Проблем с vbox7

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Проблем с vbox7

Мнениеот THEZOGGO » Вто Авг 21, 2007 1:17 pm

Здравейте, имам проблем с vbox7, не е свързан с гледане на клипчета, а с отваряне на профила ми там. Та за какво става въпрос:
Когато се опитам да влезна в профила си, като пиша абсолютно вярно и паролата и юзъра, ми излиза следното:
Изображение
Тоест само бял фон.
Обадих се на интернет доставчика ми, като си помислих че имат проблем с отварянето на vbox7, казаха ми че нямат проблем и да се опитам да влезна в профила ми чрез друг браузър. Опитах с Опера, но пак ми илиза същия бял фон и нищо. Искам да попитам какъв може да е проблема, на някой случвало ли му се е, и ако му се е случвало такова нещо как е отстранил проблема, ако изобщо е възможно, мой приятел влиза в профила ми без никакъв проблем, явно проблема е само при мен, нямам представа. Много странна работа. Ще съм много благодарен ако ми помогнете за разрешаване на проблема.
Благодаря предварително. :)
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Tief im Herz - Canyon Radfahrer
Аватар
THEZOGGO

Рейтинг: 1840

Мнениеот MpaBka ABuaTop » Вто Авг 21, 2007 1:26 pm

:bigeyes: Мноого странна работа :dunno:
"...Soul is shit! I sold my Soul for Rock'n Roll, Beach!"
Аватар
MpaBka ABuaTop

Рейтинг: 1677

Мнениеот THEZOGGO » Вто Авг 21, 2007 1:34 pm

Taka, проблема не е при мен, тоест, проблема е при приятелката ми, аз само пускам от нейно име темата, както я бях пуснал тук:
http://www.hardwarebg.com/forum/showthread.php?t=108217
При мен този проблем несъществува, профила на приятелката ми го отварям от раз, преинсталирахме уиндоуса, и отново нестава, и тъй като не ми отговориха в горния форум, реших да пусна запитване тук, дано да се намери някой който може да помогне.
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Аватар
THEZOGGO

Мнениеот codename47 » Вто Авг 21, 2007 3:29 pm

да не ти се пуска джава или нещо такова-пусни си конзола с ctrl+alt+del и като цъкнеш страницата виж дали се пуска някой процес, или побвай от safe mod with networking -там трябва да е най-чисто от пуснати процеси. Странно че щом си прейнсталирал проблема стои ама пробвай....
ако имаш и няква защитна стена я спри, разни блокери също и пробвай..
Последна промяна codename47 на Вто Авг 21, 2007 3:34 pm, променена общо 1 път
Ако приемете ограниченията си, ще успеете да ги прескочите и да минете отвъд тях!
Аватар
codename47

Рейтинг: 2000

Мнениеот THEZOGGO » Вто Авг 21, 2007 4:35 pm

Всичко което си написал го пробвах :beer: , все повече си мисля че проблема е на 100% в доставчика на интернет - Люлин нет, ако някой е в тази мрежа, да сподели дали и той има същия проблем.
Аватар
THEZOGGO

Назад към Други