Няма по-тъпо усещане от това.Прибира се човек,скапан от работа и да види всичките му вещи изсипани по пода,кревати,столове и тн.
И да видя,че ми липсват фотоапаратите,камера,раница,наколенки(

Това е което съм забелязъл да липсва засега.Тук е момента да кажа,че нито парите,нито други ценни вещи не са открити от мегатъпирите.Пък и се радвам,че днес си взех парите със себе си,както и колелото ми.
Щом пиша в момента,значи и компа не е пипан.

Всъщност,пиша за слючая не толкова да се жалвам и тн,а да замоля да фърляте по някое очо поне за фотоапарата.Повечето съфорумци го знаят,но аз все пак ще го напиша отново - Canon EOS 350D(Digital Rebel XT е хамериканското име,то е написано на тялото,вместо 350Д.Може да помогне за разпознаване,де да знам),черното тяло,два обектива(втора ръка) един 35-80 и 75-300(точни имена и светочувствителност не ме питайте)и едно тяло(също втора ръка,беше взето заедно с обективите)Canon EOS 600 лентов.ДрЪт модел.
Зареждащото се за канона също липсва,то е със уса контакти,трябва му преходник за да стане за наще.Той обаче си е в нас...като и датакабела му,всичките му листове,гаранцията кутия,чанта и тн.
Камерата...Samsung MiniDV.Точен модел не сега,по-късно.
Камерата не е моя всъщност,тя е на Марто(познат във форума като FRM)Ето тук нещата стават грозни.Човека я е дал на мене да я ползвам,а аз я подарявам на някой непознат

Тя си беше направо в нейната чантичка,черна,в моята раница Dakine HelixPro 2,в която също се подвизава моята ръчна помпа SKS,а явно е била и мерилото за това колко могат да изнесат.
Наколенки Race Face Rally DH л размер.Нямам ни най-малка представа как въобще им е щуканало да крадът протектори забога.Също така налакътниците ми 661...за джърстито коментара е излишен...

За последните неща,дето се вика не ми дреме много,щото ебати,водят се за "дрехи".Виж,наколенките са кофти,че струват пара,пък и ....удобни са.
Но моля само да се оглеждате за техниката,апаратите и камерата.Явно е,че те са заминали сигурно още днес в някоя заложна къща,но надеждата умира последна.Намирани са и са връщани подобни неща и преди,защо да не се надявам и при мене да мине номера.
Куките бяха тук,заминаха си,наклепаха всичко за отпечатъци...никво доверие,че ще си мръднат пръста.Пък и при все,че преди съм обменял приказки с военен полицай(на предишното работно място),за това как си пазаруват полийсмените,тези непропуснаха да ме обнадеждат и те "Ми те колегите принципно си купуват такива неща,щото са им еФтини.Не докладват,ако са крадени"
Мамицата му,това го знаем,но не ми дреме,просто си размърдайте гъзовете!
Та така.Пих си една студена водица,сега смятам да подредя всичко ииии така.
Благодаря за вниманието все пак.