Гах,още една тема за игри...що просто не изровихте старата?
Как да е.
Тука РПГ феновете се знаем.
Ама обливиън да кърти както сме свикнали да къртят къртещите игри...ни съм съгласен.
Бавна,скучна,дървена.Такава графика и грам моушънкепчъринг...може ли такова нещо?
След като я записах,играх я няколко дни.Прогресирах бавно из света.От няколко дни въобще не ми се занимава да я пускам.Скука.
Иначе класиките са ясни.
Baldurs gate II - Shadow of Amn КУЛТОВ СТАТУТ!Експа беше що годе биващ.Но неможе да се качи на котренцето на оригинала.
Fallout 2 Няма какво да се каже.По-добре да си замълим пред другия КУЛТ!Все още чакам третата част.Няма да спра да я чакам.
Planescape Torment факт е,че друго такова РПГ НЯМА!
Двата КОТОР-а.
Quake,Quake 2,Quake 3&Quake 4.Kвот щът да говорят.Ако искаш безмозъчно пуцане,което да ти дига адреналина,тва са си игрите.Детмача в чиста форма.
Half-Life + експовете + двойкта + епизод едно сега.Ми...нямам коментар.Екшън КУЛТ[color=red][b]Ъ[/b][/color]!
Halo.Така и неможах да намеря сродна душа да си я играем в мрежа...но те Майкрософт още едно време я преебаха...като купиха Бънджи.
Messiah.Навремето къртеше.
F.E.A.R. Добра пуцакла и нищо повече.
Condemned.....еми...изиграх я преди няколко дни.Графика почти на маХ,звук до зуко,на тъмо(еми все след работа)...кво да ви кажа.Все едно верно се борех за живота си.
Много свежо(в жанра си) заглавие.Препоръчвам.
Aliens Versus Predator,но да се разберем добре.Само за единицата.Двойката не я признавам за игра.Това заглавие МОЖЕШЕ да стане КУЛТОВО.Но...така и неможа.За мене винаги ще си е специално обаче.
Homeworld + експа Cataclysm(един пример в който експа даже ме изкефи повече)+ Двойката(Е,тя малко ме разочарова)Револуция брато.
Starcraft + експа.Еми,тва си е фактически къртач,култаджия.
Отивам да разцъквам и отмарям.Ако се сетя за нещо друго с КУлтов статус,ще споделя.Ако си нямам друга,по-добра работа.Че ми писна едно и също в намсиколкотеми да пиша.