са надраснали детското в тях или по-скоро животинското, щотУ "като не съм с тях съм срещу тях" но к'во пък здраве да е.

@злобните и дребнавите - кип ъп дъ гууд уърк :thumb: май само аз намирам за забавна и полезна критиката Ви
Аватар
GECKO

Мнениеот Harka » Съб Мар 25, 2006 1:55 am

Ми... първосигнално.
Аватар
Harka

Назад към Други