Извращенията на Big Brother!

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Извращенията на Big Brother!

Мнениеот naso » Чет Май 31, 2007 12:15 pm

След завладяването на цяла Европа с простотия big brother,умната глава която го е измислила е измислила и следващата простотия която вече си е живо извращение!!!За какво иде реч?Това което подочух е,че този път участниците ще са 3-ма,но какви!И 3-мата са на хемо диализа(за които не знаят в този случай бъбреците са им повредени и не работят та през ден им се сменя кръвта и се търси бъбрек евентуално).Идваме до същината на лайната!Та нашия изобретател на big brother този път ще ги пусне 3-мата участници да се състезават кои да спечели бъбрек(при положение,че има 4-ти човек в клинична смърт и от него ще вземат необходимото).Демек всички ще гледат как всеки от тях се бори не за пари а за живота си и ще се правят на докторчета с пращане на SMS-чета.Нека симулирам: ооо не тя няма да живее щото не си изми чинията я да пратиме sms за Петкан.До колкото разбрах няма да го има по всички телевизии.Някои даже вече са го свалили предполагам защо.В БГ няма да го има на тоя етап,но ако го пуснат си изхвърлям телевизора ебати.То това ако не е извращение кое ще е?Друг е въпроса колко ще е истина,че са болни хората и дали няма да е само за шоуто но за каквото и да е не признавам никаво оправдание!
naso

Рейтинг: 1993

Мнениеот ddevil » Чет Май 31, 2007 12:40 pm

Не се удивих особено много,преди време имаше тема в която се коментираха разни неща от този тип и някой беше постнал доста дълъг текст с информация само за реалити шоута по света и там прочетох какви ли не "извращения", кои истина,кои не не мога да потвърдя, но имаше много глупости де :)

пс.я че си продължавам с д-р Хаус пък да му мислят другите :)
If the milk turns out to be sour, i ain't the kind of pussy to drink it
Продавам: Рамка Giant Faith + Fox DHX5.0 + още доста части или цяло колело
Аватар
ddevil

Рейтинг: 2000

Мнениеот halcor » Чет Май 31, 2007 12:58 pm

А ако повечето хора си изхвърлят телевизорите дали ще има Биг Брадър? :idea:
Хората искат извращения - е, на им извращения. Аз избора да не употребявам телевизия съм го направил много отдавна. Убеден съм, че из нета могат да се открият видеоклипове на истински, жестоки убийства... като има търсене ще има и предлагане. Обаче съм фен на вицовете с черен хумор, значи и аз съм извратен :D
Аватар
halcor

Мнениеот Alien » Чет Май 31, 2007 2:54 pm

Пуснах вчера новината в темата за интересни новинки... на мен не ми дреме много, дали тия ще умрат, докато ги гледат 5 000 000, или иначе, все едно е. Да се радват хората, ако това ги прави щастливи...
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот shepo » Чет Май 31, 2007 3:11 pm

Холандците не си поплюват май много много ... :crazy:
shepo

Рейтинг: 1606

Мнениеот did » Чет Май 31, 2007 3:26 pm

Alien написа:Да се радват хората, ако това ги прави щастливи...

Хората са забравили какво значи "щастлив".

Ходенето на работа и гледането на "Биг Брадър" вечер е толкова масов начин на живот, че май някои започват да го бъркат със щастието.

То, всъщност, какво е пък това нещо "щастието"? Повечето хора не могат да ти кажат. Преди време един познат задал на една конференция този въпрос на известен зевзек-математик, който бил известен с това, че можел да даде точно определение на почти всичко. Надявал се явно да получи поне на такъв общ въпрос някакъв уклончив, философски отговор. Зевзекът-професор, обаче, даже не се замислил особено и му изтърсил следното:

Човек е щастлив тогава и само тогава, когато са в сила следните три условия:

1. Да e физически здрав;
2. Ако А е множеството на нещата, които другите изискват от теб да правиш, а B е множеството на нещата, които самият ти би желал да вършиш, то AB;
3. При условие, че в множествата А и B може да се дефинира мярка μ, да си заобиколен от хора, чието множество на желаните неща C е такова, че μ(CB) е число, голямо в сравнение с единицата.

По тези критерии гледащите Биг Брадър са доста щастливи хора :)

Аз също съм щастлив, макар че не гледам Биг Брадър.

Едното не изключва другото.
Последна промяна did на Чет Май 31, 2007 3:41 pm, променена общо 1 път
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот halcor » Чет Май 31, 2007 3:33 pm

Еее, ама не е дефинирал какво значи 'голямо' в условие 3 :)
Може би μ(C ∩ B) е количествена оценка на щастието (ако приемем за аксиома, че човек е социално същество и му пука за взаимодействието му с другите, съответно доколко е полезен, какъвто е и смисъла на израза) ? :)
Аватар
halcor

Мнениеот did » Чет Май 31, 2007 3:36 pm

"Голямо в сравнение с единицата" е често използват израз, както и "безкрайно малко". Не ми се навлиза в подробности :)
Аватар
did

Мнениеот bikerider » Чет Май 31, 2007 4:49 pm

did написа:По тези критерии гледащите Биг Брадър са доста щастливи хора :)

Аз също съм щастлив, макар че не гледам Биг Брадър.

Едното не изключва другото.

Естествено, защото щастието е различно от причините за щастието.
Според някои специалисти щастието не е нищо повече от наличие на определена концентрация на ендорфини в кръвта, а любовта - на окситоцин... :)
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот squat » Чет Май 31, 2007 5:29 pm

did написа: То, всъщност, какво е пък това нещо "щастието"? Повечето хора не могат да ти кажат.

Топла супа, добра зъболекарска помощ и мекичка тоалетна хартия. :)
Работохолиците са ми противни...
Аватар
squat

Рейтинг: 1200

Мнениеот ilinkolov » Чет Май 31, 2007 5:47 pm

squat написа:
did написа: То, всъщност, какво е пък това нещо "щастието"? Повечето хора не могат да ти кажат.

Топла шупа, добра жъболекарска помощ и мекишка тоалетна хартия
от всичко по нещо и от нищо достатъчно
Аватар
ilinkolov

Рейтинг: 1251

Мнениеот squat » Пет Юни 01, 2007 7:58 am

ilinkolov написа:
squat написа:

Топла шупа, добра жъболекарска помощ и мекишка тоалетна хартия

Мда, така е по-правилно. :rofl:
Работохолиците са ми противни...
Аватар
squat

Рейтинг: 1200

Мнениеот thekidtwist » Пет Юни 01, 2007 12:48 pm

:dgrin:
One only needs two tools in life: WD-40 to make things go, and duct tape to make them stop.

The journey is the reward.....
Аватар
thekidtwist

Рейтинг: 1752

Мнениеот klmn » Нед Юни 03, 2007 9:13 am

http://www.standartnews.com/bg/article. ... cle=190966
И ся кво-дявола не бил толкова черен? :rofl: :popcorn:
Кво ли не се прави за рейтинг..
"пришалец"
Аватар
klmn

Рейтинг: 1692

Мнениеот Ozzie » Нед Юни 03, 2007 9:43 am

Нет инфо написа:Междувременно риалити шоу с награда бъбрек за трансплантация, даряван от умираща жена, предизвика критики в Холандия, но в крайна сметка се оказа само пропагандна акция в полза на донорството.

Идентифицирана само като "Лиза", 37-годишната донорка, която страда от мозъчен тумор, разпитваше кандидатите за миналото им и разговаряше с техните семейства и приятели, разказва БГНЕС.

В избора трябваше да й помагат зрителите, които гласуваха по обичайния начин - със зрителски вот чрез SMS-и.

Вместо да оповести кой от тримата финалисти печели, телевизия "Барт нюз нетуърк" (BNN.nl) обаче разкри, че "Лиза" е актриса, наета да се преструва на болна.

Целта била само да се привлече общественото внимание върху липсата на достатъчно органи за трансплантация, след като преди пет години техният основател умрял от бъбречна болест.

Холандия има едно от най-ниските нива на донорство в Европа, но дългото чакане за трансплантация е всеобщ проблем за Стария континент, припомни неотдавна РФИ-България.

Всъщност автори на "The Big Donor Show", са "Ендемол" - които в края на 90-те измислиха и "Биг брадър".

Преди да стане ясно, че сюжетът не е реален, правителството обяви тв предаването за неетично и неподходящо, но поясни, че няма закон, който да го забранява. Европейската комисия разкритикува шоуто като проява на лош вкус.

Реакцията в останалите държави от Стария континент също бе предимно негативна, отбелязва Ройтерс. Само холандците могат да направят подобно предаване, написа консервативният германски в. "Франкфуртер алгемайне цайтунг".
И цялата статия: http://news.netinfo.bg/index.phtml?tid=40&oid=1053071
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот shepo » Нед Юни 03, 2007 9:49 am

честито , баламосват ни както си искат :crap:
shepo

Рейтинг: 1606

Мнениеот naso » Вто Юни 05, 2007 4:05 pm

klmn написа:http://www.standartnews.com/bg/article.php?d=2007-06-03&article=190966
И ся кво-дявола не бил толкова черен? :rofl: :popcorn:
Кво ли не се прави за рейтинг..
Е как ... кой ще позволи да падне реитинга.Като не става така иначе. :^:
naso

Рейтинг: 1993

Мнениеот Alpina » Вто Юни 05, 2007 7:32 pm

Не е баш така...

http://news.bbc.co.uk/1/hi/entertainment/6714063.stm

но пак е гадно.
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот bikerider » Сря Юни 06, 2007 10:03 am

Просто шоубизнИс... :puke:
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Re: Извращенията на Big Brother!

Мнениеот CYBER » Сря Юни 06, 2007 8:59 pm

naso написа: В БГ няма да го има на тоя етап,но ако го пуснат си изхвърлям телевизора ебати

Аз моя го изхвърлих с началото на ББ3 с Пеню...
CYBER

Рейтинг: 1539

Назад към Други