Още неща около Fallout 3...

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Още неща около Fallout 3...

Мнениеот Metal_Psycho » Пон Авг 20, 2007 7:06 pm

...обновен е сайта.Има доста информация,ингейм шотове,а и пише това което най-мразя да пише срещу наследници на класически ПЦ рпг игри напоследък....Xbox & Playstation 3...

Добре,пита се,как можа точно тази игра да я сполети такава съдба?Как?Питам се и немога да си отговоря.
Както един ден си вървеше Ван Бюрен като по ноти,имаше обявена дата на излизане,камерата беше изометрична,фирмата беше БИС,как забога се стигна до Бетезда,до ФПС-а,до екшън рпг-то,до конзолите?КАК???ЗАЩО???

Мамичката им мръсна!!!Триста разпада да преживеете БетеЗда,триста пъти да ви окапЪт пишките,триста пъти да ви сърби ануса...отвътре!!!

Очаквам включване от Извънземния по въпроса.
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Мнениеот screamBoy » Пон Авг 20, 2007 9:43 pm

а ма, кво е тва Games For Windows най-най-долу ма, баш до ьбоь 360-а ?? да не е нещо сега да са го плеснали и да ни огрее и нас ? бързо дърпай проклетията за пишките че онея така ше ги засърби че няма да я пуснат ^__^

бдв сега играя една игра на Bethseda, COC-DCOTE (Cult of Cthulu - Dark Corners of the Earth), излязла е миналата година и има откровени тъпотии в нея, но си е пуцалка с елементи на quest, ако и това ще е нещо подобно по-добре да не се играе изобщо

примерно енемитата като умират не пада амо, нито оръжия, и е леко грозновата отвсякъде, но пък няма големи изисквания и е 5.1 и е с поносима графика и атмосфера
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Мнениеот Morpher » Пон Авг 20, 2007 10:03 pm

Fallout 3 won Overall Game of Show, Best RPG, and Best Console Game from IGN. Additionally, Fallout 3 won Best of the Best award from UGO, Best RPG and Best PC Game from GameSpot, Best Overall RPG of E3 2007 from RPG Fan, Best Role Playing Game and Best Xbox 360 Game from Advanced Media Network, and more. See all the awards here.

Май ще я има и на Пъ Цъ, ама като гледам са осрали целия ландшафт...
Графиката...
Пипбой-а...
Паплачта...
Гледната точка...
ЦЯЛАТА ВИЗИЯ Е ОСРАНА!!!!
всичко изглежда толкова... .... ... не-fallout-ско...
ЗАЩО ?!?!?!?
Защо винаги трябва да чакам нещо толкова дълго и с такова голямо желание, и да се разочаровам накрая?!?!

Shame, shame..

:crap:
Аватар
Morpher

Рейтинг: 1888

Мнениеот Metal_Psycho » Пон Авг 20, 2007 10:13 pm

Нека си изЯсним нещо само.
Това,че ще излиза за ПЦ,го знаем.Първия ми пост нарочно го пропуснах,защото това би трябвало да се подразбира.
Но забога,защо продължават да си мислят,че МОГАТ да правят РПГ-та и то за конзоли?МЪКААА!!!
Вместо да си разчекват краката така,че повече различни юзъри да ги шибат в разплутата...да,тва.Пусни ги леекинко,концентрирано към една определена група юзъри само,пА белким стане нещо качествено и пипнато.
Ненаситни са ей!Айде да видим за колко повече платформи можем да пуснем една игра,преди тя да заприлича на курва от магистралата.

Простооо,това го приемам много лично.Още в деня в който прочетох първия топик в който офишъли се обяви,че БетеЗда закупуват правата на Fallout,нещо умря в мен.

/spit
Аватар
Metal_Psycho

Мнениеот Alien » Пон Авг 20, 2007 11:09 pm

Да, болна тема. Fallout, играта, която беше, откакто я изиграх, толкова дълго в моето сърце, на първо място... най-гениалното творение на човешки ум, пропита с ирония, черен хумор, дребни детайли, които ПРАВЯТ това, което тя е. След което Бетесда потъпкаха всичко това и казаха, че правят СВОЯ интерпретация на Fallout, на ОНАЗИ игра, която е СВЕЩЕНА, която е в МОЕТО сърце, която НЕ си я давам... СВОЯ интерпретация, толкова различна от това, което знаем, което обичаме... мразех ги... адски силно... после осъзнах, обаче. Всъщност може би не всичко е загубено... всъщност може би трябва да се променим със света около нас, с играта, която вече няма да е същата, не мислиш ли Metal_Psycho? Да, играта няма да е изометрична. Нима това не е по-добре? Нима една съвременна ДХ10 графика, която ще те въвлече в Атмосфера по-брилятна дори от СТАЛКЕР, не е стъпка напред? Нима една гледна точка от първо лице не е по-въплъщаваща и по-... ролева? Нали точно това са РПГ -тата... те са игри, в които ние изпълняваме... не... играем... не... ЖИВЕЕМ в някаква роля, друг живот? За мен FP е начинът това да стане най-добре и най-осезаемо. Така че и тук подкрепям Бетесда. Всъщност аз съм много доволен от всичко, което правят, с изключение на едно ДРЕБНО, но ИЗКЛЮЧИТЕЛНО съществено нещо, което абсолютно е способно да съсипе и срине до основи моето впечатление за играта, веднъж излязла. Това е фактът, че не могат да се убиват деца... ако това БЕЗУМИЕ стане реалност... тежкО им... ще цитирам един колега от форума на РПГ маниаците в България, защото той го е описал брилянтно:

Sharky_Dog написа:Чара е в дребните неща, да стане "Детеубиец" или "Гробограбител", да се надрусаш и да изнесеш всички рейдъри със двете си ръце и шестия си пръст на крака, който ти ампутират във Ваулт Сити. Да разбереш от магическата топка, че някой балък е заровил пари под гроба с името "Боклук", да разгледаш имената на гробовете и да видиш, че има хора живели от 1920 до 1987 г. , които са погребани там и други, на които им пише биографията на гроба. Да осигуриш на стария Гул надуваемата кукла с която да общува насаме вечер. Да намериш другия, който е затворен в саркофаг и представян за мумия или да изровиш "случайно" погребания жив такъв. Да спасиш 200 годишния изкуствен интелект или сам да развалиш Убежище 13, ставайки причина за началото на играта 80 години по-рано, предопределяйки собствената си съдба, да срещнеш рицарите на крал Артур или разбития кит на Дъглас Адамс със саксията маргаритки. Да намериш чинията с извънземни, собственост на Зона 51. Да станеш шампион по бокс или робовладелец, тачен или ненавиждан... да предопределиш съдбите на не-един град или човек и да минеш серия куестове по най-необичайни и забавни методи. Да надрусаш някой и да го осатвиш да умре или да го взривиш със задействан динамит. Да откриеш истината за Убежищата и да спасиш света.

Амин.
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Рейтинг: 2000

Мнениеот RAM-FR » Пон Авг 20, 2007 11:16 pm

:puke:
Аватар
RAM-FR

Рейтинг: 1958

Мнениеот Morpher » Пон Авг 20, 2007 11:25 pm

Май това беше адресирано до мен, тъй като аз руптаех против смяната на гледната точка...
Та по въпроса:
Аз съм традиционалист и си харесвам нещата, както са си били. Промяната рядко ми харесва!
Може и да се получи нещо невероятно, но някакси предпочитам да има добрия стар ъгъл на перспектива, като графиката пак да си я подобряват.

Съгласен съм с теб, че един Фърст Пърсън би бил много по-внедряващ играча, отколкото този олд-скуул вид, но все пак така изглеждаше играта, която се докосна и до моето сърце, остана там и все още е в най-горните му части :)

Ааа...исках да вмъкна един факт. Не ми харесва новия дизайн на Pipboy 2000! Изглежда много футуристично... Някакси не се вписва в мойте представи(повтарям - аз съм традиционалист) за post nuclear war техника. Тези заоблени крайща...този подводен цвят(прилича ми на изваден от потънал кораб)...този диспей. Еми не ми харесва! Прилича ми на изваден от Unreal Tournament 2003/2004!

Edit:
RAM-FR написа::puke:

Кое оповръщваш?
Аватар
Morpher

Рейтинг: 1888

Мнениеот RAM-FR » Пон Авг 20, 2007 11:34 pm

Morpher написа:Edit:

Кое оповръщваш?

Поста на извънземното и темата
Аватар
RAM-FR

Мнениеот Metal_Psycho » Вто Авг 21, 2007 12:48 am

RAM-FR написа:
Morpher написа:Edit:

Кое оповръщваш?

Поста на извънземното и темата

ПЛЕС!

Извънземни,това не е просто промяна.Това си е просто един шамар към всички верни фенове.
Какво беше Fallout?Какво е Fallout?Дали Бетеста щяха да си правят труда да купят правата й,ако нямаше такова комюнити?Немисля.А това общество,какво искаше?Искаше просто да се довърши това което БИС започнаха.Нищо повече,нищо по-малко.Защо се направиха,че все едно спасяват играта,като после потъпкаха всичко което БИС бяха правили толкова време,ЗА феновете?Ми да си бяха направили просто тяхна си пост апокалиптична игра,без да намесват името на Fallout.Но не,нали има общостно,има хора който ще се примирят с "тяхната" интерпретация,само заради едното име.Това е изнудване.
Няколко пъти влизах да чета форумите им,конкретно тези за Fallout-та.Ставаше ми ужасно смешно,когато хора от бетезда пускаха разни смешни теми от рода на "А сигурнили сте,че искате изометрична гледна точка?",отваряш и четеш от горе до долу"да,искаме си я",обаче автора после пише"искате,ама нямаааа хаха".
Що за простотия,питам аз?

И отново загорови за директни хиксове,за графиките как правели атмонсферата и заради тва си щял да играеш и тн., и тн.Погледни Fallout 1 и Fallout 2.каква графика бе,ква атмонсфера лъха от графиката?Ти заради нея ли ги играеше?Заради нея ли ще играеш тройката?Глупости.
Да,арната графика е арно нещо,но за мене НИКОГА не е била най-важна.Хало 2-то си го изиграх на медиум и някой неща на минимум като пич.Бахти кефа.Дреме ми на смотаната видео карта,че не ми върви на макс със 321312 кадъра.

Истината е една - Fallout 3 НЯМА!
Аватар
Metal_Psycho

Мнениеот screamBoy » Вто Авг 21, 2007 10:30 pm

и за чий дедов ти е, кеф ти хелгейт лондон, кеф ти други ?!? одъртяваш на високи обороти, а ?
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Мнениеот PtD » Вто Авг 21, 2007 10:37 pm

Металний, кефиш ;) :agree:
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот GECKO » Вто Авг 21, 2007 11:54 pm

Alien написа:...

Ще те плесна... СИЛНО!

Fallout започна с 1 и завърши с 2. Тази... свещенна дрисня дори няма да я удостоя с парче от харда си :(!:

Нещо в мен прищрака и ми стана високо гадно, а някакво извънземно (което ако го нацеля в окото с гаус-гън ще му овредя дихателната система) ми говори за графики и... блях

:sniper: :slug: (смалл армс дюдъ пуца мутирал офлюф, удряйки го критически в окото за 1 хит пойнт и го праща при "the great ratcatcher in the sky")
Аватар
GECKO

Мнениеот Alien » Сря Авг 22, 2007 11:33 am

Чакайте, бе, пичове! Нещо явно не сте ме разбрали... аз говоря за графиката само защото тя ще е ЕДИНСТВЕНОТО по-различно от първите две части. И ФП гледната точка, очевидно. Бахти как ме нахрани... аз РАЗЧИТАМ на това, че Фолаут 3 ще е ВСИЧКО онова, което беше Фолаут и Фолаут 2, плюс нечовешка графика, тоест и атмосфера. Тоест играта ще е дори по-добра от предшествениците си. РАЗБИРА СЕ, че ако тя е само графика и нищо повече, ще има смъртн случаи в Бетесда. Как е възможно дори да си помислите, че мен ме интересува само графиката в тройката? Точно аз, който е играл и ИГРАЕ всякакви игри от преди 15 години с ужасна графика?
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот NovemberCharlie » Сря Авг 22, 2007 12:36 pm

:offtopic: Болни мозъци.
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот GECKO » Сря Авг 22, 2007 1:25 pm

Alien написа:...атмосфера...с ужасна графика?

Леле ще те плесна.... трети път. каква нова атмУсферЪ бе. УжасТната графика на играта е част от истинската и същност. Представи си как щеше да изглежда куейк ако беше 3рд пърсън!!!?!?!!!!?! Някой неща трябва да останат истински. Типичен пример е Heroes 3/4 тхинк абаут ит... анд сък ма лег.
Аватар
GECKO

Мнениеот Alien » Сря Авг 22, 2007 8:48 pm

GECKO написа:

Леле ще те плесна.... трети път. каква нова атмУсферЪ бе. УжасТната графика на играта е част от истинската и същност. Представи си как щеше да изглежда куейк ако беше 3рд пърсън!!!?!?!!!!?! Някой неща трябва да останат истински. Типичен пример е Heroes 3/4 тхинк абаут ит... анд сък ма лег.

Що се насилваш да говориш глупости? Ужасната графика, която дори не е толкова ужасна бтв, във Фолаут и Фолаут 2 не е нищо повече от точно това - ужасна графика. Да, допринася за атмосферата, но една модерна, ДХ10, определено ще има по-добър ефект. Веднага давам за пример СТАЛКЕР, която САМО заради това ми стана любимата игра. Истината във Фолаут, това, което я прави най-гениалната игра евър, е точно това, което съм цитирал в един от по-предните си постове, а не грозната графика, по дяволите.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот Metal_Psycho » Сря Авг 22, 2007 9:38 pm

Alien написа:
GECKO написа:

Що се насилваш да говориш глупости? Ужасната графика, която дори не е толкова ужасна бтв, във Фолаут и Фолаут 2 не е нищо повече от точно това - ужасна графика. Да, допринася за атмосферата, но една модерна, ДХ10, определено ще има по-добър ефект. Веднага давам за пример СТАЛКЕР, която САМО заради това ми стана любимата игра. Истината във Фолаут, това, което я прави най-гениалната игра евър, е точно това, което съм цитирал в един от по-предните си постове, а не грозната графика, по дяволите.

Fact е,че Сталкъра всъщност е ебати тъпата игра...по всички параграфи...даже и боготворената от теб графика.

Нищо,след като бе обявено,че Fallout 3 няма да има никога,смятам да съсредоточа погледа си към друго РПГ с МЕГА статус - Baldurs Gate 3.
Другото е ДрагОн ЕйдЖ.Абе трябва да забравя колкото се може по-бързо за несъществуващия Fallout 3 и трябва да си мисля за други неща.
Аватар
Metal_Psycho

Мнениеот Alien » Сря Авг 22, 2007 9:46 pm

Първо - СТАЛКЕР никак не е ебати тъпата игра, и аз не й боготворя графиката, ами атмосферата. Второ - ти губиш, щом отсега си намразил Фолаут 3. Само ти. Аз съм почти сигурен, че ще изпуснеш едно от най-големите бижута в нашата любима индустрия, ако посегнеш към нея дори с най-малка нотка на презрение.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот RAM-FR » Сря Авг 22, 2007 10:04 pm

Абе вие нещо ?!?!?!
Аватар
RAM-FR

Мнениеот GECKO » Сря Авг 22, 2007 10:15 pm

Metal_Psycho написа:... Baldurs Gate 3...

Абе... недей бе, в мига в който проявиш интерес ще я направят и нея с ДХ10 графики и "атмусфера"

Извънземно, йе*ем ти атмусферата, ако ще да ми мирише на аки пак бих играл Fallout ама истински. А за теб ще уредиме достойно отношение:

Изображение
Аватар
GECKO

Мнениеот Alien » Сря Авг 22, 2007 10:57 pm

@огнено геко - няма да споря с вас, очевидно не разсъждавате трезво, щото идеята да мразите Бетесда ви пречи да мислите за каквото и да е друго. Когато излезе играта, когато и двамата се хвърлите да я играете, когато ви хареса, тогава ще разберете, че сте говорили глупости. ;)

@РАМ-ФР - престани да се обаждаш.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот bikerider » Чет Авг 23, 2007 12:37 am

"Любов и омраза"
3-ти епизод
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот GECKO » Чет Авг 23, 2007 6:34 am

Alien написа:... когато и двамата се хвърлите да я играете..

презюмабли ай гейв ит а чанс - уич ай уонт :D

Както се казва в една песнЪ "Born dead"... и тая игра така.

А ти ми обясни, как новата атмУсферЪ на Heroes 4 се отрази на играта ;) булл....

Edit:

Изображение

3дЪ пуцалки и преди съм играл, и не ми ареса 'ИЧ а факта, че има мутант за пуцане не може да ме грабне в полза на тази игра.
Аватар
GECKO

Мнениеот bikerider » Чет Авг 23, 2007 10:50 am

Основния проблем на 3D-пуцалките за пц си остава интерфейса със задмониторното устройство... така че колкото и да се пенявите или да хвалите някоя игра, квато и графика да има...

@GECKO: абе има смисъл, например да пребиеш някой виртуален мутант вместо шефа :D
Аватар
bikerider

Мнениеот GECKO » Чет Авг 23, 2007 5:50 pm

bikerider написа:@GECKO: абе има смисъл, например да пребиеш някой виртуален мутант вместо шефа :D

Аз нямам проблем с изразяването ;)
Аватар
GECKO

Мнениеот PtD » Чет Авг 23, 2007 9:00 pm

bikerider написа:@GECKO: абе има смисъл, например да пребиеш някой виртуален мутант вместо шефа :D

Хъхъхъ, долавям конкретика :emlaugh:
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот bikerider » Пет Авг 24, 2007 12:37 am

Нeма такова нещо, отричам до дупка :D
Аватар
bikerider

Мнениеот Alien » Сря Авг 29, 2007 11:08 pm

http://www.nma-fallout.com/article.php?id=38620

@Геко и Металния - мразя ви!
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот Metal_Psycho » Чет Авг 30, 2007 12:38 am

Alien написа:http://www.nma-fallout.com/article.php?id=38620

@Геко и Металния - мразя ви!

Аз какво ти казах? :)

"Oh, and as a Fallout fan...if it weren't too early in a simple chronological sense (it still being more than a year until release), I'd write this game off as a potential successor and just file it under spin-off, patiently awaiting to see how badly it damages to setting. "
Аватар
Metal_Psycho

Назад към Други