Мобилния ми телефон въпреки разните си екстри все пак си е телефон, и като такъв се използва основно за разговори и по-малко за кратки съобщения. Календара също е полезен, а камерата се оказа направо незаменима когато някакво мутресто създание с "вървежно" BMW мина на червено и първо ми помля предното ляво колело на Деналито, а после се изнесе преди ченгетата да са дошли - заради повреденото си окачване не исках да го гоня, та се наложи да го проследим по регистрационния номер.
Иначе това да се фукаш с телефона си (или някоя друга подобна играчка) ми се струва изключително глупаво и смешно, макар че явно сегашните лапетии са станали страшни материалистчета - веднъж след връщане от морето направих грешката да паркирам малкия джип (яко кален, с байк и няколко сърфа отгоре и два джета отзад в ремаркето) баш пред едно заведение в центъра, две сериозно привлекателни момичета явно набързо пресметнаха колко струва цялата тая екипировка и благоволиха да ме оставят на мира едва след като приятелката ми също се появи и седна на нашата маса

Да не казвам пък какво стана когато по-миналата година използвах Деналито да закарам сестрата на абитурентския й бал, толкова (ще ме извинявате за думата) курвета на едно място друг път май не съм виждал...