caspar написа:Това до сега е можеби най-добиря плейър.
AlexP™ написа:caspar написа:Това до сега е можеби най-добиря плейър.
колко точно написано (rofl) незнам но аз не ползвам този плейр за нищоползвам-едската комбинация winamp-music,bsp player-movie+subs,movie-media player classic
bluskanie написа:bluskanie написа:И как се load-ват субтитри с тоя WMP ?
bluskanie написа:bluskanie написа:И как се load-ват субтитри с тоя WMP ?
caspar написа:AlexP™ написа:caspar написа:Това до сега е можеби най-добиря плейър.
колко точно написано (rofl) незнам но аз не ползвам този плейр за нищоползвам-едската комбинация winamp-music,bsp player-movie+subs,movie-media player classic
Говоря конкретно за 11ката, не ми се губи време да обеснявам. Питай някой друг който разбира, че аз няма смисъл да се хабя за невежи.
И не ме интересува какво използваш. Точно написано (finger).
AlexP™ написа:caspar написа:AlexP™ написа:caspar написа:Това до сега е можеби най-добиря плейър.
Говоря конкретно за 11ката, не ми се губи време да обеснявам. Питай някой друг който разбира, че аз няма смисъл да се хабя за невежи.
И не ме интересува какво използваш. Точно написано (finger).
Ако си мислиш че мен ме интересува ти какво ползваш жестоко се лъжеш но все пак windows media player е най-скапания плейър направен от човек
perfor написа:Windows е буза
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта