Да приключа с оперетите и лириката и към въпроса:Предстои ми /планираме/ вело тур из безводни планини ,далеч от населени места- Гърция-България/всички сте поканени-обявата, след фиксиране на детайлите/. Не за първи път ще имам подобно занимание, но винаги има един нерешен проблем.
Търся решение на въпроса:Как да се запази студена бирата след 6-10 часов преход?!

Открил съм частично решение-кен от хладилната витрина ,обвивка с ал фолио и всички дрехи от раницата/дисагите/. Трае 2-3 часа и прави спътниците Ви тъжни ,когато разберат какво пиете, но след 3 часа -тъгата става всеобхватна, а в края на деня...

Това е! Очаквам отговорите и съветите ВИ! Благодаря!
ПП Естествено, за най-доброто решение ще има награда- Снимка с автограф. Снимката: Ухилената ми физиономия със студена бира в ръка!
