airborneone написа: Има ли фенове на формулата тук?
did написа:...
Що трябва аз да си гася компютъра, за да компенсирам емисиите от CO2, които ТЕ ще изръсят в атмосферата докато пропагандират екология
kagami написа:Аз си гася компютъра, защото така или иначе докато спя не го използвам, а и защото офис-сметката за тока ни намаля значително в сравнение с времето, когато компютърът работеше постоянно.
Ама пък колко бързо може да я завъртиш като задържиш левия бутон и придвижваш показалеца на мишката отляво на дясно и обратно по целия екран...did написа:Освен това сайта http://www.myearthdream.com не ми харесва. Позволява да въртя колата тримерно наляво и надясно, но по никакъв начин не ми дава да я обърна наопаки.
CRAZY RIDER написа:аз чух че в саита на хонда може си оставиш името и да ти го напишат на болида
CRAZY RIDER написа:аз чух че в саита на хонда може си оставиш името и да ти го напишат на болида
kotka12 написа:ще питам тук
за да не отварям нова тема
а сега да ми кажете
аз като съм фен на Кими Райконен и на Макларън-Мерседес
за кого да викам тая година:banghead:
kotka12 написа:ще питам тук
за да не отварям нова тема
а сега да ми кажете
аз като съм фен на Кими Райконен и на Макларън-Мерседес
за кого да викам тая година:banghead:
TOYAGA написа:CRAZY RIDER написа:аз чух че в саита на хонда може си оставиш името и да ти го напишат на болида
Mдаа... с дребен шрифт от вътрешната страна на ауспуха
airborneone написа: Сега ако кажеш , че мразиш Алонсо и Скудерията, този сезон ти се очертава без никакво викане![]()
п.п.
kotka12 написа:
ми за Алонсо -----някак си предпочитам за Макларън да кара хетеросексуален пилот
kotka12 написа:
а скудерията......
kotka12 написа:
май ше послушам TOYAGA
обаче ако се качи още едно русо като сегашното да си тегля куршума направо![]()
kotka12 написа:ми за Алонсо -----някак си предпочитам за Макларън да кара хетеросексуален пилот
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта