Самотните хора

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Самотните хора

Мнениеот axelmax » Пон Юни 25, 2007 9:27 pm

имам наблюдение,че доста хора са сами(нямат партньор в живота)

едно 95% от моите познати са сами като мен(няма да крия )

та много странна изолация,и то доста срещане и не само в моето обкръжение

кажете какво мислите?
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот Alpina » Пон Юни 25, 2007 9:29 pm

Че си е в твоето обкръжение, около мен е точно обратното.
Намерили сте се :rofl:
C'est la vie
Аватар
Alpina

Рейтинг: 2000

Мнениеот axelmax » Пон Юни 25, 2007 9:32 pm

малко по сериозно,де

интерсно ми и какво мислят хора с по дълги връзки
Последна промяна axelmax на Пон Юни 25, 2007 9:36 pm, променена общо 1 път
Аватар
axelmax

Мнениеот bluskanie » Пон Юни 25, 2007 9:36 pm

Ту е смешно, ту не е... :) Най-добре е да подновиш ОНАЗИ тема, дет питаше как да си фанеш мацка. При всички случаи някаква жена до теб върши идеална работа (във всякакъв смисъл) и поддържа тонуса и настроението. Пък ми е малко странно млади хора да нямат къде да излязат за по бира, ей така... излизайте по-често.
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот MpaBka ABuaTop » Пон Юни 25, 2007 9:36 pm

мииии.... съдба ... може би :dunno: ... винаги има първи път :)
"...Soul is shit! I sold my Soul for Rock'n Roll, Beach!"
Аватар
MpaBka ABuaTop

Рейтинг: 1677

Мнениеот Alpina » Пон Юни 25, 2007 9:44 pm

axelmax написа:малко по сериозно,де

интерсно ми и какво мислят хора с по дълги връзки

Напълно сериозен съм. Връзка 2 години и нещо, малко прекъсване ... други .... връзка 10 месеца, малко прекъсване... други...... връзка 2 години и нешо... малко прекъсване, сега не искам да казвам, че ще да вземе да се прецака нещо (както обикновенно)

Та мойте са кратки, хората около мен - 7 или 8 години (не знам точно), две по 5 години, три са по 4 или 5 години, не си спомням, една знам за 3 години и няколко от по 2. Това са за хората около мойта възраст, за други познати не искам да говоря, че стават много цифрите :)

Та какво казваш :popcorn: не съм сериозен?

Мойта мисъл е следната - просто не ме кефят несериозните връзки. Не че знаеш какво ще излезне, ама то до седмица 2 се разбира, риба ли ще е, рак ли ще е... А и никога не търся, просто се случва, като може би това е причината, да са ми по-дълги връзките. Запознавам се с някоя, там имаме общи излизания... работа... друго, прекарваме доста време заедно и се усешаме едновременно - екстра, познаваш вече човека, знаеш до някъде за какво иде реч. Другото, дето на сутринта се събуждаш и "опппаааааа" и търчиш да питаш някого, как се казва момичето в леглото, пък уцелваш и брат и... има няма 3 дни, та даже и до скарване може да стигнете :rofl: Не мерси, имало е, но не ми харесва.
Последна промяна Alpina на Пон Юни 25, 2007 9:54 pm, променена общо 3 пъти
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот lostrider@ » Пон Юни 25, 2007 9:45 pm

Айде да не се обаждам, чееее :bawling: :bawling: :bawling:
Ама то всяко нещо с времето си... :popcorn:

Alpina написа:...сега не искам да казвам, че ще да вземе да се прецака нещо (както обикновенно)

Познато..И при мене така :banghead:
Аватар
lostrider@

Мнениеот bluskanie » Пон Юни 25, 2007 9:54 pm

Абе ако седиш и чакаш пред компота да дое некоя и да ти обърне хастара, няма да стане. Поне излез... облечи си новите дрежки, фани двама приятеля и газ в некой бар на лов. Най-важното е да НЕ СВАЛЯШ мадамите на първата среща... иначе всичко се проваля, дори да ти се кефи максимално... :) Направи тва, после ще дам още инструкции :rofl:
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот JoK3rA » Пон Юни 25, 2007 9:59 pm

bluskanie написа:Абе ако седиш и чакаш пред компота да дое некоя и да ти обърне хастара, няма да стане. Поне излез... облечи си новите дрежки, фани двама приятеля и газ в некой бар на лов. Най-важното е да НЕ СВАЛЯШ мадамите на първата среща... иначе всичко се проваля, дори да ти се кефи максимално... :) Направи тва, после ще дам още инструкции :rofl:

Най-важното е да НЕ ГИ СВАЛЯШ с тухли ... :rofl: :rofl: :rofl:
Аватар
JoK3rA

Рейтинг: 1447

Мнениеот lostrider@ » Пон Юни 25, 2007 9:59 pm

И кво??? След т'ва сичко е ОК? Самотата си е отишла, щото най- после сме опрашили нещо?? Не мисля. Думите :
axelmax написа: имам наблюдение,че доста хора са сами(нямат партньор в живота)
..
..ме карат да мисля, че axelmax иска да се наблегне на друго. Така поне аз разбрах нещата. :dunno:
Аватар
lostrider@

Мнениеот Alpina » Пон Юни 25, 2007 10:02 pm

А ти как мислиш, се почва?
Здравейте госпожице, искате ли да сте ми партньор в живота?

Човека ти казва ко да правите и пак ъкъл тръгвате да давате... е за това сте така и си стоите на това положение... ай...
Последна промяна Alpina на Пон Юни 25, 2007 10:07 pm, променена общо 1 път
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот lostrider@ » Пон Юни 25, 2007 10:05 pm

Alpina написа:А ти как мислиш, се почва?
Здравейте госпожице, искате ли да сте ми партньор в живота?

Може..Защо не.. Любов от пръв поглед ;)
Аватар
lostrider@

Мнениеот bluskanie » Пон Юни 25, 2007 10:05 pm

Дааа, времената не са като преди. Няма таова влюбване от пръв поглед... трябва да има забавление, след което евентуално се поражда нещо. Абе може да стане по всякакъв начин, само тря да си вярваш, че си баси пича :)
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот bored » Пон Юни 25, 2007 10:07 pm

bluskanie написа:Абе ако седиш и чакаш пред компота да дое некоя и да ти обърне хастара, няма да стане. Поне излез... облечи си новите дрежки, фани двама приятеля и газ в некой бар на лов. Най-важното е да НЕ СВАЛЯШ мадамите на първата среща... иначе всичко се проваля, дори да ти се кефи максимално... :) Направи тва, после ще дам още инструкции :rofl:

Чакаме продалжението!!! Молим ти се, чичо bluskanie, тоест за другите незнам, но аз мога да изчакам първо сейкото да си оправиш, но не повече!
Аватар
bored

Рейтинг: 1399

Мнениеот lostrider@ » Пон Юни 25, 2007 10:09 pm

bluskanie написа:Дааа, времената не са като преди. Няма таова влюбване от пръв поглед...

Абе то едно време, влюбването е било нещо като "насилствено"..ако ме разбираш за кое време говоря. ;) егати кефа.. "Аресвам та, ща зема..Щеш или нещеш? За мене си беше любов от пръв поглед"... :rofl:
Аватар
lostrider@

Мнениеот Alpina » Пон Юни 25, 2007 10:10 pm

И сегашната и предишната ми връзка са били нещо от сорта на "любов от пръв поглед", ама след това месец, два нищо дет се вика, само закачки, опипване на почвата, доста след запознанството, макар после и двамата да сме си признавали, че още в първия момент е имало нещо, е започвала самата връзка.

@lostrider, имало е времена, дето още преди да се роди е било "обречено" на някого.
Ама сега е друго, ако не се усетите къде и кога се намирате, на 45 години ще е късно...

+ това връзките са именно за това, не е нужно да се сериозни, ами да трупаш опит, да видиш самия ти какво харесваш и какво не, после наистина, като видиш мадамата на живота си, ще знаеш, че е тя.

Аз мога да кажа, че вече имам горе долу някаква идея именно, заради предишните си връзки, макар да ми е доста рано, но просто знам какво търся един вид, ако може така да се каже.
Последна промяна Alpina на Пон Юни 25, 2007 10:17 pm, променена общо 2 пъти
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот bluskanie » Пон Юни 25, 2007 10:15 pm

lostrider@ написа:
bluskanie написа:Дааа, времената не са като преди. Няма таова влюбване от пръв поглед...

Абе то едно време, влюбването е било нещо като "насилствено"..ако ме разбираш за кое време говоря. ;) егати кефа.. "Аресвам та, ща зема..Щеш или нещеш? За мене си беше любов от пръв поглед"... :rofl:

Имах предвид преди 10-ина години, ама сигурно е заради възрастта...
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот bluskanie » Пон Юни 25, 2007 10:21 pm

Alpina написа:Аз мога да кажа, че вече имам горе долу някаква идея именно, заради предишните си връзки, макар да ми е доста рано, но просто знам какво търся един вид, ако може така да се каже.

Абе доста съм млад още, ама това изказване е доста детско, да знаеш... Може да се окаже, че именно жената на живота ти е с дубъл кусури, отколкото старите ти мацки... химия, братче :)

BTW, никога не е излишно да се "видите" със старата мадама. Дейста обнадеждаващо и надъхващо за следващи случки с други мацки...

Жега, а? :rofl:
Последна промяна bluskanie на Пон Юни 25, 2007 10:24 pm, променена общо 1 път
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот lostrider@ » Пон Юни 25, 2007 10:22 pm

Alpina написа:@lostrider, имало е времена, дето още преди да се роди е било "обречено" на някого.
Ама сега е друго, ако не се усетите къде и кога се намирате, на 45 години ще е късно...

Прав си, до някъде..Но според мен тия неща насила не стават.. И на сто да стана, пак може да не намеря "човека"..А според мене не си струва да се похабяваш, за нещо,което може да не е за теб...
Независимо,обаче, винаги съм давал всичко от себе си..И пак нищо не се е получвало..Така, че ако трябва и до 45 ше чакам...
Аватар
lostrider@

Мнениеот lostrider@ » Пон Юни 25, 2007 10:26 pm

bluskanie написа:Абе доста съм млад още, ама това изказване е доста детско, да знаеш... Може да се окаже, че именно жената на живота ти е с дубъл кусури, отколкото старите ти мацки... химия, братче :)

Именно..Не знаеш какво ще ти се падне..Някакси си мисля, че трудно се предвиждат тия работи...Плановете и желанието е едно, ама накрая природата ше си каже думата..
Аватар
lostrider@

Мнениеот bluskanie » Пон Юни 25, 2007 10:26 pm

bored написа:

Чакаме продалжението!!! Молим ти се, чичо bluskanie, тоест за другите незнам, но аз мога да изчакам първо сейкото да си оправиш, но не повече!

Ти не се обаждай, казал съм ти какво да предприемеш :D И часовника ти може да е Сейко, но пак е назад... :rofl:
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот Alpina » Пон Юни 25, 2007 10:28 pm

@lostrider, точно там ти е грешката.
Както ти казах - започваш връзки, не подбираш много, после ще се научиш какво искаш, как да се държиш, защото жените не искат някой пиклю, да им ходи по свирката и "да дава всичко от себе си", искат от време на време буквално да им теглиш една и да покажеш, че си мъж, друг път искат да си им най-добрата приятелка едва ли не, трябва да се научиш кога как да се държиш, а това не става в къщи пред компютъра, защото точно крехкия момент как да си това, което искат се получава с практика, а тогава и ти получаваш. това, което търсиш.

Накрая, ще установиш, че всичко е един баланс м/у приятни неща и такива, които те дразнят до известна степен. Ако си живял с жена, ще го разбереш.
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот lostrider@ » Пон Юни 25, 2007 10:33 pm

Alpina написа:Точно там ти е грешката.
Както ти казах - започвай връзки, не подбирай, после ще се научиш какво искаш, как да се държиш, защото жените не искат някой пиклю, да им ходи по свирката, искат от време на време буквално да им теглиш една и да покажеш, че си мъж, друг път искат да си им най-добрата приятелка едва ли не, трябва да се научиш кога как да се държиш, а това не става в къщи пред компютъра.

Накрая, ще установиш, че всичко е един баланс м/у приятни неща и такива, които те дразнят до известна степен. Ако си живял с жена, ще го разбереш.

Не съм съгласен..Според мен, не можеш да смесваш характера на човек със опита му...Прав си, че опита е полезен и би бил в твоя полза, при "опитомяването" на някоя девойка...ама не съм склонене да повярвам, че дори с първата си жена, след известно време няма да си покажеш зъбките..
А ако си пикльо, такъв ше си останеш. Това че си "одрусал" много череши, няма да те направи повече мъж..Така мисля де... :dunno:

Но признавам, че опита е доста важен ;) Гасете машините...Сички по баровете :))))))
Аватар
lostrider@

Мнениеот Alpina » Пон Юни 25, 2007 10:35 pm

Не говоря "да друсаш череши", ама не става и като седиш пред компа и се жалваш, чакайки някоя да прочете за теб и да ти звъне на вратата с "аз съм тази, за която си мечтал"

Да, обаче представи си, че си попаднал на перфектната мадама, обаче тя буквално ти е една от първите, ти или ще се издъниш в началото и ще я отблъснеш с детски истории, или ще стане нещо по-сериозно, ама ти пак няма да знаеш в дадена ситуация как да се държиш и с времето, ще и писне, но ако имаш малко "опит", просто ще знаеш как да я задържиш при теб. Не говоря, че целенасочено ще правиш разни неща, ще мислиш постоянно какво трябва или не, амо то ще си идва отвътре и това ще и харесва, на теб също ще ти е приятно.
Последна промяна Alpina на Пон Юни 25, 2007 10:41 pm, променена общо 1 път
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот lostrider@ » Пон Юни 25, 2007 10:41 pm

Alpina написа:Не говоря "да друсаш череши", ама не става и като седиш пред компа и се жалваш, чакайки някоя да прочете за теб и да ти звъне на вратата с "аз съм тази, за която си мечтал"

Не съм глупак..Спокойно..Не вярвам в такива неща.. Просто, според мен, това не се търси...Ако говорим за истински партньор, за жената/мъжа на живота ти, то мисля че рано или ксъно..само ще те намери..
Де да знаеш..Може и тя/той да не ставате от компа, пък да се засечете и да се получи нещо...Всичко е възможно..Недей да отричаш тая идея...

В край на сметка, хората се събират, защото имат общи неща, които ги свързват..Не знам..Така си мисля.. :)
Последна промяна lostrider@ на Пон Юни 25, 2007 10:43 pm, променена общо 1 път
Аватар
lostrider@

Мнениеот Alpina » Пон Юни 25, 2007 10:42 pm

lostrider@ написа:Де да знаеш..Може и тя/той да не ставате от компа, пък да се засечете и да се получи нещо...Всичко е възможно..Недей да отричаш тая идея...

Да, познавам такива и да не ти казвам какви мъки са!!!

lostrider@ написа:[Просто, според мен, това не се търси...Ако говорим за истински партньор, за жената/мъжа на живота ти, то мисля че рано или ксъно..само ще те намери..

Ако ми причетеш първите постове, ще видиш че съм казал точно това, да сега не търся, защото знам какво искам, можеби знам как ще се държа с него и чакам да се появи.
Е точно така и стана :)
Последна промяна Alpina на Пон Юни 25, 2007 10:45 pm, променена общо 1 път
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот axelmax » Пон Юни 25, 2007 10:44 pm

не сте схванали темата,или поне за какво съм я пуснал

не става въпрос за мен :nono:

мислълта ми е,че имам наблюдение за много самотни хора,и се чудя ЗАЩО е така?

какво ги кара да не подържат подобен род връзка

дали времето в ,вкоето живеем ни кара да сме единаци,егоисти,мнителни и т.н ,което те прави прекалено предпазлив
Аватар
axelmax

Мнениеот Alpina » Пон Юни 25, 2007 10:46 pm

Ти пък къде се буташ!!! ( Бъзикам се)

Самотни хора е имало, има и винаги ще има. Хора, за които работата е от по-голямо значение, хора, които предпочитат да си лягат с колелото, а не с приятелката, хора, които не значт как да се обвържат, такича, които ги е страх от това, такива, които са прекалено подвластни на роидтелите си и не могат сами да се оправят...
Примери колкото искаш, казах ри в началото, от моето обкръжениее са само 10% тези, които нямат сериозни връзки. Така че зависи от гледната ти точка.
Темата по този ти въпрос, смятам се изчерпва с това, обаче тръгна друга ;)
Последна промяна Alpina на Пон Юни 25, 2007 10:50 pm, променена общо 1 път
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот bluskanie » Пон Юни 25, 2007 10:47 pm

axelmax написа:не става въпрос за мен

Ми да не беше казвал, че си самотен (не го криеш, нали?), за да не си мислим това...

Иначе какво ги кара... ами точно по темата си говорихме. Много голяма част от самотните хора не искат да са самотни, но по една или друга причина това е така. Живота ни е пълен със стрес, това също е причина. Нема кинти - това също спомага. Комплекси са причините, но желанието на самотните, не е да са такива, убеден съм!
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот Alpina » Пон Юни 25, 2007 10:51 pm

Мдам, любовта не се крие в парите, ама не се крие и в липсата им.
C'est la vie
Аватар
Alpina

Следваща

Назад към Други