axelmax написа:малко по сериозно,де
интерсно ми и какво мислят хора с по дълги връзки
Alpina написа:...сега не искам да казвам, че ще да вземе да се прецака нещо (както обикновенно)
bluskanie написа:Абе ако седиш и чакаш пред компота да дое некоя и да ти обърне хастара, няма да стане. Поне излез... облечи си новите дрежки, фани двама приятеля и газ в некой бар на лов. Най-важното е да НЕ СВАЛЯШ мадамите на първата среща... иначе всичко се проваля, дори да ти се кефи максимално...Направи тва, после ще дам още инструкции
..axelmax написа: имам наблюдение,че доста хора са сами(нямат партньор в живота)
Alpina написа:А ти как мислиш, се почва?
Здравейте госпожице, искате ли да сте ми партньор в живота?
bluskanie написа:Абе ако седиш и чакаш пред компота да дое некоя и да ти обърне хастара, няма да стане. Поне излез... облечи си новите дрежки, фани двама приятеля и газ в некой бар на лов. Най-важното е да НЕ СВАЛЯШ мадамите на първата среща... иначе всичко се проваля, дори да ти се кефи максимално...Направи тва, после ще дам още инструкции
bluskanie написа:Дааа, времената не са като преди. Няма таова влюбване от пръв поглед...
lostrider@ написа:bluskanie написа:Дааа, времената не са като преди. Няма таова влюбване от пръв поглед...
Абе то едно време, влюбването е било нещо като "насилствено"..ако ме разбираш за кое време говоря.егати кефа.. "Аресвам та, ща зема..Щеш или нещеш? За мене си беше любов от пръв поглед"...
Alpina написа:Аз мога да кажа, че вече имам горе долу някаква идея именно, заради предишните си връзки, макар да ми е доста рано, но просто знам какво търся един вид, ако може така да се каже.
Alpina написа:@lostrider, имало е времена, дето още преди да се роди е било "обречено" на някого.
Ама сега е друго, ако не се усетите къде и кога се намирате, на 45 години ще е късно...
bluskanie написа:Абе доста съм млад още, ама това изказване е доста детско, да знаеш... Може да се окаже, че именно жената на живота ти е с дубъл кусури, отколкото старите ти мацки... химия, братче
bored написа:bluskanie написа:Абе ако седиш и чакаш пред компота да дое некоя и да ти обърне хастара, няма да стане. Поне излез... облечи си новите дрежки, фани двама приятеля и газ в некой бар на лов. Най-важното е да НЕ СВАЛЯШ мадамите на първата среща... иначе всичко се проваля, дори да ти се кефи максимално...Направи тва, после ще дам още инструкции
Чакаме продалжението!!! Молим ти се, чичо bluskanie, тоест за другите незнам, но аз мога да изчакам първо сейкото да си оправиш, но не повече!
Alpina написа:Точно там ти е грешката.
Както ти казах - започвай връзки, не подбирай, после ще се научиш какво искаш, как да се държиш, защото жените не искат някой пиклю, да им ходи по свирката, искат от време на време буквално да им теглиш една и да покажеш, че си мъж, друг път искат да си им най-добрата приятелка едва ли не, трябва да се научиш кога как да се държиш, а това не става в къщи пред компютъра.
Накрая, ще установиш, че всичко е един баланс м/у приятни неща и такива, които те дразнят до известна степен. Ако си живял с жена, ще го разбереш.
Alpina написа:Не говоря "да друсаш череши", ама не става и като седиш пред компа и се жалваш, чакайки някоя да прочете за теб и да ти звъне на вратата с "аз съм тази, за която си мечтал"
lostrider@ написа:Де да знаеш..Може и тя/той да не ставате от компа, пък да се засечете и да се получи нещо...Всичко е възможно..Недей да отричаш тая идея...
lostrider@ написа:[Просто, според мен, това не се търси...Ако говорим за истински партньор, за жената/мъжа на живота ти, то мисля че рано или ксъно..само ще те намери..
axelmax написа:не става въпрос за мен
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта