А едно време играехме на жмичка в квартала...

bluskanie написа:Аз съм изумен, особено от начина, по който се пренасят данни от "компютъра" към разни устройства...
Мъро написа:Сега обаче, както е известно, Гейтчо ще обере овациите за постижението...
Мъро написа:Само дето Майкрософт не са първите, които направиха подобно нещо.
bluskanie написа:Мъро написа:Само дето Майкрософт не са първите, които направиха подобно нещо.
Ако разгледаш линка, който bikerider е дал, ще видиш, че проекта на Майкрософт е от 2000-та насам. А и на ЮЗЪРИТЕ едва ли им пука кой е оригиналния автор.
Мъро написа:bluskanie написа:Мъро написа:Само дето Майкрософт не са първите, които направиха подобно нещо.
Ако разгледаш линка, който bikerider е дал, ще видиш, че проекта на Майкрософт е от 2000-та насам. А и на ЮЗЪРИТЕ едва ли им пука кой е оригиналния автор.
От 2001-ва е.
Точно някъде тогава имаше един прототип на тач-скрийн повърхност. За съжаление, наистина не мога да се сетя как се казваше въпросната простотия.
Мъро написа:Не са популярни не за друго, а защото все още са сравнително тромава технология.
bluskanie написа:Мен ми се вижда яка работа, ама не видях колко струва, вие видяхте ли?
Makintier написа:Това е само началото на бурноразвиващата се технология !
Сега какво ли следва маса,от която да си поръчваш ядене и то да излиза.
Телепорт на хора от масата в дома им до където си пожелиаят ?
MpaBka ABuaTop написа:Makintier написа:Това е само началото на бурноразвиващата се технология !
а ти нещо друго ли очакваш?
Makintier написа:MpaBka ABuaTop написа:Makintier написа:Това е само началото на бурноразвиващата се технология !
а ти нещо друго ли очакваш?
ти очакваш неочакваното нали ?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта