Любима PC игра...

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Любима PC игра...

Мнениеот UVEX » Пон Авг 07, 2006 2:59 pm

здравейте.. Сигурно много от вас ( или някои ) запълват свободното си време освен да караме колело , а и с работа на компютъра си. Аз лично съм много " зарибен " по една компютърна игра , която съм сигурен , че всички знаят . Казва се Counter Strike 1.6 Non Steam. Тва е няква версия , която ти дава възможност да играеш ONLINE или OVERNET. Тва е да играеч с други хора, а не срещу компа си. Та искаах да попитам , коя Ви е любимата PC игра ... и в какво се състои тя...

ПС: ако някой играе overnet да каже как се пише.. :beer:
For every day you don`t train there is somebody who trains to become better than you...
Аватар
UVEX

Рейтинг: 965

Мнениеот chiMol » Пон Авг 07, 2006 3:10 pm

Lolley CAT - старото поколение я знаеме ;)
после и DESCENT.......
http://www.tiarakm.hit.bg
Don't leave your bike, live your life......
https://easycryptobot.com
Аватар
chiMol

Рейтинг: 2000

Мнениеот airborneone » Пон Авг 07, 2006 3:10 pm

Лично мен много ме кефи Need For Speed, всички части...айде само да излиза Tokio Drift...
Аватар
airborneone

Рейтинг: 1998

Мнениеот Гост » Пон Авг 07, 2006 3:14 pm

Любим жанр-РПГ
Любима игра-The Elder Scrolls IV-Oblivion.Това е най-добрата игра, във всяко едно отношение.
Гост

Мнениеот UVEX » Пон Авг 07, 2006 3:57 pm

[quote] Лично мен много ме кефи Need For Speed, всички части...айде само да излиза Tokio Drift...[/quote]

братле да не те разочеровам , ама няма да излиза токио дрифт ами NFS CARBON ще се азва новата игра .... И мене мноо ме кефи NFS.. :beer:
For every day you don`t train there is somebody who trains to become better than you...
Аватар
UVEX

Мнениеот airborneone » Пон Авг 07, 2006 4:07 pm

[quote="UVEX"]

[quote] Лично мен много ме кефи Need For Speed, всички части...айде само да излиза Tokio Drift...[/quote]

братле да не те разочеровам , ама няма да излиза токио дрифт ами NFS CARBON ще се азва новата игра .... И мене мноо ме кефи NFS.. :beer:
[/quote]

моя грешка, как да е нали пак е NFS!!!:D
Аватар
airborneone

Рейтинг: 1998

Мнениеот Alien » Пон Авг 07, 2006 4:11 pm

Fallout. Xenogears. KOTOR. Baldur's Gate. Chrono Trigger. Ех, спомени...
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот Crimson » Пон Авг 07, 2006 4:12 pm

RPG rulzzzzzzzzzzz:D Oblivion наистина кърти:evil:
If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world.
Аватар
Crimson

Мнениеот velco » Пон Авг 07, 2006 4:45 pm

Oblivion кърти ... само дето по едно време ми доскуча ... както и Morrowind ...

SystemShock II, FarCry, DeusEx, DeusEx II, KOTOR (KOTOR II не толкова), NeverwinterNights (не expansion-ите)...
:paperba: Proud member of the "Brown Paper Bag Team(tm)"
velco

Рейтинг: 1700

Мнениеот Crimson » Пон Авг 07, 2006 4:49 pm

Мдамммм, много безсънни нощи имаше на КОТОРА и NWN:D Да не споменавам и Baudurs`s Gate :eyebrow:
If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world.
Аватар
Crimson

Мнениеот Alien » Пон Авг 07, 2006 4:56 pm

Дам, НевърУинтър -а също е готина игра. Но не колкото другите, които изброих. Експанжъните не съм играл - някак си бяха СЪЩИТЕ. :) Уф ДеусЕкс... почнах я, затъпя ми с ужасно дървения си геймплей и я заебах. :) Сега мога да добавя и Final Fantasy 7, която не знам как можах да забравя... :)

Едит: @velco - знам, че на напредналия потребител шпация не му требе, ама имай малко уважение към имената на игрите, които си изброил. :)
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот Besen na Kolelo » Пон Авг 07, 2006 5:26 pm

GTA ми е лубимата игра :) иначе и WoW много ме кефи :)
I spit on the face of the people who don't want to be cool
Аватар
Besen na Kolelo

Мнениеот UVEX » Пон Авг 07, 2006 5:52 pm

C.S. i DOTA
Аватар
UVEX

Мнениеот Nazgull » Пон Авг 07, 2006 6:34 pm

Diablo II LOD- няма друга като нея.

В момента цъкам на F.E.A.R. -- нечовешко болна е тая игра:eyebrow:
дойчен комунистен мит трабантен

Последната промяна е направена от Nazgull на 29 Апр 2007 12:39; мнението е било променяно общо 17928 пъти
Аватар
Nazgull

Мнениеот Nymphetamine » Пон Авг 07, 2006 6:48 pm

Neverwinter Nights, Baldur's Gate, Dungeon siege всичките... въобще всичко, що е РПГ. Ендивал поредицата също много ме кефи, ама тва е друг тема. :D
Аватар
Nymphetamine

Рейтинг: 1999

Мнениеот thekidtwist » Пон Авг 07, 2006 6:48 pm

WoW ми е за момента и не мисля че ще я бие някой скоро време..може би The Burning Crusade :D

п.с. КОТОР1 КОТОР2 ех спомени спомени...още си спомням първия лайтсейбър :)
One only needs two tools in life: WD-40 to make things go, and duct tape to make them stop.

The journey is the reward.....
Аватар
thekidtwist

Рейтинг: 1752

Мнениеот Metal_Psycho » Пон Авг 07, 2006 7:55 pm

Гах,още една тема за игри...що просто не изровихте старата?

Как да е.
Тука РПГ феновете се знаем.:)
Ама обливиън да кърти както сме свикнали да къртят къртещите игри...ни съм съгласен.
Бавна,скучна,дървена.Такава графика и грам моушънкепчъринг...може ли такова нещо?
След като я записах,играх я няколко дни.Прогресирах бавно из света.От няколко дни въобще не ми се занимава да я пускам.Скука.
Иначе класиките са ясни.
Baldurs gate II - Shadow of Amn КУЛТОВ СТАТУТ!Експа беше що годе биващ.Но неможе да се качи на котренцето на оригинала.
Fallout 2 Няма какво да се каже.По-добре да си замълим пред другия КУЛТ!Все още чакам третата част.Няма да спра да я чакам.
Planescape Torment факт е,че друго такова РПГ НЯМА!
Двата КОТОР-а.
Quake,Quake 2,Quake 3&Quake 4.Kвот щът да говорят.Ако искаш безмозъчно пуцане,което да ти дига адреналина,тва са си игрите.Детмача в чиста форма.
Half-Life + експовете + двойкта + епизод едно сега.Ми...нямам коментар.Екшън КУЛТ[color=red][b]Ъ[/b][/color]!
Halo.Така и неможах да намеря сродна душа да си я играем в мрежа...но те Майкрософт още едно време я преебаха...като купиха Бънджи.
Messiah.Навремето къртеше.
F.E.A.R. Добра пуцакла и нищо повече.
Condemned.....еми...изиграх я преди няколко дни.Графика почти на маХ,звук до зуко,на тъмо(еми все след работа)...кво да ви кажа.Все едно верно се борех за живота си.:)
Много свежо(в жанра си) заглавие.Препоръчвам.
Aliens Versus Predator,но да се разберем добре.Само за единицата.Двойката не я признавам за игра.Това заглавие МОЖЕШЕ да стане КУЛТОВО.Но...така и неможа.За мене винаги ще си е специално обаче.

Homeworld + експа Cataclysm(един пример в който експа даже ме изкефи повече)+ Двойката(Е,тя малко ме разочарова)Револуция брато.
Starcraft + експа.Еми,тва си е фактически къртач,култаджия.

Отивам да разцъквам и отмарям.Ако се сетя за нещо друго с КУлтов статус,ще споделя.Ако си нямам друга,по-добра работа.Че ми писна едно и също в намсиколкотеми да пиша.:)
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Мнениеот Crimson » Пон Авг 07, 2006 8:16 pm

Препоръчвам Quake4 и F.E.A.R. да се пробват със 7.1!!!!! МАЛЕЕЕЕИИИИИИИ :eyebrow::eyebrow::eyebrow:
Аватар
Crimson

Мнениеот Windstream » Пон Авг 07, 2006 10:04 pm

[quote="Metal_Psycho"]

Halo.Така и неможах да намеря сродна душа да си я играем в мрежа...но те Майкрософт още едно време я преебаха...като купиха Бънджи.[/quote]

Ех, Halo... някои още си чакаме двойката в РС версия, те гадовете вече тройка ще изкарват :(!:
Officially recognized show-off post whore - Yee-haw! :cowboy:
Аватар
Windstream

Мнениеот Charger92BG » Пон Авг 07, 2006 10:34 pm

CS 1.6 Sims 2 Need For Speed Underground 1 и 2
Charger92BG

Рейтинг: 1327

Мнениеот ilinkolov » Пон Авг 07, 2006 11:29 pm

еххх Dune 2 я сънувах едно време, а сега
Legacy of Kain цялата поредица.
също новите Prince of Persia въпреки наакания сюжет
от всичко по нещо и от нищо достатъчно
Аватар
ilinkolov

Рейтинг: 1251

Мнениеот gada » Пон Авг 07, 2006 11:42 pm

NFS UNDERGRAUND2
:lolup: :lolup:
Изображение

nqmam net!!!
Аватар
gada

Рейтинг: 1223

Мнениеот EmZo » Вто Авг 08, 2006 12:15 am

Ооо, чудесна тема, старата незнам - явно се е изнизала между редовете, не си я спомням.

Както и да е ще е интересно да видим другите съфорумци какво обичат да играят.

Поже да я обогатим, като напишете любите си игри още от детството (нищо, че на някои съфорумци то те първа се развива)в хронологията да възраста ви.

Ако, директно подминем, супер марио и една игра със футбол, в която героите бях от едно анимационно италианско филмче, и беше гоялм хит в ранните години на нинтендото ( и много други де, просто те изникват най ярко в спомените ми).

Та рака в малко по късна детска възраст Любима ми беше Естествено Age of Empires, от самото начало. Командос, на времето беше голяма мания. По цели дни от сутрин до вечер се събирахме в един приятел няколко човека и я играехме заедно супер гот беше. Colin Mc'Rae, 1 и 2, няама как да ги пропуснем разбира се. Последните части на NFS, до този момомент най-уважавам Hot Pursuit-та. Ооо да, Mafia беше голяма страст също.

И накрая най-любимата ми за всички времена:
[b]Syberia
Syberia II[/b]
Съмнявам се скоро някоя да ми хареса повече.
Като сме дошли на тази дума да не пропуснем Still Life Пак на невероятните французи от Microids

P.S. Най-вероятно пропускам някоя, но ако се сетя ще допълня.
Изображение
Аватар
EmZo

Мнениеот Metal_Psycho » Вто Авг 08, 2006 12:42 am

А,данке ЕmZo.Щях да забравя Куестовете/Адвенчърите.

The Curse Of Monkey Island 1,2&3 (четвъртата въобще не я броя.Имаше някой забавни моменти,но дотам)Най-вече третата.Гайбръш Е НЕчовек просто.
Broken Sword.Също култова поредица.Двойката по-ми беше забавна.
Still Life както спомена EmZo.
Indigo Prophesy/Fahrenheit.Като изключим конзолните "бойни" сцени,играта мачка.
The Longest Journey 1&2.
Simon The Sorceror 1&2.Кхкхкх,луда игра.:)Даже не си спомням кога я играх.Всъщност,съм изигравал само втората част.

И отново,засега толкова.
Айде лека.
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Мнениеот Gh0s7 » Вто Авг 08, 2006 1:53 am

Live for Speed :banana: нааай-яката по цял ден в мрежа, пукам някви Унгарци :P
Аватар
Gh0s7

Мнениеот UVEX » Вто Авг 08, 2006 8:48 am

:hbang2::hbang2::hbang2::hbang2::hbang2::hbang2::hbang2:
Аватар
UVEX

Мнениеот Гост » Вто Авг 08, 2006 10:00 am

[quote="velco"]

Oblivion кърти ... само дето по едно време ми доскуча ... както и Morrowind ...[/quote]
Morrowind ти е доскучал??!!! Няма начин, ако си нормален.Преди излизането на Oblivion мога да кажа, че Morrowind е НАЙ-ДОБРОТО рпг излизало някога-геймплей,история,свобода на действие-почти 100%,абсолютно нелинейно минаване на куестове и майн куест и не на последно място-покъртителна графика.Ааа щях да забравя-стотици даже хиляди plug-ins & mods+2 официални великолепни експанжъна (Tribunal и Bloodmoon), ако сте го играли без тях е обяснимо защо не сте усетили пълно удоволствие.Лелее колко безсънни нощи... Колко коз се изпуши...:DАми като се замисля имам около месец ако не и повече сумарно време игра!:thumb:
Гост

Мнениеот balki » Вто Авг 08, 2006 9:30 pm

[quote="EmZo"]

Поже да я обогатим, като напишете любите си игри още от детството (нищо, че на някои съфорумци то те първа се развива)в хронологията да възраста ви.
[/quote]

Еееех Правец 8М, доброто старо време на змията, каратека и Load Runner. Това бяха най-първите компютърни игри от детството ми, както и първият компютър де :-) А иначе по темата, NFS Underground 2, Sokoban, Half Life ама без никакви модове и т.н., просто за мен това е най-добрата пуцалка :angel2:.
Аватар
balki

Рейтинг: 1242

Мнениеот kotka12 » Вто Авг 08, 2006 9:47 pm

Не мога да се нарадвам на факта, че има толкоз сродни души тука беееееее:)
Започвам да изброявам и да не съм чул спорове, щото съм по-голям и по-силне и батко ми е войник и ше ви набие сичките.

Drakan-Order of the Flame /Обичам Rynn, ама тя не знае:(/, Deus Ex /най-доброто action RPG ever/, Half LIfe /двойката не ми се услади нещо/, Baldur`s Gate II Shadows of Amn, Neverwinter Nights, Icewind Dale, KOTOR /двойката яко съкс/, Unreal Tournament /shock rifle 4ever!!!!/, HOMM 3.....
баси колко хубави неща има.......
:beer::beer::beer:

PS QUAKE SUXXXXXXXXXXXX:baby:
The best-laid schemes o' mice an' men gang aft a-gley

http://s2.bg.gladiatus.com/game/c.php?uid=54478
Аватар
kotka12

Рейтинг: 1980

Мнениеот novice » Вто Авг 08, 2006 10:02 pm

F1 Challenge '99-'02 Rulezzzz!:D
Изображение
Аватар