kww написа:какво имаш в предвид 4е никой нищо не прави...
Alien написа:Голема работа. Така или иначе ще умрем, така поне ще е по-зрелищно. Баси якото.
agem написа:...а просто времето е такова.
boian написа:agem написа:1.Ние имаме доста по-малък шанс да умрем от глобалното затопляне за разлика например от САЩ където има ледници и т.н.
И 2.Съобщиха, че липсата на сняг тук не се дължи на глобалното затопляне, а просто времето е такова.Това е от мен
за точка номер 1 си абсолютно прав за точка 2 ако трябва да се вярва на би ти ви или вобще на медйте по добре да се хварля от някоя скала
boian написа:па ако стане нов ледников период аз ще продължа да си скачама варху жълъда и това е
bored написа:
...примерно хората от който зависи това глобално затопляне в следсвия на замарсяване и прочее сме точно ние...
bluskanie написа:bored написа:
...примерно хората от който зависи това глобално затопляне в следсвия на замарсяване и прочее сме точно ние...
Именно там е въпросът. Не са хората... не сме ние...
Поне в новия свят ще имат над какво да умуват. Бая камънье сме издялкали тук и там...
bored написа:...мЪ теиъ МАИ може да ги е марзяло да пишат календара за по нататака, кат теб, все едно да провевяваш кога ти е 194-я рожден ден.![]()
bored написа:boian написа:agem написа:1.Ние имаме доста по-малък шанс да умрем от глобалното затопляне за разлика например от САЩ където има ледници и т.н.
И 2.Съобщиха, че липсата на сняг тук не се дължи на глобалното затопляне, а просто времето е такова.Това е от мен
за точка номер 1 си абсолютно прав за точка 2 ако трябва да се вярва на би ти ви или вобще на медйте по добре да се хварля от някоя скала
Що да не се вярва на bTV (:P), защото е поредната БЪЛГАРСКА медия и прочее, кяото просто е БЪЛГАРСКА и в момента е модерно да не се вярва на всичко.... БЪЛГАРСКО. Прогноза -> анумалии в времето, нормално е да грешат, имат аудитория, която едва ли умишлено биха подвели, според мен.
bluskanie написа:bored написа:...мЪ теиъ МАИ може да ги е марзяло да пишат календара за по нататака, кат теб, все едно да провевяваш кога ти е 194-я рожден ден.![]()
А, замисли се нашия календар кога точно свършва? Маите са прекъснали нарочно броенето си точно на определена дата. Мисля, че не е случайно, но какво са искали да кажат...
halcor написа:А ти замислял ли си се, че календарът им е различен от Грегорианския, с който ти си свикнал и тая дата може да има значението примерно на 31ви декември 2000 г. - края на някакъв етап? Никъде не са казали какво става след това, нали?
halcor написа: А в еволюционен план по-приспособимите са оцелявали в променящите се условия, другите...
статията написа:Цивилизацията на древните маи, населявали някога земите на Централна Америка, се води една от най-напредналите по отношение на знанията за времето, а техният календар...
kww написа:http://ozonewatch.gsfc.nasa.gov/
това е снимка на изтънялия озонов слой / тъмносиньо/ това се е случило за 5 дни как мислите още колко ни остава
дали събитията от "утрешния ден" няма да се слу4ат по скоро от колкото се предполагаше и какво всъщност се случва в момента с тези температури и липсата на сняг
screamBoy написа:разбира се много е забавно Таити да иде в субполярния пояс а ние да се наместим в екваториалния (примерно)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта