10.03 Broken Balkans - да се събираме циклителите :)

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

10.03 Broken Balkans - да се събираме циклителите :)

Мнениеот Sp0nG » Чет Мар 08, 2007 6:44 pm

Ае народе, там сме:
Изображение

Тука се виде, че има некви абонати, дайте да се съберем да ходим заедно, ше е по-весело повече народ. Аз ще съм с още няколко човека и преди партито обикновено подгряваме в градинката пред Народния, та може да измислим нещо за там... Според мен партито ще е частна клиника, тамън сега ми посвърши един натоварен период и смятам да се разцепя :crazy2:
Аватар
Sp0nG

Рейтинг: 1912

Мнениеот nunoH » Чет Мар 08, 2007 8:18 pm

Аз ти бях писал да ходим на некое парти ама на 10 съм на рд на добър приятел и нема как... :dunno: пр прекарване ако се съберете
Аватар
nunoH

Рейтинг: 1312

Мнениеот Sp0nG » Чет Мар 08, 2007 10:20 pm

Ае, бе, хора - очаквах по-голям съпорт от вас. В частност и от тебе пипон :D

:popcorn:
Аватар
Sp0nG

Мнениеот EmZo » Чет Мар 08, 2007 11:12 pm

Ами за съжаление посещението ми на подобен род мероприятия случващи се в София са свързани с над 10 часа път отиване/връщане :bawling:.
Така че аз планувам, макар и малко от рано за посещение на нещо по мащабно, не че гореспоменатото не си засужава, но просто е адски много път, само за една вечер. Обещавам че когато се застоя у Врачалево (1:40 път) ще гледам да отбелязвам по често мероприятията.

Аз за сега точа лиги за това: (и търся компания, че може да не намеря някой познат навитак.):

Изображение
Просто, като знам какво беше на SEEME миналата година това не може да се пропусне, още повече - Shy FX и нежно MC = :clap: :jump2: :jumpref: мммм... нямам търпение!

Но тъй като ми се ще и на Сопот да ида, ще преценя как стоят нещата финансово и ще видим какво ще излезе от студентския ми бюджет :).

Оффф, айде малко зарибявка от архива:
DJ Marky - Movement-The Brazilian Job - 16 Shy FX-Shake It.mp3
:banana: :bouncy:

P. S.
I see yoy standing on the corner of the dancefloor...! Shake your body... let the rhythm take control!
Айде да идва 28.04 вече деееее! :bawling:
Последна промяна EmZo на Чет Мар 08, 2007 11:28 pm, променена общо 1 път
Изображение
Аватар
EmZo

Рейтинг: 2000

Мнениеот Sp0nG » Чет Мар 08, 2007 11:26 pm

Разбирам се, извинен си :agree: :D

Аз лично обаче не смятам да ходя на world of dnb понеже нещо не си падам по баш тия изпълнения, еле па с мс-та. Пожелавам ти весело прекарване, ако ходиш, ше има яко народ и така...

Иначе предполагам че с теб може да се засечем (а и с повечко от форума) на опен еър фестивала, майче е началото на юли 5-7 някъде, дано да нямам изпити тогава само.. :bawling:
Аватар
Sp0nG

Мнениеот EmZo » Чет Мар 08, 2007 11:35 pm

Ооооффф, ще откача вече!!! Яко ми се ходи на massive парти!

Ммммм, аз пък ОБОЖАВАМ разчупен гръмотряс с MC!

Като спомена за опен ер, ако трябва всяка неделя ще ходя на църква и ще отправям молитви, само и само да видя това лято HMSU Crew на Caco Beach!

и да има:

Изображение
(Ех спомени спомени лято 2003 Samsara Beach... любимото Какао, любимия стар Nikon F801!
Изображение
Аватар
EmZo

Мнениеот nikitzo » Пет Мар 09, 2007 9:12 am

EmZo написа:
Изображение

Леле Адам Ф .... май още не съм се събудил
Аватар
nikitzo

Рейтинг: 1180

Мнениеот dhman » Пет Мар 09, 2007 2:11 pm

Ми с още няколко приятели ще сме там със сигурност....ако не си намерим друго място за загрявка може и през Народния да минем...иначе партито ще е супер добро. както и всички останали на crew-to....
Всеки, който е карал колело знае и ще ти каже, че колкото по-бързо се движиш, толкова е по-трудно да паднеш!
dhman

Рейтинг: 1275

Мнениеот nunoH » Пет Мар 09, 2007 5:14 pm

Sp0nG написа:Ае, бе, хора - очаквах по-голям съпорт от вас. В частност и от тебе пипон :D

:popcorn:

емиии и аз ама такива са обстоятелствата... :dunno: някой друг път този ще тряя пасувам :V:
Аватар
nunoH

Рейтинг: 1312

Мнениеот Sp0nG » Съб Мар 10, 2007 4:59 am

dhman написа:Ми с още няколко приятели ще сме там със сигурност....ако не си намерим друго място за загрявка може и през Народния да минем...иначе партито ще е супер добро. както и всички останали на crew-to....
аз съм там с поне още един, нещо много хора се оказаха несериозни... На некоя пейка ше сме около пързалката и фонтана... ако има желаещи...
Аватар
Sp0nG

Мнениеот Kozio » Нед Мар 11, 2007 1:58 pm

някой прееба ли се да иде на счупения Балкан...?
мисълта ми е за подобните "мишешки" партийнца които не би трябвало да бъдат с вход над 3 лв. но тъй като H.M.S.U. вече са си европейска организация и цените са им европейски.Евала сабирайте се 16 годишните които си мислите че ходите на парти и всичко знаете и всичко сте виждали...
иначе DNB рулира и на моя плейър и подкрепям истинските партита
За SHY FX и ADAM F ( :bowdown: :bowdown: :bowdown: ) бих си зел билет даже и 30 кинта да беше, но за тва става дума (за якото парти) и се надявам да се получи като миналогодишното SEEME.
you're livin' in the land of the free, free to control your life, free to control your mind, land of the free?
Аватар
Kozio

Рейтинг: 1200

Мнениеот dhman » Нед Мар 11, 2007 4:26 pm

В инетерес на истината "счупения Блакан" не беше кой знае какво....
Всеки, който е карал колело знае и ще ти каже, че колкото по-бързо се движиш, толкова е по-трудно да паднеш!
dhman

Мнениеот Sp0nG » Пон Мар 12, 2007 12:02 am

В интерес на истината аз се разцепих :propell:
Колкото до цените... 8 кинта не са малко, но като се замислиш един филм на кино е 6 лева баси... няма да умра за 2-3 лева повече. Единственото, което ме дразни е едната кинта за гардероб :confused:

Освен това не ме интересува особено кой пуска, важното е да ми харесва въпросната музика. На Shy FX не бих отишъл точно поради тази причина. "Якото парти" е разтегливо понятие. Има хора дето и чалга слушат...
Аватар
Sp0nG

Мнениеот EmZo » Пон Мар 12, 2007 12:57 am

Kozio написа:надявам да се получи като миналогодишното SEEME.

Аз пък се надявам, да не се получи ТОЧНО като на SEEME (имам малка забележка), всмисъл ако може да се пропуснат нещатата от сорта на Смотан МС и crew. Аз тогава отидох по-късно именно с цел да ги пропусна, във времето в което по програма трябва да са свършили Смотан, Сенсей и кобаяши и секви други шитни обаче те тъкмо започваха, даже трябваше да изтърпя и псувните на маломния амеркиански рапър.

Кила Кела беше голяма свежарка обаче! :)

Имам и забележка към хората в отдел Sound Engineering - отне им близо 2/3 от сета на SS да си пренастроят саунда ( през което време звука беше ужасен!). Слава богу че за Maldini всичко беше наред и той ни срина! :)

Това между другото, като цяло партито беше чудесно! :) Чакаме WODnB с нетърпение!
Изображение
Аватар
EmZo

Мнениеот dhman » Вто Мар 13, 2007 7:23 pm

Sp0nG написа:В интерес на истината аз се разцепих :propell:
Колкото до цените... 8 кинта не са малко, но като се замислиш един филм на кино е 6 лева баси... няма да умра за 2-3 лева повече. Единственото, което ме дразни е едната кинта за гардероб :confused:

Освен това не ме интересува особено кой пуска, важното е да ми харесва въпросната музика. На Shy FX не бих отишъл точно поради тази причина. "Якото парти" е разтегливо понятие. Има хора дето и чалга слушат...

Разбира се, че е разтегливо понятие...Просто на мен тоя път не ми хареса музиката.
Т'ва, което повече ме дразни са стинките за кенеф...направо не се издържа!
Айде дано на 7.04 да бъде добро!
:bigeyes:
dhman

Мнениеот Sp0nG » Вто Мар 13, 2007 8:58 pm

То това е през пролетната вакаанция, ако съм в София, съм там :popcorn:
Аватар
Sp0nG

Назад към Други