SpoileR написа: Тия хотели, строежи и лудници само по телевизора съм ги виждал
bluskanie написа:SpoileR написа: Тия хотели, строежи и лудници само по телевизора съм ги виждал
То не е голяма гъзария, нищо не си пропуснал... Планината (при сегашния вид на нашето черноморие) е къде, къде по-приятно място за почивка...
Spurs написа:Е не и е пълно със някви идеоти и няма място да се опънеш на някой пешкир.Друго си е на планина,хем няма кой да те притеснява а пък и караш все пак![]()
![]()
![]()
FireFoXa написа:Spurs написа:Е не и е пълно със някви идеоти и няма място да се опънеш на някой пешкир.Друго си е на планина,хем няма кой да те притеснява а пък и караш все пак![]()
![]()
![]()
Ае друго си е да си топнеш дупето в моретоАз лично, като варналия, не обичам морето. Ходя чат пат на плаж. 10тина пъти лятото, повече ми харесва да отида на планина. Хем чист въздух, хем не се потиш като си гол
Spurs написа:FireFoXa написа:Spurs написа:Е не и е пълно със някви идеоти и няма място да се опънеш на някой пешкир.Друго си е на планина,хем няма кой да те притеснява а пък и караш все пак![]()
![]()
![]()
Ае друго си е да си топнеш дупето в моретоАз лично, като варналия, не обичам морето. Ходя чат пат на плаж. 10тина пъти лятото, повече ми харесва да отида на планина. Хем чист въздух, хем не се потиш като си гол
Това е така да но мен не ме кефи много да море незнам що![]()
FireFoXa написа:Spurs написа:FireFoXa написа:Spurs написа:Е не и е пълно със някви идеоти и няма място да се опънеш на някой пешкир.Друго си е на планина,хем няма кой да те притеснява а пък и караш все пак![]()
![]()
![]()
Това е така да но мен не ме кефи много да море незнам що![]()
Обикновенно лятото курортите ни се пълнят с хора от цялата страна, най-вече от София. Не мога да разбера този неистов стремеж на софиянци да си цамбуркат гъзовете в морето. Може би е породен от лишенията на географското положение... Но пък си имате планинаАйде, живи, здрави, и ще се видим на плажа
THEZOGGO написа:...
ACID BURN написа:Не мога да си представя да не отида до морето поне 1 път през лятото.Това е едно от най-хубавите неща който ми се случват през лятото.
LOWRIDER написа:аз като варненец гласувах да. не знам що ма ми е хипер яко да си хода на плаж.(а и съм траял и не ма грей много планината)
Grash написа:THEZOGGO написа:...
Ти от кой край си, че ти се отразява даже на правописа?Казваш, че бройкането не ставало.... даааа беее, ние не сме ходили на море и не знаем... Аз лично ходя на море заради самото море, не да ходя по дискотеки или да се пържа на плажа... Дискотеки навсякъде има, слънце - също
А за планината е повече от ясно, че е невероятно място за почивка.
THEZOGGO написа:Гласувах с НЕ защото:
Намразих морето, 13 години само на море и то за по 1 месец с родителите ми - безкрайно скучно. Аз съм на принципа, ако искаш наистина да си починеш и да се върнеш отпочинал в големия град, в моя случай София, трябва да отидеш някъде на спокойно, където няма много хора, жегата няма да те измори допълнително и можеш да се наспиш, на морето това според мен е невъзможно. Хората много бъркат като казват, че като си стоят под чадъра на "сянка" нищо не им става от слънцето, ама какво да правим такъв им е интелектуалния потенциал. Ако искам тен както повечето хора които ходят на море, аз лично ще отида на планина защото там според мен мога да почернея повече. Не ме кефи тва че хората там ходят да се блъскат по дискотеки, ако някой иска нощен живот, примерно ако е от София си стои тука. Аз съм на принципа отивам на почивка която включва да няма шум да няма телевизия, ако съм на лятна почивка отивам с байка и с гаджето, ако съм на зимна със сноуборда и с гаджето. От тва да седиш на плажа да играеш карти и да люпиш семки, е от тва по голяма селения за мен няма. Единственото което аз мога да правя на морето е, да играя баскетбол и да плувам нищо друго не ме влече там. А, и ако стаа въпрос за жени, как да ви кажа, по мой наблюдения жените там са или с мама и с тати и ако тръгнеш да ги закачаш, ше искат разрешение за да оитдат някъде от тях, или си имат гаджета така че варианта за бройкането отпада. Ако ше хоиш на море ше хоиш с гаджето си. Плюс това са с тия строежи, хотели, ае ебати нещастниците, то не остава че плажовете са тясни и има страшно много хора ами и ми правят некви мастодонти до водата, е добре ве къде човек да ходи да легне примерно на плажа или дет се вика да си направи един пясъчен замък. Ае МНОГО са нещата които ме дразнят на морето и затва не ме кефи. Аз съм голям почитател на планината тва е.
THEZOGGO написа:Бате,ако си прочел както требва, ше си разбрал първо от кой край съм, второ изказвам лично мнение и теза защо съм гласувал с НЕ.
Димитър Вергиев написа:Бургас,22-ри тоз месец
Димитър Вергиев написа:Бургас,22-ри тоз месец
bluskanie написа:SpoileR написа: Тия хотели, строежи и лудници само по телевизора съм ги виждал
То не е голяма гъзария, нищо не си пропуснал... Планината (при сегашния вид на нашето черноморие) е къде, къде по-приятно място за почивка...
Morpher написа:bluskanie написа:SpoileR написа: Тия хотели, строежи и лудници само по телевизора съм ги виждал
Krismars написа:Гласувах да щото съм от Варна, ма в годината да отида 10-тина пътиИначе някой каза че няма мацки няма да се съглася просто трябва да си на правилното място и време, и има, и до доста
Макар че предпочитам планината
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 8 госта