от Alien » Сря Авг 23, 2006 5:37 pm
[quote="mih"]
после какво виждаме още: "renewed concerns the communist nation may be planning to test a nuclear weapon" - това не ти ли прилича поне малко на познатия сценарий с набеждаването на дадена страна от "оста на злото" (една толкова манипулираща общественото мнение асоциация с Axis Powers от Втората Световна!), че притежава оръжия, които впоследствие не биват открити?(Къде са оръжията в Ирак и Иран?)
и... какво ще стане, ако утре дойде някой, който ти каже на ТЕБ, че ти и народът ти нямате място на този свят?
[/quote]
Ми не, никак не ми прилича. Не виждам как може да ги сравняваш. СК вече изстреля няколко ракети, а очевидно има и ядрени такива, които на всичкото отгоре заплашва, че ще използва. Не знам за какви провокации става въпрос.
Всъщност, не ме интересува дали там има такива оръжия. Ако няма - още по-добре. Но нека Щатите отидат и разберат лично. Ще спя малко по-добре.
Освен това не виждам как някой ще дойде да ми каже на МЕН, че народът ми няма място на този свят. Аз/моята държава не се бута, където не й е работата и не строи ядрени оръжия, ей така, да си ги има и да се прави на силна.
@chill, bluskanie - ми Афганистан, Ирак?
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough